כמה רחוק הייתם הולכים למען ה-
?

כמה רחוק הייתם הולכים למען ה-../images/Emo23.gif?

הוא מאילת היא ממטולה והם הכירו באמצע הדרך ומצאו את הזיווג המושלם הם החלו לצאת ולבלות יחד, החליטו על חתונה ותכננו את העתיד. הכל הלך מצוין וההורים הבטיחו לעזור ברכישת הדירה אבל על נושא אחד לא הצליחו להגיע להחלטה, היכן לרכוש דירה הוא חולם על בית בקיבוץ חילוני על שפת הכינרת היא דווקא רוצה ישוב דתי לאומי במקום כמו גוש עציון הוא רוצה קרוב לעיר הגדולה שיוכל לבלות בלילה היא מעדיפה מקום כפרי ושקט בגליל או בנגב הוא מעוניין לבנות את ביתו בלב ההרים הקסומים היא רוצה יותר קרוב לים ורחוק מהערבים הוא, תן לו את החומוס והבריזה לחוף הים התיכון אבל היא כבר קבלה הצעה ארוכת טווח באמריקה אז אם הייתם במקומו או במקומה מה הייתם מחליטים? האם הייתם מוותרים לצד השני ועד כמה, או שמא הצד השני הוא זה שאמור להתפשר?

אם היה לי אוטו

המרחק לא היה מזיז לי. אבל כשאין אוטו ויש כלב בבית שאי אפשר להשאיר לבד לאורך זמן - אז המרחק הגיאוגרפי די משנה את התמונה.

כמה תיקונים קלים.....

אם הוא מאילת..... למה לו לחלום על קיבוץ חילוני כשהו בלב החילוניות המופקרת? למה לא לחוף מפרץ אילת במקום חוף בכנרת? למה לרצות לחיות ליד עיר גדולה כשאילת מציעה את הכל ובשפע, די לבילוי של כל לילה? אין ספק שהוא ירצה לבנות את ביתו על ההרים הקסומים של אילת....אבל הם גם קרובים לים. למה לו לרצות את הבריזה של ים התיכון אם יש לו את המים הכי כחולים בארץ, נטולי גלים עם חומו ובירה? אני לא הייתי זז מאילת ואפילו לא לאמריקה....אני ויתרתי (מראש?). אני מפה לא זז!!

אבוי, שכחת את כל המהות!

עד המקרר - התנפלות על תכולתו- וחזרה (איטית יותר). גולי מוסר בתאבון

A M S T A F1

New member
דלק המאובנים יקר אני מחכה לרכב חשמל אולי אז

אחפש מישהי הגרה קצת יותר מ20 קילומטר מעירי שלג על עירי כל הלילה נם מערוות החול אהובי תרם (זרע)

למעלה