כמותי

כמותי

היחס בין מספר העצים למספר השיחים בפארק 2:7 . ידוע כי כל שיח מקבל טיפול נגד חרקים 3 פעמים ביום ואילו עץ מקבל טיפול נגד חרקים פעם ביומיים. מהו היחס כמות הטיפולים שמקבלים שיחים בפארק לבין כמות הטיפולים שמקבלים עצים בפארק במשך שבוע בן 6 ימי עבודה? 1) 2:7 2) 21:1 3) 3:1 4) 18:6 X^8-Y^8=5)X^4+Y^4)(X^2-Y^2 ( 1) Yבריבוע פחות 5 2) 5 פחות Yבריבוע 3) 5 כפול Yבריבוע 4) Yבשמינית חלקי 5

sapirk

New member
השאלה הראשונה

התשובה היא 2? 21:1 ואת השאלה השנייה לא הצלחתי להבין [את מה שכתוב בה...] אוף נדודי שינה /=

תשובה לשאלה 1

E/S = 2/7 העץ מקבל 3 פעמים ב-6 ימים ואילו השיח מקבל ב-6 ימים 3*6 פעמים (2/7)*(3/18) = 1/21​
את השאלה השניה הצלחתי לפתח עד למצב ש- X^2+Y^2 = 5 אבל לא יותר מזה.

../images/Emo45.gif ו..

בשאלה השניה שכחתי את השאלה
X^2 = ? קיצר, צדקת, תודה לשניכם!

מישי24

New member
אני לעולם לא אצליח להבין

כשכתוב: היחס בין העצים לשיחים הוא 2:7, איך אני יודעת איזה מספר מייצג את העצים ואיזה את השיחים????

sapirk

New member
את היחס קוראים תמיד משמאל לימין.

כך שאם אומרים לך בין העצים לשיחים זה בעצם 2 לעצים ו-7 לשיחים. תמיד מה שיאמר ראשון היחס שלו יהיה השמאלי. רק אם אומרים נגיד היחס בין הפרחים לפרפרים הוא 3:5 לטובת הפרפרים אז את יודעת שהמספר הגדול יותר הוא של הפרפרים [לטובת...] והקטן הוא הפרחים...

ככה:

מספרים קוראים משמאל לימין, כך שאם נאמר שהיחס בין הארינמלים למורמונים הוא 7:8 את צריכה לקרוא בהתאמה, קודם הארינמלים שהם הראשונים לפי סדר הקריאה מקבלים את המספר הראשון - 7, והמורמונים שהם השניים מקבלים את המס' השני - 8.

sapirk

New member
מורמונים אני יודעת מה זה

אבל מה זה ארינמלים?....

מכירה את הגומות האלה בחול ?

http://kaweahoaks.com/html/antlion_holes_trail.jpg שם גרים הארינמלים. הם שוכבים בגומה שלהם, מחכים לנמלים שייכנסו לגומה, ויחליקו במורד המדרון. הארינמל שומע שבאה נמלה לגומה שלו, הוא מתעורר ומוציא את הידיים מהגומה, תופס אותה ומכין ממנה פשטידת נמלים. אפשר לראות אותם אם תפוררי כמה פירוי חול לתוך הגומה.

למעלה