כמה ענתיקות שצילמתי אתמול

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
5

בסמוך למוסכים של התח"צ ב"ש ז"ל.... למי ששאל פעם על כמה מאנים בינעירוניים שהייתה לחברה, גם הם חונים שם עם כל האוטובוסים המושבתים. לא יכולתי לצלם שם כי הכל סגור.
5

fireman

New member
6 ואחרונה

בסמוך למוסכים של התח"צ ב"ש ז"ל.... למי ששאל פעם על כמה מאנים בינעירוניים שהייתה לחברה, גם הם חונים שם עם כל האוטובוסים המושבתים. לא יכולתי לצלם שם כי הכל סגור.
6 ואחרונה

אוהד11

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif

fireman

New member
רגע רגע רגע....

אני מדבר על שנות ה-70. אפילו מס'
הרישוי שלו הונפק בירושלים - 625.
רגע רגע רגע....
מה הקשר היכן הרישוי הונפק? חלק גדול מהמגירוסים האלו היו ברשות צה"ל ו"אוזרחו" האם באפשרותך לבדוק איך הרכב הזה התגלגל לבאר שבע? בשרותי הכבאות שהם אינם ממלכתיים אין העברת כלים בין איגוד לאיגוד אלא אם מתבצעת מכירה במכרז,

הרכב הנ"ל היה שייך שנים רבות

רגע רגע רגע....
מה הקשר היכן הרישוי הונפק? חלק גדול מהמגירוסים האלו היו ברשות צה"ל ו"אוזרחו" האם באפשרותך לבדוק איך הרכב הזה התגלגל לבאר שבע? בשרותי הכבאות שהם אינם ממלכתיים אין העברת כלים בין איגוד לאיגוד אלא אם מתבצעת מכירה במכרז,
הרכב הנ"ל היה שייך שנים רבות
לתחנת כיבוי האש בגבעת מרדכי בירושלים. אני זוכר אותו מצויין בשנת 1975.

צחקן

New member
תודה!

תודה!
ב"ה וחוץ מזה, התח"צ ב"ש ז"ל זה זכרונה לברכה או לקללה ? אתה יכול לומר לי? .

fireman

New member
רק ברכות....אנחנו לא אנשים עויינים

תודה!
ב"ה וחוץ מזה, התח"צ ב"ש ז"ל זה זכרונה לברכה או לקללה ? אתה יכול לומר לי? .
רק ברכות....אנחנו לא אנשים עויינים
פה, למרות שלפעמים היה צריך להיות עויין אליהם.

ה דרומי

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gifתגיד לא חרם על

תגיד לא חרם על
המיגרוס? ואחלה אחלה תמונות .

evgeniy2

New member
מההה ??

מההה ??
זה בבאר שבע ?? נירה מאוחורה כמו בניו-יורק.

fireman

New member
איבגי קבל....בית המשפט בבאר שבע

מההה ??
זה בבאר שבע ?? נירה מאוחורה כמו בניו-יורק.
איבגי קבל....בית המשפט בבאר שבע
בניין בית המשפט הגבוה ביותר בארץ.... בניין מדהים לדעתי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה