אניס שוט דאבל שוט אחד
לגבי יין, קצת קשה להסביר, אבל בדר"כ במקום שאתה עובד מראים לך את הנקודה,זה די תלוי בהם, יש לי הסבר אך הוא מעט עילג, אז ניתן למקצועיים ממני לענות (חוץ מזה שלא מוזגים את זה לפני שוטים, אם אתה מוזג מול לקוח אתה לא תתחיל למדוד לו עם כוס מדידה כמה בדיוק צריך לשים..יש את כל עניין ה"טקסיות"..) שמתי לך תמונה שמראה מה שרציתי להסביר וקצת קשה..בעיקרון, אצלנו לפחות מוזגים בצורה הזו, עד לנקודה בה ה"קיעור" התחתון "נגמר" והכוס מתיישרת, יש גם כמה סוגי כוסות...אז זה באמת תלוי במקום..