כמה שאלות לגבי טיולים...

כמה שאלות לגבי טיולים...

שלום לכולם בקרוב מאוד אני מוציא רשיון על דיטי 50 של ימאהה.. רציתי לדעת אם האופנוע הזה מתאים לטיולי שטח שאתם יוצאים ואם בכלל אפשר להצטרף ובמה זה תלוי... תודה רבה ליאור.

barakhalla

New member
טיולי שטח

הטיולים המאורגנים הם לא טיולים קשים טכנית ולכן אני חושב שאתה יכול להצטרף אליהם.. הבעייה היא שה DT הוא אופנוע דו פעימתי מה שאומר שבלשון המעטה הוא לא אוהב לגמוע מרחקים (המרחק רק להגיע אל נקודת המפגש...) במצב כזה האופנוע יגיע "עייף" ורק אז תתחיל את הטיול... לי יש שטחים ליד הבית אני בעל DT שהוסב טוטאלית לשטח... ואני יכול לומר לך שאני משאיר הרבה אבק לדו"שים הארבע פעימתיים... DR/XT/XR הכל עניין של מיומנות רכיבה... אם תרצה עזרה בכל נושא פנה אליי לאימייל [email protected] או לאייסיקיו 44726511 ומזל טוב...

יש עוד שיבינו מדבריך....

שה-DT שלך עם יכולות טובות יותר מ-DR או חזק יותר...
הזהר בהצהרותיך...
השדון

menimm

New member
או שיבינו שבגלל שויתרת על/

רכיבה עם קסדה כדי להוריד קצת משקל ה- DT הצליח לזוז בכלל בשטח.

barakhalla

New member
תשובה לחכמולוגים

אף אחד לא אמר שדיטי חזק יותר מדיאר וזה מגוכח ממש! ההבדל הוא עצום 7.5 לעומת כ 30 כוחות סוס בשני... אבל בואו לא נשכח שמשקל הדיאר כפול מהדיטי מה שמסרבל נהיגה בקצב גבוה ומעודד היגוי יתר בסיבובים העבירות של הדיטי והזריזות שלו אינה מוטלת בספק ומי שרוצה שאני אוכיח לו מוזמן ליצור עמי קשר ביננו... הכל הוא בנהג... ומנסיון (רב..) סלאמת חברים...

גרמי

New member
אה... התכוונת באופנוע השני...

ואני עוד עם הערפל-של-בוקר חשבתי שאתה מדבר על הילוך שני.... יום נעים שיהיה לכולם!

אין ספק לגבי העבירות.....

טוב, נו , גם יש ספק בקשר לעבירות אם עסקינןבטיפוס הרים ונסיעה בדיונות... ועוד, ועוד מקומות בהם נדרש כח מנוע והיותך הנהג טשח הטוב ביותר בארץ לא יעזור.... אבל אני לא התכוונתי דווקא ליכולת העבירות...אלא לכח המנוע שגם הוא מרכיב לא פחות חשוב.... אני חושב שאתה יצאת קצת מפרופורציות, אבל...שיבושם לך ידידי. בהצלחה...תן בגזיות...עשה חיים.
השדון

Easy_Rider

New member
לפי התמונה, יש לי הרגשה רעה !!!

נתון מדעי !!! מי שרוכב ללא קסדה ועם חולצה קצרה - לא מאריך חיים. קח את עצמך בידיים, זה לא נראה טוב. ההורים שלך יודעים שאתה מסתובב ככה ? ועוד שאלה קטנה, אתה יודע שאפשר למות מזה (רכיבה ללא קסדה) ???

כRובי

New member
למר DT...

משום מה , התמונה שהעלת לא מרשימה אותי כ"כ (בלשון המעטה..) תחשוב איזה קרבית היא הייתה נראית אם היית לבוש בחליפת שטח וקסדת שטח עטויה בשמקפי אבק מדליקים.. איך שהיא נראית כרגע - זה כאילו גנבת אופנוע DT ממשהוא ויצאת לטחון לו ת´צורה בשטח עד שיהיה בלתי שמיש...

barakhalla

New member
תשובה לחברים הדואגים

אני תמיד עם קסדה בשטח! לא עם מגינים אבל עם קסדה... הסרתי את הקסדה רק לצורך התמונה... עברתי הכל עם האופנוע (גם דיונות חול... וטיפוס גבעות...) אמנם לא במהירות מסחררת אבל כל דבר שהצבתי לעצמי עברתי... ו... אל תפחדו... עדיין לא הצלחתי להתרסק בשטח ... גם לא להחליק...

המטיייל

New member
ברוך הבא...

אופנוע כמו שלך יתאים לטיולישטח עם אופי יותר רגוע. בטיולים יותר קשים תהיה בעיה בעיקר עם עליות קשות ומכשולים שדורשים כח רב. מהירות הנסיעה לא מפריעה במיוחד. כמובן שכ"ירוק" בשטח תצטרך אתה במיוחד להתמגן! ותאמין לי כדאי לך!. אתה צריך לדאוג למספר הפסקות כל כמה זמן כדי לקרר את המנוע (תלוי בסוג המסלול. אני בטוח שעם הזמן תתמקצע ויהיה בסדר. תעקוב אחרי הודעות כאן על טיולי שטח רגועי. ואתה מוזמן!

עוד כמה שאלות שלא נענו...

תודה לכולם על העזרה הרבה... רק אל תריבו בגללי..!!
רציתי לדעת אם השתתפות בטיולים עולה כסף ואם כן אז כמה... ומאיפה אני יודע אם יש טיול ומתי ? תודה רבה ליאור

barakhalla

New member
אף אחד לא רב...

פשוט ישנם כאלה שיודעים רק להשמיץ... צור עמי קשר אם ברצונך לארגן טיול בקרוב...

המטיייל

New member
...

תלוי מי מארגן. בעיקרון טיולים שמתארגנים דרך הפורום הם ללא תשלום. מי מתי ואיפה - תעקוב כאן (בפורום). אני עצמי מנסה לארגן משהו כנראה לשבוע הבא.

למעלה