כמה שאלות

megalodon

New member
כמה שאלות

היונקת בת 5.5 חודשים - עדיין לא שתתה מים - האם במזג אויר כזה אפשר כבר לתת מים? העליה במשקל עד היום היתה תקינה, אם נותנים מים איזה? מורתחים? אין לי בעיה להמשיך להניק במקום רק שאני מגיעה למצבים שאני מתלבטת אם היא צמאה או בודקת גבולות למשל עד שבוע שעבר היתה יונקת ב 19-19:30 ישנה עד 2-3 לפנות בוקר ואז קמה לינוק שוב ב6 וסופית ב8. מהחום הגדול שבוע שעבר החלה להתעורר באזור 12 בלילה ולא מוכנה לחזור לישון עד שלא יונקת - מדובר בזעקות שבר של ממש - האם זה בגלל שצמאה? גם במהלך היום יש לה מידי פעם התקפות של צרחות שכלום לא מרגיע אותן חוץ מהנקה - שוב לא מפריע לי להניק אותה אני לא רוצה סתם לדחוף לה ציצי כדי שתשתוק...

שאלה נוספת - איך מסתדרים עם הנקה בחום הזה? הגדולה נולדה בסוף הקיץ ככה שעד שנהיה שוב חם כבר ההנקה היתה מצומצמת ללילה במזגן או לשעות הבוקר המוקדמות עכשיו ההנקה היא כל היום וחם! אני משתדלת להניק אותה בשכיבה כל הזמן כך אנחנו לא נדבקות זו לזו אבל כשיוצאים מהבית וגם ככה שתינו נוזלות אם היא צריכה לינוק אני בסטרס כי גם נדבק זו לזו מהזעה וגם הכיסוי יגרום לה לנזול ולהיות עצבנית ובצדק ובלעדיו (ממש לא מפריע לי להניק בלעדיו) אני פתאום חוטפת ריקושטים ברחוב - אנשים נהיו ממש חצופים ...

תודה תודה

michal@gal

Active member
מנהל
אל תוסיפי מים בינתיים

תשתי הרבה מים בעצמך ואם נראה לך שהיא צמאה אז תניקי יותר. החלב רובו מים ובטמפרטורות הנוכחיות אם תשתי הרבה הוא יכיל יותר מים מאשר כרגיל.
&nbsp
ההתעוררות באמצע הלילה היא לא בהכרח בגלל החום. יכול להיות גם השינוי הטבעי בדפוס שינה שמתרחש בגיל הזה. עדיף להניק מייד ולא להגיע למצב של זעקות באמצע הלילה.
&nbsp
בחום הזה מתלבשים קל ומניקים ללא כיסוי. חולצה גדולה ודקה יכולה לאפשר הנקה קלה ונוחה בחוץ. לכל החוצפנים שמעירים לך, את יכולה להציע להשתמש בכיסוי כדי לכסות את הפנים של עצמם ואז לא יראו אותך מניקה. |אייקון של תפוזון עצבני|

למעלה