כמה תמונות מהגינה - ופלא הנביטה

Rוני

New member
כמה תמונות מהגינה - ופלא הנביטה

תורמוסים זרעתי באוקטובר בשבוע הראשון לאחר שנאמר פה שצריך לזרוע בספטמבר למעשה צריך לזרוע עם תחילת הגשמים כי זה נובט מהר להפליא עשיתי סדרת תמונות להראות את הפלא תפתחו את התמונה כדי לראות טוב יותר

Rוני

New member
כריזנטמות - פלא הפריחה

כמה ימים עמדתי מוקסמת עוקבת אחרי השלבים ומצלמת ללא סוף לא אלאה אתכם (אלא אם תכופפו לי את היד כמובן) ושוב צירפתי כמה תמונות להראות את ההתחלה ואוסיף עוד תמונה בנפרד וכמובן ממליצה לפתוח גם פה כדי לראות את היופי הזה שנעלם בתמונה הקטנה

Rוני

New member
נו שויין , מרוב התלהבות התבלבלתי

כריזנטמות ומה דעתכם על הבשמת שלי?

Rוני

New member
והזקנה החביבה

סתאאאאאאאאאם

טסונמי1

New member
רוני-קודם כל איכות התמונות -

מ ד ה י מ ה הכריזנטמות- שיא הבריאות הזקן-במצב מצוין-הוא ניראה הרבה יותר טוב כשהוא תלוי על ענף{כמו שאצלך} מאשר על גזע כמו שאצלי והבשמת-פשוט מדהים אצלי כימעט כולם ערומים או בשלבי ריקבון צוואר השורש כזה או אחר... אין אפס יש יתרונות לריחוק מהים והלחות המלוחה- פשוט אין מילים רוני כל הכבוד

reuven4u

New member
איזה יופי הבשמת.

אני גם ניסיתי לגדל בשמת כמה פעמים, אבל התרנגולות כל הזמן אוכלים לי אותו... :((((

adia

New member
Rוני אני רואה טוב?????????

הדשא נראה מתאושש נכון?נו מה קורה איתו?ספרי,ספרי,ונראה שהוא צריך כבר קיצוץ ויישור פינות. התמונות יפות מאוד!כל הכבוד על ההשקעה. לי אין דיגיטאלית

Rוני

New member
לא חושבת שהדשא מתאושש

אבל אצלם ואשלח לפה יש אזור קטן שעדיין בסדר ורוב האזורים צמהיבים ומדוללים אבל הגעתי למסקנה שאולי זה בגלל השינוי בזוית השמש ולא ריססתי בכל החומרים שאספתי מעבר לטיפול שטיפלתי פעם אחת בפירינקס ובספסן ולא ראיתי עוד תולעים (רק אחת) ולא עוד פרפרים (רק שלושה, מאד מזמן)

adia

New member
../images/Emo24.gifיופי!אז תכיני אותו לחורף

ותעשי גם דילול זה חשוב מאוד!ואת תראי שבאביב/קיץ יהיה לך דשא מקסים. ונ.ב:אני דוגל במניעה ולא ב..הפלה
. יום טוב

Rוני

New member
דילול? הוא כל כך מדולל ../images/Emo10.gif

וזה מזכיר לי בדיחה בנושא מניעה על הבחורה שביקשה מבן זוגה שיגמור בחוץ אז הוא לקח אותה אל המרפסת

adia

New member
../images/Emo6.gifחזק! ועכשיו לדשא!!!!!!!!!!

לדלל!שמעת מה אני אומר?לדלל!זה אומר עבודת פרך שבסופה ברכה ותענוג!

Rוני

New member
קודם תראה את התמונות

אחר תגיד לי אם נשארת בדעתך ואם כן - תצטרך להסביר לי איך

מוטי בר

New member
היי רוני. דילול עושים למדשאה בת 3 ש

נים לפחות ויש מדללת על מנוע חשמלי או בנזין שאפשר להשכיר ממשתלות בירושלים ללא בעיה או להזמין גנן לצורך כך באופן חד פעמי לקראת האביב. הדילול פותח את הקרקע של המדשאה בעזרת סכיני המדללת כל כמה ס"מ ומחדיר אויר לבית השורשים שמאוד מסייע להתגבר על צפיפות השלוחות והשורשים של הדשא. זה לגבי דשא בריא ומפותח. היות את מאזור ירושלים יתכן מאוד שיש לך בעיה של צל רב מידי על הדשא בגלל שינויים בזוית השמש אז המתיני לאביב וראי כיצד יפול דבר. דילול אפשר בהחלט לעשות גם באמצע הקיץ. אגב, יתכן שהשבוע אני עוקר שוב את מה שדובר בו ואידע אותך ביום חמישי אז היי זמינה אפילו במצב של השתקת צלצול, אשלח הודעת טכסט(SMS).ובמידה וכן זה יהיה רק בשעות הערב. בידידות, מוטי.

למעלה