כמה שאלות

ronlin2

New member
כמה שאלות

עבר המון זמן מאז פירמטתי מחשבים בצבא... ואני פשוט לא זוכרת... יש לי מחשב נייד בלי כונן A ומחשב נייח. אני צריכה לפרמט את כונן C במחשב הנייח ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש (בין היתר, כרגע אני לא יכולה להתחבר לאינטרנט דרכו). אני מנסה להבין איך לעשות דיסק bootable בלי כונן A (כאמור, הפעם האחרונה הייתה בצבא...) ואני קצת מבולבלת. האם זה משנה מאיזה דיסק קשיח אני יוצרת את ה image file? כלומר, אם אני יוצרת אותו מהמחשב הנייד בשביל המחשב הנייח והנתונים שלהם שונים? האם אני צריכה לעשות משהו כדי שכונן D לא ימחק (אני פועלת לפי ההוראות במאמר שנמצא במאגר המאמרים של הפורום) כי הגיבוי של C נמצא שם?

JohnDoe5

New member
אוקי

אם אין לך CD שהוא Bootable (כמו לדוגמה CD התקנה של XP שאם קנית אותו מחנות הוא מגיע bootable או restoration CD של הלפטופ שאמור להיות Bootable ולהכיל שחזור מלא של מערכת ההפעלה) ואת צריכה להכין אחד, אני מצרף הוראות. לגבי שאלותיך, לא ברור מהו אותו ה-image שאת מדברת עליו. אם מדובר ב-image של הדיסק (נניח באמצעות תוכנת ghost) - לא מומלץ ואף דיי אידיוטי לעשות image ממחשב אחד ולשפוך את ה-image במחשב אחר כי: 1. החומרות שונות - דרייברים לא יעבדו ותצטרכי להתקין אותם מחדש 2. בגלל הבדלי החומרות דברים עלולים להתקע 3. וינדוס 2000 ו-XP ידועים בשמצותם להפסיק לעבוד כשהם מזהים חומרה אחרת במחשב המלצה שלי - תתקיני את מערכת ההפעלה על הלפטופ, את התוכנות שאת רוצה שיהיו עליו ואח"כ באמצעות כבל USB/דיסק און קי/CDRW או אפילו דרך האינטרנט, תעתיקי קבצים נחוצים מהמחשב הישן לחדש. אם לא הצלחתי לענות נכון על שאלותיך, תסבירי אותן יותר טוב ואז התשובה תתאים יותר

למעלה