כמה שזה עצוב

Music Man

New member
כמה שזה עצוב

החלטתי שקליק המתוק לא נשאר כמה שיהיה לי קשה להפרד ממנו, עדיף שזה יגמר כמה שיותר מהר גם כי ההורים שלי לא מוכנים להשקיע בו וכל פעם אומרים לי "מחר הוא עף", "מחר הוא עף". וגם כי אני מרגיש שלבד יהיה לי נורא קשה לעמוד בנטל של לחנך אותו ולהוציא אותו 3 פעמים ביום. למרות ש3 אחיי הקטנים (8 הוא הגדול מביניהם) ו2 אחיי הגדולים (17 ו21 שמשרתים בצבא) רוצים נורא שהוא ישאר, הם לא ממש יעזרו לי בטיפול ובמלחמה בהוריי מה גם שכשאני אתגייס (עוד שנה בערך) לא יהיה מי שיטפל בו כמו שצריך. אז תודה לכולכם יש פה אנשים נפלאים ושיהיה לכם רק טוב!

לילךLilach

New member
שיהיה בהצלחה

מקווה שקליק ימצא בית חם במהרה. אל תזנח את האהבה שלך לבעלי חיים ,קשה להתמודד במצב כמו שניקלעת אליו ,אני בטוחה שכאשר יהיה לך בית משלך תוכל לגדל איזה חיה שתרצה ,אפילו כמה......

Music Man

New member
רציתי לשאול

אם צריכים עזרה ומתנדבים לבתי מחסה לכלבים וחתולים? אשמח לעזור להם ולתרום מעצמי בחופש הגדול...

שרית(^_^)

New member
הי MusicMan !../images/Emo79.gif

קודם כל, הצטערתי לשמוע שהחלטת למסור את קליק. כבר בטח הספקת להקשר אליו, אפילו בזמן הקצר שהיה אצלכם, וזה די עצוב להפרד...
אבל לפי הסיפור על ההורים שלך, כנראה שזה לטובתו... אני מאד מקווה שהוא לא ימשיך להתגלגל מבית לבית, וימצא מישהו שבאמת ידאג לו ויוכל להעניק לו
חם. וחוץ מזה, כל הכבוד על רוח ההתנדבות !!
ככה גם תוכל לממש את אהבתך לכלבים, וגם לעזור, לפחות עד שתעבור לגור בדירה משלך ותוכל לאמץ כמה כלבים שתרצה... אז ככה, אם במקרה אתה גר באיזור גבעתיים, אז בצער בעלי חיים בנחלת יצחק, על גבול גבעתיים-ת"א, דרושים מתנדבים להוצאת הכלבים לטיול יומי, אפילו שעה בשבוע. לפרטים: כל יום ביו 10:00 ל- 16:00, 03-6967394. בהצלחה !!

Music Man

New member
חחחחחחחחחחחחח איזה מגניב

אני גר אומנים ברעננה אבל לפני כ5 שנים עברתי לרעננה מת"א ולמרבה הפלא זה היה משכונת "נחלת יצחק" :] בכל מקרה אני אברר את העניין ושאלה קטנה הם ישלמו לי על הנסיעות?

למעלה