כמה שאלות לגבי 66RC 2005

G Urbiker

New member
כמה שאלות לגבי 66RC 2005

1. יש לי שרמן על האופניים ואני רוצה להחליף אותו ל66RC. הבנתי שיש הבדל בגודל של הסטיר של הבולמים, והשאלה זה אם יש מתאם לגודל או שצריך גם להחליף את ההד סט והסטם יחד עם הבולם? 2. כדאי לי להביא אותו מפרייספוינט ב2500 שקל קצת פחות *לפני מע"מ ומשלוח* ואז להתעסק עם כל העניין של הסטיר בארץ? או שעדיף לי לחכות עד 2006 ולקוות שהמחירים ירדו משמעותית ולקנות בארץ? תודה.

galll4

New member
לפי מה שהוא רשם זה נראה שהוא

מביא את זה מחו"ל ושם יש מתאמים בשפע

LiorDrZ

New member
דווקא יש...

אני חיפשתי וקניתי שבוע שעבר CTC FSA PIG 1.5-1.18 מחיר 400 ש"ח DAA Woodman Saturen Solution והוא עולה 500+

shl17

New member
66rc

כדאי לך לקנות 66rc 2005 נראה לי שרק השם השתנה ב 2006

etal2

New member
דווקא ב-06 היו הרבה שינויים

ה-66 השתנה הרבה מאוד מ-2005 ל-2006. קודם כל כל הדגמים ירדו 2 ס"מ בגובה בעזרת רגליים חדשות (ב-2005 הרגליים היו זהות ל-888) ויש להם גם חיבור דיסק מסוג שונה (כמו מניטו), כמו כן הם משתמשים במחסניות שיכוך שונות משנה שעברה. בכלל ב-2006 כבר אין 66rc, במקומו יש כמה דגמים: 66light eta - עם אפשרות נעילה\קיצור מהלך (ETA) לאלו מאיתנו שמטפסים בעליות 66SL - דגם אוויר בלבד ,שוקל חצי קילו פחות מה-66 האחרים וניתן לשנות לו את המהלך עד 100 מ"מ על ידי משחק עם לחצי האוויר (דורש משאבת בולם). 66RC2X - דגם עם שליטה נפרדת על שיכוך כיווץ מהיר ואיטי (בשאר הדגמים השליטה היא על האיטי בלבד). גם בדגמי ה-VF הזולים יותר היו שינויים ונוסף כיוון של שיכוך כיווץ (נקרא VF2).

shl17

New member
לא הייתי מודע

לשינויים אבל מהו ההבדל במחסנית השיכוך?

etal2

New member
שתי המחסניות אוחדו לאותה רגל

מה בדיוק טכנית שונה הם לא אומרים חוץ מלתת למחסניות שם חדש rc2. להבנתי ב-05 היו שתי מחסניות שיכוך ,ברגל אחת מחסנית שאחראית על הריבאונד ובשניה מחסנית שאחראית על שיכוך הכיווץ. ב-06 נראה ששני הכיוונים מאוחדים באותה רגל מה שמאפשר להם להשתמש ברגל השניה כרצונם (כדי להוסיף ETA בדגם אחד או שיכוך כיווץ נוסף בדגם השני).

למעלה