כמו שאמרתי, 806 התנגדות ולא 802-

כמו שאמרתי, 806 התנגדות ולא 802-

כמו שאיציק100 ורבים וטובים טענו. בוקר טוב פלסטין. אבאס1

X RAY

New member
בוקר טוב

אתה אמרת לממש או לקנות הגנות בסוף היום.

איציק100

New member
אני תמיד חושב שלצאת הביתה

צריך להיות עם הגנות למעט מיקרים חריגים ויש כאלה כמה פעמים בחודש

X RAY

New member
אז ביום כמו ניום שמפסידים את הגאפ

בפתיחה .מה עושים ??

טועה? בוא תקן אותי!!!

אתה אמרת אתמול 802 התנגדות חזקה מאוד נכון? למעשה היא הייתה אוויר. אני לא בא חלילה להשוות למי יש יותר גדול,אבל בוא תקן אותי אם אתה חושב שיש לי טעות(לא כולם מושלמים). אבאס1

צפוני115

New member
כל הכבוד דוביד../images/Emo45.gif

תחזית שלך אתמול בקורס קליעה בול

רוצה להגיד משהו לגבי המילה תחזית

וזאת מבלי להתייחס לאיכותה תחזית זה מה שיהיה תחזית אדם צריך לדעת בזמן האם מחר לצאת אם מטרייה כי יורד גשם או האם ללכת עם גופייה כי חם נדמה לי שהקורס זה במועד שהחנות המסלקה סגורה השאלה איזה תועלת יש במתן מה יהיה מחר אחרי שרואים את כל הנתונים הנאסדק וכו האם בקורס היה לך אפשרות לקנות קולים מזגיד שלעומת זאת מישהו אחר נתן תחזית כאשר יכלו לקנות את הקולים ב30 אחוז פחות תחזית שניתהנת אחרי שעה 1730 לא שווה כלום ולא עוזרת ההיפך היה פה מקרה שתחזית כזו עשתה נזק גדול לאלו שרק בבוקר הלכו וקנו קולים ואכלו איתם לוקש כי בסוף המדד ירד דווקא כמו שאני אמרתי שיקרה ולא עלה ואני אמרתי זאת בזמן עכשיו לגבי מה שאבאס טוען הוא צודק גם אני הבנתי כך כמו שהבנתי על התמיכה ב779 שלא היתה ושהתווכחתי כמעט נחסמתי יום טוב ואני מקווה שזו לא עילה לחסימה השאלה שהקוראים צריכים לענות עלייה היא מתי יש לתת את התחזית לגבי האיכות נלסון עושהה מעקב עלי ואני עושה מעקב על האחרים ואפרסם אותו אחרי שיהיו בידי 25 ציטוטים של האחרים

האמת לא הבנתי מה כתוב פה

והשאלה היתה מתי יש לתת תחזית על מנת שהיא תסייע לאלו שמחליטים להשתמש בה

תיכנס לארכיון,תיקרא,תימצא

אתה כל הזמן ניצמד אליי ולתגובות שמכוונות אלי,כאילו אני מחרמן אותך. ממש לא מבין את זה. אם הייתי כמוך או דומה לך,בטח הייתי צוחק על פעולות האתמול שלך,אבל אני לא. דלג ותתרכז במיסחר. לא עוזר? קח כדור הרגעה

לסיכום דוביד

על הפעולות שלי אני מרשה לך לצחוק כמה שאתה רוצה אתה עשית דברים הרבה הרבה הרבה יותר חמורים מכך בכל הנוגע אלי ולמעשה מה שמעניין את הפורום זה התחזיות ההצהרות והפעולות בנוגע לשוק לגבי התגובה לסואן היא אופיינית ודומה לכינוי שהגבת לי דגנרט אמרת נדמה לי ולגבי האורך ציינתי במפורש לא רק שאני טועה רק ב20 אחוז אורך המהלך בערך מוחלט שאני צודק יהיה 50 אחוז יותר מאשר אני טועה אז שטעית פעם ראשונה היה 0.48 היום זה יהיה לפחות כפול שצדקתי אורך (גודל המהלך) ומה הגודל של מכשיר הרבייה של סואן באמת עוד לא בדקתי אני היו שטענו גם דו מיני אבל כנראה שגם זה לא נכון ולכן לא בדקתי ואילן אני יודע שאני הורגת אותך מצחוק

למעלה