כמה שאלות לפניי קניית מחשב נייד...

בן ספר

New member
כמה שאלות לפניי קניית מחשב נייד...

רציתי לקבל כמה המלצות למחשבים ניידים המכילים אך ורק החומרה הבאה : מעבד הכי מהיר שקיים היום של אינטל - פנטיום 2GB זכרון צורב DVD כרטיס קול איכותי כרטיס מסך עם יציאה לTV כל שאר הרכיבים לא רלוונטים . בתודה מראש...

Jan22

New member
ראשית כל ,תציין את השימושים ...

*זיכרון הוא רכיב שאפשר לשדרג בכל מחשב נייד שקונים; *צורב DVD הפך להיות "טרנד" ברוב הניידים שנמכרים כיום ; *כרטיס קול איכותי ? תזכור שמדובר בניידים ,כך שיותר מדי איכות לא תוכל למצוא ,מה שכן ,לHP יש איכות שמיעה מצויינת ! *כרטיס יציאה SVIDEO אופציה ברוב הניידים החדשים . מעבד חזק של אינטל ? הCORE-DUE נכנס לאחרונה לעולם הניידים ,מעבד שמיועד למשימות כבדות ,אולם תלוי מהם שימושיך !? תציין את השימושים ,תקציב מקסימלי ונראה ..

בן ספר

New member
תגובה...

השימושים : מחפש מחפש קל ודק שתוכנות כבודות יעבדו עליו מהר אני רוצה כריס קול טוב כי אני אשמע איתו הרבה מוסיקה צורב DVD אני אקנה חיצוני תקציב 6 וצי אלף שקל איזה משח בתוכל הציע ? נ.ב מה ההבדל בין מחשב מחברת למחשב נייד . מחשב מחברת יותר קטן מנייד אני צודק ?

Jan22

New member
ניידים קלים עולים כסף ,ודי הרבה !

צורב חיצוני זה לא הכי עדיף ,מכיוון שבזמן של ניידות ,להיסחב עם כל החבילה של הצורב ,זה די מעיק ! אילו תוכנות אתה מתכוון להריץ ? קידודים ? תציין ! ב6 וחצי אפשר למצוא נייד סביר, אולם די קשה למצוא מתחת ל2 ק"ג !

בן ספר

New member
אני צריך מחשב נייד לעבודה עם תוכנות

מוסיקה כבדות שאני הולך להתקין ב , וכשאני אומר כבדות אז צריך 1GB זכרון או אפילו יותר ובנוסף אני צריך שהצורב DVD יהיה נייד ואופן פרקטי ככה שלא יסרבל אותי . אצרך לצרוב הרבה מוסיקה אודיו ו DVD ביגלל זה רציתי כרטיס קול טוב... ובקשר למשקל אני רוצה קל כי זה יותר נוח בקטע של עבודה וניידות... מה תוכלו לצהיע לי אילו מוצרים ? חברות ? מה אתם אומרים ? 6 וחצי אלף שקל זה הרבה

Jan22

New member
6.5K בניידים זה לא הרבה ...

סכום גדול זה כן ,אבל לא בתחום הניידים ! הדגם הבא של פוג'יטסו מגיע ב5.2K , משקל של 2.4KG עם מפרט מצויין ; שדרוג ל1GB כ500 שקל .אם אתה מחפש נייד קליל יותר ,תאלץ לגבש תקציב גבוה יותר ,שכן ,ככל שיורדים במשקל של נייד ,מעלים את מחירו ! http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2199&catcode=102&AdCat=&parentid=

למעלה