כמה קושיות:

שומו

New member
כמה קושיות:

1. בספר הראשון, במהלך משחק הקווידיץ' בין גריפינדור להפלפאף, נוויל ורון הולכים מכות עם מאלפוי, קראב וגויל. אם אני לא טועה, לכל בית יש יציע משלו
2. בספר החמישי, לאחר שהארי צ'ו מתנשקים כתוב ש-"לאחר חצי שעה, כשהיה בדרכו אל חדר המועדון של גריפינדור..." חצי שעה
לנשיקה
אולי הם עשו שם עוד דברים...

Pr0NgS

New member
בוא נראה..

1. בטח הם עברו כדי להציק להם איכשהו, ממזרים. 2. אממ אולי עלית פה על משהו... באמת משונה

שומו

New member
כתוב

שמאלפוי, קראב וגויל ישבו שורה מתחתיהם והקניטו אותם.

אממ...

1. אני לא חושבת שלכל בית יש יציע משלו. עובדה. אבל הם בטח אוהבים לשבת יחד (בכל זאת, אותו בית, יש מין תחרות בין הבית, במיוחד לסלית'רין..) ובגלל זה זה נתפס ככה. אבל בכללי אני חושבת שכל אחד יכול לשבת איפה שהוא רוצה ואם מי שהוא רוצה. 2.
כמו שהארי אומר.. "אז איך הייתה הנשיקה?" שאל רון. "רטובה," ענה הארי. רון צחק לרגע ואז מחק את החיוך בכל גועל. "היא בכתה.." התייתם הארי. "אתה עד כדי כך גרוע?" (ציטוט מהזיכרון.. אבל זה הלך ככה, אני בטוחה!)

ככה: ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

1. מתי נאמר שיש לכל בית יציע משלו? אה, בעצם נזכרתי. טוב, אבל ישמצב שהיציעים של סליתרין וגריפינדור נמצאים אחד ליד השני, או שהם באמת עברו סתם בשביל להציק. 2. לא בהכרח חצי שעה לנשיקה. עם כל כמה שהארי היה מאוהב בה הוא בטח היה מבולבל ונשאר קצת בשוק אחרי הנשיקה, או שיכול להיות שהוא נשאר שם לסדר אחרי זה, כי הרי בזה הוא עסק בעצם לפני שהם התנשקו. הכל יכול להיות בעולמה של רולינג.

שומו

New member
אבל כתוב...

שהוא גמר לסדר, ראה אותה בוכה ורצה לצאת, אבל היא ביקשה ממנו שלא ילך.

אבל לא כתוב ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

שאחרי שהיא ביקשה ממנו להישאר ואחרי שהם התנשקו הוא לא נשאר עוד קצת. אז מקסימום הוא לא נשאר לסדר, סתם לחשוב או משהו. אניחושבת שאם זה היה משמעותי זה היה מתגלה בספר החמישי ולא נשאר לפעם אחרת לשנה אחרת, אחרי שצ'ו כבר יצאה מהתמונה.

מיאו.

1. יכול להיות שזו פשלה, ויכול להיות שאלה שמעליי צודקים ומאלפוי ובני לוויתו סתם נהנים להיטפל לאנשים (וזה נשמע לי די סביר). לא נראה לי שזה קריטי, בכל מקרה... אבל מסקרן. 2. אני לא יודעת למה, אבל מאד שיעשעת אותי עכשיו. מסקרן ביותר! אני פשוט אתן למוחי הסוטה לשער השערות. D:

לא קשיא

1. רולינג אמרה שיש יציעים לבתים אבל זה לא חוק עליון ומותר לתלמידים לשוטט בין היציעים. (לדוג'- הרמיוני רצה לשרוף את הגלימה של סנייפ). זה לא כמו חדרי המועדון שלשם נכנסים רק אנשי אותו בית. ומאלפוי וחבריו לא יפספסו הזדמנות טובה להציק לרון ונוויל. 2. הארי היה כל-כך מבולבל בגלל שהוא לא הבין את מעשיה של צ'ו ובנוסף זאת הייתה הנשיקה הראשונה שלו- רגע די משמעותי. הוא פשוט הילך והירהר בלי לשים לב כ"כ לזמן או למקום (לדעתי) כי זה לא שהוא מיהר לאנשהו או משהו. ההפך הוא הנכון- אם הוא היה מגיע ישר לחדר המועדון תוך חמש דקות זה היה הרבה יותר מפתיע אותי.

הפתעתם אותי!!

-בקשר לשני- הרי זה ברור!! אחרי הנשיקה המפורסמת צ'ו (יקירתינו) התחילה שוב לבכות.. והארי'לה לא יכל לעזוב אותה!! היא הייתה חושבת שזה ניצול מיני :) בגלל זה הבזבוז זמן הנוראי..

T o n k s

New member
זה היה בסרט ../images/Emo5.gif

ולא בספר. אני בכלל דמיינתי את זה כאמפיתאטרון גדול..
! אולי רולינג רצתה להשאיר את זה בדירוג PG13

Science Fiction

New member
המממ...../images/Emo119.gif

אני מניחה שהארי המשיך לסדר...
חוץ מזה, הוגי היא טירה ענקית. אולי לוקח יותר מחצי שעה להגיע מהחדר בו הם השתמשו [שכחתי את השםP:] לחד"מ.

A Charming Lie

New member
לגבי הנשיקה - זה די פשוט.../images/Emo28.gif

הוגוורטס היא ענקית. לוקח משהו כמו חצי שעה כדי לעבור ממיגדל למיגדל אם אתה לא רץ (זוכרים בפרק ''דו קרב בחצות'' שבא''ח? גם שם הם יצאו חצי שעה לפני המועד).

למעלה