כמה רחוק../images/Emo35.gif
הוא שאל אותי, רחוק...רחוק....רחוק עניתי ונעלמתי לעיסוקי. דיברנו שוב לאחר כמה ימים כשהתפנתי יותר מעיסוקי סוף השנה שלי. אחרי זמן רב שאנחנו מדברים, מפנטזים וחושבים איך יהיה סוף, סוף מצליח לנו. תהייה אצלי ב12:00 ביקשתי והוא נענה כמובן
לא יכולתי להתאפק, המחשבה עליו כל כך קרוב ועדיין כל כך רחוק הטריפה אותי. עצמתי את עיני וראיתי אותו בדמיוני מרגישה את ידיו עוברות עלי ויודעת שאלו ידי שלי יורדות אט אט, צעד ועוד צעד מרפרפות מעל התחתונים, נכנסות פנימה, מרגישות את החום, את הרצון, את התשוקה הרבה שלי אליו.... מושיטה את ידי לוקחת את זובבל שנמצא בצד המיטה ומפעילה אותו מתחילה לשחק בו להתענג ומפסיקה
הבטחתי לעצמי שאני שומת את כל האנרגיות עבורו. נכנסת למקלחת ומתארגנת מסבנת כל חלקיק בגופי מפנטזת כיצד יאחז בי איך ירגישו שפתיו על שפתי לראשונה
איך אטעם את איבו הקשיח בין שפתי, בין ידי, בתוך תוכי..... מחכה...מצפה...כל כך, כל כך רוצה......
הוא שאל אותי, רחוק...רחוק....רחוק עניתי ונעלמתי לעיסוקי. דיברנו שוב לאחר כמה ימים כשהתפנתי יותר מעיסוקי סוף השנה שלי. אחרי זמן רב שאנחנו מדברים, מפנטזים וחושבים איך יהיה סוף, סוף מצליח לנו. תהייה אצלי ב12:00 ביקשתי והוא נענה כמובן