כן, התמונה הזו מצדיקה שרשור חדש

AngelKrash

New member
כן, התמונה הזו מצדיקה שרשור חדש../images/Emo226.gif

התמונה הזו תהרוס כל סיכוי שהיה לכן, אם היה, לעשות משהו אחר חוץ מלבהות ביופי הזה..

mayarel

New member
חמודי איך הוא מלנון שלא הזמינו אותו לשיר

בגמר של איידול
אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נתנו לך שני פרקים שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודדדדדדדדדד

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שני פרקים

הוא היה מנטוררררררררררררררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחח קרציהההההההההההה מפונקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחח אני מתה עליוווווווווווווווו אבל לגמרי הוא צריך קצת לקבל מכות בטוסיק חחחחחחחחחחחחחח (וכן ברור לי שהוא יהנה מזה חחחחחחחחחחחחחח
) אבל מה רשמת לא הבנתי איך הוא מה???

../images/Emo168.gifOMG טומי מלקק את הגיטרה??../images/Emo178.gif

תראו בערך בדקה 0.56 אני בטוחה שזה מה שהוא עושה....אלוהים מסכן לא פלא הם כל הזמן מתמשמשים איך הם יחזיקו מעמד כל הטור הזה??
http://www.youtube.com/watch?v=fkyVZ0K0Dbg

Pooola

New member
יש כאלה שמנגנים עם הפה

אולי הוא החליט לנסות? XD

nini18

New member
אוי התמונה הזו מדהימהההההההההה ../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif

yana898

New member
כמה שאת צודקת שמישהוא יסגור לי תלסת כבר ../images/Emo6.gif

nini18

New member
OMFGGGG איזה תמונות יש כל אחת יותר שווה

מהשניהההההההההה
|סקסק|

ssskkk24

New member
אומיגאאאאאאאאאאאאד אתן לא קולטות XD

אני כולי לפני בערך 2-3 דק' רואה שמש בערוץ הילדים ואז היו פרסומות כאלו של ערוץ הילדים לסדרה חדשה בשם 'וונביז' או משהו כזה XD (כן כן שם מטומטם) ואני כזה שומעת את המוזיקת רקע.. ואני לא קולטטטטטטטטטטטטת!! זה היה השיר Pick u up ברקע! אומיגאאאד שווה לאללה *~*

sivan1996

New member
שמעתי את זה לפני כמה ימים >_<

וצרחתי!!!!!!!!!!!!! XD כןכןכןכןכן!!!! PICK YOU UP!!!! שמעתי את המוזיקה של ההתחלה, והייתי באותו זמן בטבריה, וכששמעתי את זה התחלתי לצרוח!!!!!!!!!!!! XD וקפצתי על המיטה!! XD ואבא שלי הסתכל עלי כאילו שנפלתי מהירח.... 3>

למעלה