כמה שתסכלו אותם כמה שתעצרו אותם כמה שתרחיקו אותם זה כמו לנסות לרוקן את הים

עם מזרק .
הטמטום ממשיך לחגוג בישמעאל. הקונספט עדיין תקוע בראש של הממשנכשלה העלובה הזאת ובצה"ל.
הדרך היחידה לסכל טרור היא כיבוש גירוש והתיישבות יהודית.
מתי ירד לכם האסימון של שנות ה90 אסימון קונספט חרבון אסון אוסלו או יוסלו ע"ש שני היוסים יוזוף ויוזף .
ידיעה בערוץ 7 מבצעי סיכול נרחבים ביו"ש.
בואו נצחק 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
אין צחוק כמו צחוק שאינו בריא לנפש ולגוף.
כשגרתי בישמעאל עוד כאזרח אמר לי זקן תימני אחד שהיה יושב בקרן הרחוב ומוכר תירס חם ומהביל שעליו היה מפזר אבקה שהייתה הופכת את התירס למשהו שלא מהעולם הזה .אז הוא אמר לי יה איבני גם מהטרגיות בחיים תצחק כי אין צחוק שאינו בריא לגוף ולנפש .
ומאז אני עושה כדבריו וצוחק מהטרגדיה שלכם יהודים מטומטמין מהתחת.

evglev1

Well-known member
מנהל
הבעיה היא שמצרים וירדן יודעים מאיזה זבל אורגני או לא אורגני הם עשויים והן מעדיפות אפילו למות מקרינה של פרחי השלום מאשר לקבל את החולרעות הנקראות פלסטינים. אין לאן לגרש אותם כי אף אחד לא רוצה אותם זאת גם אחת שרוצים לתקוע לנו אותם ולא מוכנים שהמזבלה הגלובלית אליה שייכים הפלשתינאצים לא היה בשטח שבין הים לנהר. גם הרעיון של זכות השיבה הוא בעיקרן "הפלסטינים וישראל זו המזבלה".

הבעיה היא שמצרים וירדן יודעים מאיזה זבל אורגני או לא אורגני הם עשויים והן מעדיפות אפילו למות מקרינה של פרחי השלום מאשר לקבל את החולרעות הנקראות פלסטינים. אין לאן לגרש אותם כי אף אחד לא רוצה אותם זאת גם אחת שרוצים לתקוע לנו אותם ולא מוכנים שהמזבלה הגלובלית אליה שייכים הפלשתינאצים לא היה בשטח שבין הים לנהר. גם הרעיון של זכות השיבה הוא בעיקרן "הפלסטינים וישראל זו המזבלה".

היה רגע בו הנשיא טראמפ דיבר על גירוש ערבים מרצועת עזה ואמר החנראל ציצי יקבל 1 מיליון ו 700.000 אלף עזתים למצרים ואני אדאג לשפות אותו ואם הוא יסרב לקבל את אותם ה1 מיליון ו700.000 עזתים אני אסגור לו את הסיוע הכספי והצבאי שהוא מקבל מארה"ב. זה היה הזמן לפתוח את מעבר רפאח ולהעיף את העזתים למצרים הסמרטוט העלוב השקרן איך טראמפ קורה לו ביבי נתניהו לא הגיב ומסמס את האופורטיוניטי הזה.

למעלה