כמו שהבטחנו

© Tweety ©

New member
אתה יודע כמה אתה יהיר?

שינוי לא רק שהיא לא הוקמה בשביל השכבות החלשות היא שכחה בדרך שיש כאן שלוש מדינות. ישראל א'-לשכבות הגבוהות לקפיטליסטים ישראל ב'-למעמד הבניים ישראל ג'-לאותם שכבות חלשות ששינוי מתלעמת מהם.

אשרת

New member
א. אני נקבה .

ב. נחזור שוב פעם לנקודת המוצא: האם כל המפלגות בכנסת חייבות לדאוג רק לשכבות החלשות? אם איני טועה , לשכבות החלשות יש יופי של ייצוג בכנסת וכמעט כל מפלגה מתיימרת לדאוג לה - כולם דואגים לה- אז למה המצב של אותה שכבה כל כך דפוק?! ג. ההתנשאות שלך כלפי כל מי שלא מסכים איתך מתחילה להרקיע שחקים. כן שינוי מייצגת את שכבת הביניים והיא מפלגה קפיטליסטית. אני לא רואה בזה שום פסול. מליון מפלגות דואגות לשכבות הנמוכות. ומי ידאג לי? מי ידאג לסטודנטים שבנינו שמשלמים הון על הלימודים שלהם, ונאצלים לקרוע תוך כדאי את התחת שלו בלימודים? מפלגת העבודה? תרשי לי לגחח בבקשה.

© Tweety ©

New member
אף אחד לא דואג לה אם לא שמת לב

ההתנשאות שלי? אם כבר התנשאות אז ההתנשאות של שינוי. ומפלגה קפיטליסטית לא תדאג להורדת שכר הלימוד,למיסים היא תדאג רק לעצמה תאמיני לה עד מחר את תקומי בוקר אחד ותתפוצץ לך הבועה הזו של שינוי בפנים

אשרת

New member
רק חבל שבמקרה אחד החברי

כנסת היותר דואגים לסטודנטים הוא מודי חמודי משינוי. אולי, אבל פעם אחת קמתי בבוקר בגיל 16 , שהייתי מאוד פעילה בנוער עבודה בקריות, וקצת אחרי זה הבועה של מפלגת העבודה התפוצצה לי בפנים , במיוחד אחרי שפרס הפסיד לנתניהו, איך פתאום כולם שולפים אצלכם סכינים.

© Tweety ©

New member
אני גם הייתי פעילה בנוער עבודה

ועזבתי והייתי במערכת הבחירות הזו בישראל אחרת שלצערי לא הצליחה לעבור את אחוז החסימה ועם כל הביקורת שיש לי כלפי מפלגת העבודה היא כרגע האופציה היחידה בשבילי. ואגב החתימה שלך לדעתי מאוד גזענית.

אשרת

New member
החתימה שלי בכלל לא גזענית. זכותי

לא לרצות שהנציגים שלי ישבו עם נציגי המפלגות החרדיות שרק דופקות אותי כל הזמן. למה אתם לא אומרים שש"ס ואגו"י גזעניות לא קטנות? הגזענות עבור ש"ס זה האויר שלה. אין לי שום דבר אישי נגד החרדים , שיחיו איך שהם רוצים , אבל לא על חשבוני.

גם מפלגת העבודה

פוסלת קטגורית את הליכוד ושרון גם כאשר הוא מצהיר שהוא מוכן לבוא לקראת העבודה רבות. למה שתטיפי לאחרים על פסילה של מיפלגות חרדיות / דתיות סקטוריאליות שבמשך שנים העבירו חוקים ותקציבים מפלים ממש לטובת הסקטור שלהם ?

אוי ענבר ענבר

מה יהיה אתה לא תבין !!!! נניח וכל מצביעי שינוי היו מצביעים למפלגת העבודה, ואז היה לכם 34 מנדטים מי היה ראש הממשלה היום ? אני הצבעתי לשינוי ועל אף היותי שמאלני אני פשוט עושה את החשבון הפשוט !! ממשלת ימין בכל מקרה תהיה (אם העבודה אכן לא יכנסו לאחדות) !!! אז אני מעדיף ממשלת ימין עם שינוי (ולא עם ש"ס) בתוכו בתקווה שיתבצעו כמה תיקונים במדינת ישראל. יותר מזה אם כל שינוי היו מצביעים למפלגת העבודה עדיין הייתי מקבל את שרון אבל כבונוס הייתי מקבל את ש"ס, אז הצבעתי לשינוי ואולי אני לא אקבל את ש"ס.

EverMan

New member
תופעת העדר בישראל היא לא

רק ממצביעי שינוי. היא גם ממתלבטים. אנשים שרואים שהעבודה לא חזקה- לא יצביעו לה. אז במידה וכל מצביעי שינוי היו בעבודה - אז הרבה מתלבטים היו משלשלים אמת ולא מחל. עדיף ממשלה אידיאולוגית. אם העם בחר שרון - ושרון בוחר את ש"ס - זה מה שהעם רוצה. העבודה מחוייבות לבוחרים שלה - ולמדינת ישראל. לא לתת לעוד ממשלת כישלון ושקר להתקיים. ובעיקר אחרי שהבטיחה זאת לשישית מהעם שבחר בה.

תהרוג אותי אם אני מבין

הבטחתם כל כך הרבה לפני בחירות 99 ולא קיימתם. ברק דיבר על המהפכה החילונית ומה קרה לה ?. פתאום, אתם מתחילים לקיים הבטחות, ואיזה הבטחה אתם בוחרים לקיים ? את ההבטחה שעושה הכי גרוע לציבור החילוני ולציבור בכלל. אתה חושב שהכל מניפולציות וקמפינים ? שיזכר בממלכתיות של יצחק רבין, גם שרבין היה באופוזיציה.

אשרת

New member
והמשבר המפורסם עם מר"צ?

בו ברק הוכיח כמה שהוא מעדיף פתאום את ש"ס...

אשרת

New member
הנסיגה מלבנון זכורה טוב מאוד גם

בעקבות הבזיון שהיה עם זה... אבל ניחא. ועל איזה פנימיות יום את מדברת בדיוק? ובזה פחות או יותר הכל הסתכם בתקופת ברק.

אשרת

New member
באמת? זה היה הרגע שממנו בערך

התחילה הממשלה של ברק להתפרק... אבל הוא בהחלט מכר את החילונים. באותו מקרה , מפלגת העבודה הראתה לי טוב טוב את מי הם מעדיפים בתור השותפים הטבעים שלהם - וזה בהחלט לא מר"צ.

ענבר !!!

ביננו אתה על באמת מאמין שהיית מצליח להעביר 10 מנדטים מהליכוד לשמאל בהנחה שכל מצביעי שינוי היו מצביעים לעבודה ? תגיד לא התקשרו אלייך מבלוקבסטר וביקשו שתחזיר את הסרט שאתה חי בו. בעצמך אמרת כבר כמה פעמים העם רצה ממשלת ימין וזה מה שהוא קיבל, שוב אז אני מעדיף ממשלת ימין עם שינוי על ממשלת ימין עם ש"ס, לא הייתי קופץ ומדגיש כל פעם את העובדה שמפלגת העבודה לא תיכנס לממשלת אחדות, אתה לא על באמת יודע מה יקרה. טיפש מי שחושב שאמירתו של טומי לפיד על כך שלא ילך לממשלה ללא העבודה היא לא אמירה פוליטית שהיתה במטרה למשוך בוחרים מהשמאל, אני מקווה מאוד ששינוי יכנסו לממשלה כי אם לא סביר להניח שהם יתרסקו בבחירות הבאות. אני אפילו מוכן ששינוי ישבו בממשלה עם ש"ס וברגע שתהיה הצבעה על חוק טל למשל הם יפרשו וכך יוכיחו שהם לא פוסלים את ש"ס בגלל היותם מזרחיים, חרדים וכו', אלא הם לא מוכנים למכור את הציבור החילוני כמו שמפלגת העבודה מכרה.

EverMan

New member
העם רצה ממשלת ימין מכיוון שהוא

לא ראה אלטרנטיבה ראויה לשמה , בעיקר לאחר כל הסקרים בהם לעבודה "כיכול" אין סיכוי - דבר ששינוי שיחקה עליו מצויין. כל המשחק של טומי לפיד ש"אני נכנס רק עם הליכוד והעבודה" היה בשביל למשוך את קולות המרכז , אלו שלא רוצים להצביע לימין - והוא עבד עליהם בעיניים. שנית , אם אתה לא יודע - העבודה נכנסה וחייבה את הליכוד לתת לה חופש הצבעה על חוק טל. בשביל שהיא תצביע נגדו. וזה משנת 2001 עוד לפני שהחוק עבר ב2002. שנית , במקום לדבר בסיסמאות ש"העבודה מכרה את הציבור החילוני" , תתחיל לדבר ת'כלס. כי באמת שנמאס לי מהאנשים של שינוי שנכנסים לפה ומדברים בסיסמאות. האמת , מתחיל להימאס לי מהאנשים של שינוי פה נקודה.

למעלה