כמו שכבר אמרתם -

כמו שכבר אמרתם -

בפורום הזה יש - שונאי ווסטליף ו אוהבי ווסטליף (בסוף ההודעה תבינו לאיזה צד אני משתייך) אז ככה, יש צוותים מיוחדים של אנשים שיוצרים להקות למיניהן(אין צורך לפרט...) אז נכון ששמעתי פה כבר את :"הם חתיכים" ו "הם שרים יפה..." אבל זה בולשיט!!! כי הם לא מייצגים כלום,ולא מעבירים שום מסר.והם "שרים" בשביל ה ירוקים(דולרים כן!!!)אני לא בא בגישה של:"אל תעריצו אותם"(מובן שזה היה מקל עלי...)אלה בגישה של "אתם מבינים **מה** אתם מעריצים??!?!" אתם מעריצים חלק בתעשית המוזיקה שנועד לגרום לכם לאהוב אותם כדי שתבזבזו עליהם את הכסף,אז ראיתם אותם תורמים לארגון זה או אחר את הכסף-- אז עושה אותם למלאכים??? והכי מעצבן אצל כוכבי פופ זה איך שהם מפורסמים פתאום הם חושבים שהם מלכי העולם,והכי "קולים".אבל באמת הם לא יותר מ:"היורם השכונתי עם איפור" אם אתם מודעים לזה ועדיין אוהבים אותם אז....זה יעבור לכם אם אתם לא הייתם מודעים לזה אז.....זה יעבור (תאמינו לי גם אני הייתי שם!:( ונסיים בציטוט:"I´m anti-Backstreet and Ricky Martin with instincts to kill N´Sync, don´t get me started These fuckin brats can´t sing and Britney´s garbage What´s this bitch retarded? give me back my sixteen dollars"

proof

New member
אתה כל כך צודק

אין האנשים האלה לא קולטים כמה שלא תנסה להעביר להם ת´מסר שווסטליף זה לא מוזיקה הם לא יקשיבו ויגידו אבל הם כאלה כוסנים (דרך אגב הם סתם גרסה שמנה יותר של הבקסטריט בויז) ציטוט טוב אני תומך בכל מילה שכתבת

xflil

New member
זה לא מהפך

הדעה הזאת קיימת אצלי בראש כבר הרבה זמן.... הם לא יקלטו שום דבר, העניין חסר טעם אחי, הם ימשיכו לאכול את החרא הממוסחר הזה שנותנים להם לא משנה מה ומה שמפחיד שיש פה אנשים בני 18

xflil

New member
אם זה תלוי באלוהים

אז שום דבר לא יעזור לה... ואגב אם ככה אלוהים מנהל ת´עולם הזה הוא ממש מניאק בן זונה אתם יודעים? צריך לפטר אותו

למעלה