כמה צפוי..כמה עצוב...קולם של ההורמונים של

n u t e l l a

New member
כמה צפוי..כמה עצוב...קולם של ההורמונים של

בנות הטיפשעשרה הכריע את הכף..... איך איך איך בכלל אפשר לחשוב שחן שר טוב יותר מנדב?? איך בכלל אפשר להשוות בין שני הביצועים????!! בין 2 הזמרים? איך בכלל אפשר לחשוב שחן שר/מופיע טוב יותר מנדב ואדיר???? האמת היא שאני לא מופתעת,מאותה סיבה בדיוק דניאל בן חיים עדיין בתכנית וזה פשוט פשוט עצובבבב ההפסד כולו שלנו מילא היה מפסיד לאדיר-זמר מוכשר באמת...אבל לחן??????? שוב אפשר להפסיק לצפות בתכנית..... רדוד רדוד... וממש לא מעניין אותי שכל הילדות כאן יתחילו להשתגע.... ואדיר-מזל טוב!! באמת מגיע לך

NP16

New member
מישהו מסכים איתי! כולם צ דק צדק! זה לא צדק!!

בואי נרגע..אני הצבעתי לחן

אחרי התלבטות בינו לבין נדב.שניהם זמרים טובים, חן פרפורמר מצויין,נדב רגיש וייחודי והוא יצליח גם בלי התכנית.הוא יותר בשל מחן ופחות זקוק לה.בכל אופן אני את גיל ההתבגרות עברתי ועדיין רציתי שחן ימשיך.אין צורך באובר-דרמטיות וקינות ט באב.

n u t e l l a

New member
זה שנדב יצליח בלי התכנית זה ברור..זו לא השאלה

וזה לא האישיו... זה פשוט ברור שחן עלה בעיקר בגלל קולן של ילדות קטנות שחושבות שהוא יפה... נו זה ברור הרי...ואל תגידי לי שאת באמת מאמינה אחרת.. בדיוק כמו שכתבת,נדב בוגר יותר,בשל יותר,כנה ופשוט הרבה יותר בלי כל הפוזות והשואו המיותרים האלה...אבל זה מה שילדות מחפשות... ולכן הגיע לו לעלות ואף לזכות.. בכלל לא ברור לי למה התכנית הזו לא בערוץ הילדים... יש קהל אחר שמצביע לה?? אולי ממש מעט...

n u t e l l a

New member
../images/Emo26.gif

לא משווה ולא מקניטה.. אין בכלל שום מקום להשוואה ..... ולא מקניטה-אומרת את דעתי... אלה עובדות יבשות-לכתוב מהו גיל קהל המצביעים או לתהות מדוע לא משודרת התכנית בערוץ הילדים זו לא הקנטה...סתם שאלה רטורית שעלתה בראשי... לא הכללתי-לא כל המצביעות לחן הן ילדות אבל רובן..מספיק לשמוע את הצרחות שלהן באולפן...אפילו צביקה הדר כבר לא יכל לשמוע אותן... ו-וואללה שיהיה לו בהצלחה-הילדון שר חביב בכל מקרה ואני בטוחה שהוא יתבגר עם הזמן ותהיה בו קצת יותר פשטות ופחות פוזה.. בינתיים הוא כנראה ישתלב מצוין בפסטיגל... ואם כבר הקנטה-קינות ט באב?? נו באמת...מצחיקה...זה באמת הצחיק אותי.. הלוואי שאלה יהיו צרותיי...
סך הכל הבעתי אכזבה על כך שהוא לא חזר אבל הוא עוד יחזור..אני לא באמת דואגת לו... בכל מקרה, בהצלחה לכולם.. אני לא אמשיך לראות אבל בטח אתעדכן כאן באשדוד כששלומי יהיה בגמר לפחות קצת גאווה לעיר

omrimayo

New member
אכן, פה נגמרה כוכב נולד מבחינתי וטוב שכך :]

התוצאה היא הנצחון הבלתי יאמן של אדיר על כל שטפי ההורמונים האלו, עכשיו באמת איכפת לי מי מארבעת הכוסונים ייקח את העונה? נו ומה הוא יעשה? עוד עונה להאלופה 8? הצדק ניצח היום דווקא.

n u t e l l a

New member
אין צל של ספק שהצדק מבחינת אדיר נעשה../images/Emo13.gif

מגיע לו ואין ספק שהוא הזוכה הגדול הגדרת נכון-נצחון בלתי ייאמן על כל שטפי ההורמונים האלה...
קצת מנחם לראות שבחוץ יודעים להעריך... ואני מאמינה שלא ירחק היום שחברת תקליטים תחטוף גם את נדב קדמון

uk23

New member
NMC תחתים את נדב קדמון עוד חודש חודשיים

בטוח.

עדנה מו

New member
כמו שסבא שלי אומר,

"אני אוהב שיש במה לתפוס". ושמעי מה לעשות שנדב כל כך דק שקשה לתפוס אותו

אכן, הפקאצות ניצחו היום

לנדב היה ביצוע מרגש כרגיל. הוא מוכשר ואני בטוחה שהוא יצליח גם בלי התוכנית הרדודה הזו. הדבר הכי טוב שקרה היום בתוכנית זה החתימה של אדיר על חוזה הקלטות. טוב נו, אני לא מתפלאת שנדב לא הצליח לעבור גם היום, כי אין מה לעשות- מי שקובע את פני התוכנית הן ילדות בנות 12 וההוכחה הכי טובה היא דניאל בן חיים

מה אתה משווה בין חן ודניאל??

אתה שמעת איך דניאל שר ואיך חן שר?? מזה השטויות האלה...נדב לדעתי לא משהו הוא משעמם לאללה... ותפסיק לצפות בתוכנית אף אחד לא מכריח אותך להסתכל...

n u t e l l a

New member
ירין חמודה...אף אחד לא מזלזל בך..

ולאף אחד אין כוונה להעליב.. קודם כל-אני בת ולא בן..
שנית,ההשוואה בין חן ודניאל באה להביע את הדימיון שיש ביניהם מבחינת אחד קריטריונים לבחירה של הקהל בבית-מראה חיצוני.. אין ספק שאם את בוחרת להשוות ביניהם מבחינה מוזיקלית-חן אולי טוב יותר או יותר נכון "חכם" יותר ולו רק בגלל שהוא יודע בדיוק מה לעשות כדי לגרום לרב קהל המצביעים לבחור בו.. לא מזלזלת בך ולא מכלילה-לא כולכן בוחרות רק בגלל מראה חיצוני..וגם אם כן,אין בזה שום דבר רע...זה הגיל וזה בסדר,זה לגיטימי,זה טבעי....אני יכולה להבין מדוע נדב יכול להיראות בעינייך משעמם- הוא פונה לקהל בוגר יותר,פשוט יותר וקהל צעיר לא כל כך יודע איך לאכול את מה שהוא מביא איתו...כי הוא דורש הסתכלות קצת יותר פנימה.. ונכון-אף אחד לא מכריח אותי להסתכל..ולכן לא אמשיך.. בגלל זה הפסקתי לצפות כשנדב הודח וחזרתי רק היום לראות כי קיוויתי שהוא יחזור.. הטובים באמת יצליחו גם ללא התכנית,בדרך שלהם,בזמן שלהם...הערב רק קיבלנו את ההוכחה לכך

אני לא חושבת שזילזלת בי או משהו

אבל מזה נדב פונה למבוגרים יותר?? זה בדיוק העניין של כוכב נולד,תראי לדעתי בעונות הראשונות באמת חיפשנו בחור או בחורה שישירו יפה,בעונה הזאת כבר מחפשים מישהו שיש בו הכל,שיוכל לדגמן,לשיר,לשחק,לרקוד...שיהיה סטאר... אני גם חושבת שנדב שר יפה,אותי אישית הוא משעמם,והוא גם לא זז על הבמה אין הרגשה שהוא חי את הבמה וזה לא תמיד טוב בתוכנית שהיא תחרותית והמטרה בה להיות "כוכב" ולבלוט..

tanision

New member
אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזו

שכוכב נולד זה לדגמן, לשחק ולרקוד - שיהיה סטאר. זה כל כך עצוב שזה ככה. באמת אני מדבר עכשיו מהלב, זה ממש ממש עצוב. זה מראה כמה שהתעשייה שלנו ירודה ונמוכה בעיקר בגלל דעות כאלו. אבל עזבי חבל על הדיבורים, שתגדלי קצת לא תביני בכלל איך אהבת פעם את דניאל וכל אלו, אני מדבר מניסיון. גם אני אהבתי פעם את כל הזמרות היפיפיות שהביאו שואו וכל להקות הפופ והזוהר, היום הרבה פחות. בשבילך כוכב נולד זה לא לגלות כישרון שירה, זה לגלות את הבן אדם שהכי מגיע לו להחזיק בתהילה וזה עצוב, מאוד. זה לגלות את האליל נוער משמע ערוץ הילדים. כוכב נולד זה ממש לא להשיג את המושלם, ז'קו ויהודה סעדו ממש לא מושלמים, אבל הם זמרים מדהימים. נינט טייב גם לא הייתה מושלמת וזה כל מה שיפה, רק אח"כ היא התחילה להרזות ולהיות יפה. הגעתי למסקנה סופית שצריך להעביר את כוכב נולד לערוץ הילדים אם זו פחות או יותר הדעה של האנשים.

למעלה