אתה אמרת אתמול 802 התנגדות חזקה מאוד נכון? למעשה היא הייתה אוויר. אני לא בא חלילה להשוות למי יש יותר גדול,אבל בוא תקן אותי אם אתה חושב שיש לי טעות(לא כולם מושלמים). אבאס1
וזאת מבלי להתייחס לאיכותה תחזית זה מה שיהיה תחזית אדם צריך לדעת בזמן האם מחר לצאת אם מטרייה כי יורד גשם או האם ללכת עם גופייה כי חם נדמה לי שהקורס זה במועד שהחנות המסלקה סגורה השאלה איזה תועלת יש במתן מה יהיה מחר אחרי שרואים את כל הנתונים הנאסדק וכו האם בקורס היה לך אפשרות לקנות קולים מזגיד שלעומת זאת מישהו אחר נתן תחזית כאשר יכלו לקנות את הקולים ב30 אחוז פחות תחזית שניתהנת אחרי שעה 1730 לא שווה כלום ולא עוזרת ההיפך היה פה מקרה שתחזית כזו עשתה נזק גדול לאלו שרק בבוקר הלכו וקנו קולים ואכלו איתם לוקש כי בסוף המדד ירד דווקא כמו שאני אמרתי שיקרה ולא עלה ואני אמרתי זאת בזמן עכשיו לגבי מה שאבאס טוען הוא צודק גם אני הבנתי כך כמו שהבנתי על התמיכה ב779 שלא היתה ושהתווכחתי כמעט נחסמתי יום טוב ואני מקווה שזו לא עילה לחסימה השאלה שהקוראים צריכים לענות עלייה היא מתי יש לתת את התחזית לגבי האיכות נלסון עושהה מעקב עלי ואני עושה מעקב על האחרים ואפרסם אותו אחרי שיהיו בידי 25 ציטוטים של האחרים
אתה כל הזמן ניצמד אליי ולתגובות שמכוונות אלי,כאילו אני מחרמן אותך. ממש לא מבין את זה. אם הייתי כמוך או דומה לך,בטח הייתי צוחק על פעולות האתמול שלך,אבל אני לא. דלג ותתרכז במיסחר. לא עוזר? קח כדור הרגעה
על הפעולות שלי אני מרשה לך לצחוק כמה שאתה רוצה אתה עשית דברים הרבה הרבה הרבה יותר חמורים מכך בכל הנוגע אלי ולמעשה מה שמעניין את הפורום זה התחזיות ההצהרות והפעולות בנוגע לשוק לגבי התגובה לסואן היא אופיינית ודומה לכינוי שהגבת לי דגנרט אמרת נדמה לי ולגבי האורך ציינתי במפורש לא רק שאני טועה רק ב20 אחוז אורך המהלך בערך מוחלט שאני צודק יהיה 50 אחוז יותר מאשר אני טועה אז שטעית פעם ראשונה היה 0.48 היום זה יהיה לפחות כפול שצדקתי אורך (גודל המהלך) ומה הגודל של מכשיר הרבייה של סואן באמת עוד לא בדקתי אני היו שטענו גם דו מיני אבל כנראה שגם זה לא נכון ולכן לא בדקתי ואילן אני יודע שאני הורגת אותך מצחוק