השמאל אינו שותה אלכוהול?אבל איכשהו כל השמאלנים שכחו,
זועמים על הרמת הכוסית והקינוח לצידו
ומחליטים שזה בכלל מנהג ערבי (ערבים, שבכלל לא נוגעים באלכוהול, כן?)
כמעט כל חג יהודי מתאים לתבנית הבאה:
כיהודי - לשתות בשמחה נראה לי עניין אינטואיטיבי:השמאל אינו שותה אלכוהול?
לא מוצאת מה הקשר בין שתיה ביום זה או אחר, ובין להיות ביביסט או שמאלני.כיהודי - לשתות בשמחה נראה לי עניין אינטואיטיבי:
בכל שבת וחג עושים קידוש, שותים יין ושמחים
בכל פורים - שותים אפילו בהפרזה קלה
וודאי שבשמחות אחרות - שותים
מבחינת שמאלני שלא עושה קידוש, ולא חוגג פורים כהלכתו, זה כנראה נראה מוזר.
הם שותים בנסיבות אחרות
מבינה אותך. ומסכימה איתך.לא מוצאת מה הקשר בין שתיה ביום זה או אחר, ובין להיות ביביסט או שמאלני.
נראה לי כאפשרות לנגח ככה סתם בלי סיבה אמיתית.
אלו לא "השמאלנים". אלו החמוצים. אין מה לעשות נגד זה. רק להתפלל עליהם.אבל איכשהו כל השמאלנים שכחו,
לא הגזמת?אלו לא "השמאלנים". אלו החמוצים. אין מה לעשות נגד זה. רק להתפלל עליהם.
בעצם לא נכון להגדיר שערבים אינם נוגעים באלכוהול,אבל איכשהו כל השמאלנים שכחו,
כמעט כל חג יהודי מתאים לתבנית הבאה:
יש לך רעיון אחר? משהו שבכוחו להוציא חמוץ מחמיצותו?לא הגזמת?
כל רעיון ידחה על ידי החושב את עצמו מתוק.יש לך רעיון אחר? משהו שבכוחו להוציא חמוץ מחמיצותו?
לא יודע למי כוונתך. אישית אני די אדיש לעניין. לא רואה עצמי בתור כתובת שצריכה לפתור לחמוצים את חמיצותם וכפי שיכולת אולי להבין מדברי למעלה, גם לא חושב שיש לי את הכלים לעשות זאת. כלי אחד כן עומד לרשותי, אני בהחלט מאמין בכוחו, ואי"ה אשתמש בו באותם מקרים בהם הרחמים שלי על החמוצים יתגברו על הצחוקים שלי עליהם.כל רעיון ידחה על ידי החושב את עצמו מתוק.
זה מתאים לכללי הפורום? כלומר כזאת התבטאות?יש לך רעיון אחר? משהו שבכוחו להוציא חמוץ מחמיצותו?
לחלוטין כן. תודה ששאלת .זה מתאים לכללי הפורום? כלומר כזאת התבטאות?
לכנות גולשים כחמוצים, להוציא חמוץ מחמיצותו?לחלוטין כן. תודה ששאלת .
ראשית אני לא רואה כל בעיה עם זה.לכנות גולשים כחמוצים, להוציא חמוץ מחמיצותו?
ברור שאתה לא מוצא כל סתירה, התלבטתי קודם אם להגיב, חבל שעשיתי זאת.ראשית אני לא רואה כל בעיה עם זה.
שנית אם תסתכלי על מה הביטוי הזה נאמר, תתקשי לקשרו ל"גולשים בפורום" דווקא. אבל כאמור גם אם זה כן היה המצב לא הייתי מוצא בזה כל סתירה עם נהלי/תקנון הפורום או כל בעיה מיוחדת.
המשפט הקבוע שלך, כמו תמיד גם במקומו הקבוע (סבב שלישי לדיון) . מניח שגם את זה לפתע פתאום אסור לי לכתוב ?ברור שאתה לא מוצא כל סתירה, התלבטתי קודם אם להגיב, חבל שעשיתי זאת.
לא שנה ולא טובה....המשפט הקבוע שלך, כמו תמיד גם במקומו הקבוע (סבב שלישי לדיון) . מניח שגם את זה לפתע פתאום אסור לי לכתוב ?
שתהיה לך ולמשפחתך כתיבה וחתימה טובה וחג שמח.
מה לעשות, את אכן מגיעה לתובנה הזאת בקביעות עיתית . לא אשמתי. מוזמנת לבדוק אם את סבורה שזה לא מדויק. אבל תכל'ס, מה זה משנה בכלל? לא באתי בטענות על גישתך זו. רק הצבעתי עליה. שיקול שלך וזכות בלעדית שלך לנקוט בה כמובן.לא שנה ולא טובה....
הסרקזם שלך לא במקומו.
כאשר אני רואה/מרגישה שאין טעם להמשיך בדיון, אתה מגיב שזה קבוע אצלי ובתזמון קבוע גם כן.
להמשיך בתגובות מהסוג הזה יהיה מעשה חכם/נבון יותר?
אני חושבת שלא, ולכן כותבת את מה שאתה מכנה הכתיבה הקבועה שלי.
סיימתי עכשיו במטבח, לכן התגובה המאוחרת שלי.
ולדעתך יש טעם להמשיך ל"התנצח" , הרי לא אתה ולא אני נשנה את הדיעות שלנו. לכן אני כותבת שנראה לי שאין טעם להמשיך.מה לעשות, את אכן מגיעה לתובנה הזאת בקביעות עיתית . לא אשמתי. מוזמנת לבדוק אם את סבורה שזה לא מדויק. אבל תכל'ס, מה זה משנה בכלל? לא באתי בטענות על גישתך זו. רק הצבעתי עליה. שיקול שלך וזכות בלעדית שלך לנקוט בה כמובן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.