כמה תמונות מתחנת קרית גת... לילה

מצב
הנושא נעול.

elians

New member

החלטתי לתת כמה תמונות ליליות בעת הירידה מהרכבת הלילה... בתחנת ק.גת

elians

New member
תמונה שנייה

תמונה שנייה
מבט מגשר המעבר מהרציף לחתנה....

elians

New member
והפעם ... אני ../images/Emo9.gif

והפעם ... אני

אמנם התמונה לא צולמה ברכבת האהובה עלי - IC3 אבל גם זה משהו, צולם במהלך טיול לשעה קלה בתל אביב

elians

New member
לא אוהב את הרכבת הזאת בכלל! ../images/Emo4.gif

לא אוהב את הרכבת הזאת בכלל!

כל הדרך קיטרתי לחבר שלי ... על כמה אני שונא אותה וגרמתי לו גם לשנוא אותה... אבל אחרי זה בנסיעה חזרה עלינו על IC3 המתוקה
הרכב של 5 מערכים, היינו קרון אחרון מושב אחרון, פצחנו בארוחה של בורקסים עוגליות שתייה וכו'... ליידנו ישבו כל צוות הרכבת, ממבקר ועד מאבטחים... היה אחלה.. שמענו הרבה סיפורי רכבת
היה אחלה

fireman

New member
לא דאבל, לא IC3....רק מו-דו../images/Emo70.gif

כל הדרך קיטרתי לחבר שלי ... על כמה אני שונא אותה וגרמתי לו גם לשנוא אותה... אבל אחרי זה בנסיעה חזרה עלינו על IC3 המתוקה
הרכב של 5 מערכים, היינו קרון אחרון מושב אחרון, פצחנו בארוחה של בורקסים עוגליות שתייה וכו'... ליידנו ישבו כל צוות הרכבת, ממבקר ועד מאבטחים... היה אחלה.. שמענו הרבה סיפורי רכבת
היה אחלה
לא דאבל, לא IC3....רק מו-דו

../images/Emo99.gif IC3 ../images/Emo99.gif

היה אחלה
IC3

זו הרכבת הראשונה שראיתי מקרוב בחיי הבוגרים (נסעתי בגיל כמה חודשים לירושלים, אבל זה לא נחשב...), הרכבת הזאת גרמה לי להתאהב בתחום הרכבות. נוחות. יציבות. מהירות. IC3.

מצב
הנושא נעול.
למעלה