כמה שירים שכתבתי לפני 4 שנים

כמה שירים שכתבתי לפני 4 שנים

4 שירים שכתבתי לפני 4 שנים על בחור שאהבתי במשך 3 שנים לדעתי הם מאוד יפים, ורציתי לשתף אתכם בהם... זה התחיל באופן סתמי פגשתי אותו ונעתקה נשמתי משם והלאה הכדור התגלגל לא נעצר, הולך וגודל ואני התאהבתי בו - בנסיך החלומות קיויתי שיהיה זה הסוף לאכזבות חשבתי עליו יום ולייל אהבתי אותו, יודע זאת האל הייתי טפשה ותמימה כשחשבתי שתצמח פה אהבה אמיתית אהבה הדדית שכחתי שאצלי תמיד היא חד סטרית זה הפך לדיכאון הולך ומתמשך משם והלאה הכדור התגלגל לא נעצר, הולך וגודל מנסה בכח לחפש סיבה לחיות נרגעת כשיודעת שמדובר רק בעניין של שניות יושבת על הרצפה הדם מתחיל לנזול הלב עוד מעט ויפסיק לפעום הדמעות מתערבבות עם הדם עוד סיפור חיים תם ונשלם. מה אפשר עוד לאמר הכל כבר כמעט ונגמר האש כלתה את האהבה ורק הבדידות נשארה ממאנת לעזוב לא נותנת מרגוע ורגע לחשוב הדמעות שטפו את החיוך מפניי וליבי התרסק הגוף עוד זועק ואתה עוד מעט תלך ואני אשאר פה בודדה הדם יזרום מגופי ימלא את חלל האוויר ימלא את הריק שהותרת נשמתי תשקע בחלון אל המוות אל הגהנום לב גדול ואדום הפסיק אתמול לפעום כששמע את צעדיך מתרחקים אט אט נעלמים לב גדול ואדום הפסיק אתמול לפעום כשלא מצא סיבה להמשיך לחיות להמשיך להיות הלב זעק לפני לכתו אך נתקל בחומה של שתיקה בדידות ואכזבה לבד גדול ואדום אהב אותך אתמול ויאהב אותך תמיד הוא פשוט רוצה להיות עבורך יותר מרק ידיד לכן... לב גדול ואדום הפסיק אתמול לפעום הדם הפסיק לזרום ואין זה סתם חלום מתי כבר תביני ילדה את נולדת להיות גלמודה בעולם כה אפור אצלך הכל שחור חסר אהבה ותקווה צועדת אל החושך לבד ואבודה מתי כבר תביני ילדה? את נולדת להיות גלמודה וביום הולדתך השבעה עשר גם אז ליבך נשבר בלי שום רחמים אשם אלוהים שהפגיש בינך לבין אותו האחד הכל כך מיוחד שכבש את ליבך שערפל את ראשל למוות חרץ גורלך מתי כבר תביני ילדה? את נולדת להיות גלמודה (את זה כתבתי ביום ההולדת ה-17 שלי - דווקא ביום הולדת)

למעלה