כמה עולה כרטיס לרכבת מת"א לחיפה?

מצב
הנושא נעול.

danezeq

Member

כמה עולה הלוך ושוב? כמה עולה כרטיס מת"א לכ"ס? כמה עולה הלוך ושוב? כמה עולה כרטיס מת"א לב"ש? כמה עולה הלוך ושוב? אלף תודות!

evgeniy2

New member
33 ש"ח

כמה עולה הלוך ושוב? כמה עולה כרטיס מת"א לכ"ס? כמה עולה הלוך ושוב? כמה עולה כרטיס מת"א לב"ש? כמה עולה הלוך ושוב? אלף תודות!
33 ש"ח
33 ש"ח

ארזS

New member
לדעתי לא צריך להתבטא בצורה כזאת.

אתה שפוי ?!?!?!?!?
כרטיס מחיפה לת"א ברכבת עולה פחות מ-28 ש"ח, ובטח ובטח פחות מ-33 !!!
אפשר לכתוב פשוט שהבן אדם טעה. ובקשר לשאלה המקורית של פותח השירשור : אנחנו מאוד אוהבים לעזור כאן אחד לשני כפי שאני מרגיש כבר כמה חודשים שבהם אני משתתף כאן. אבל לפעמים נראה לי שיש אנשים שפשוט רוצים שיעשו להם את העבודה. אני לא מתכוון דווקא למבקש הנ"ל. אבל הרבה פעמים יש שאלות שבכמה הקשות על המקלדת אפשר לקבל את התשובות. ובכל מקרה : הנה כאן אפשר לבדוק את התעריפים. (וגם את לוח הזמנים). שנה טובה.

ארזS

New member
וכדי להקל על המבקש

אפשר לכתוב פשוט שהבן אדם טעה. ובקשר לשאלה המקורית של פותח השירשור : אנחנו מאוד אוהבים לעזור כאן אחד לשני כפי שאני מרגיש כבר כמה חודשים שבהם אני משתתף כאן. אבל לפעמים נראה לי שיש אנשים שפשוט רוצים שיעשו להם את העבודה. אני לא מתכוון דווקא למבקש הנ"ל. אבל הרבה פעמים יש שאלות שבכמה הקשות על המקלדת אפשר לקבל את התשובות. ובכל מקרה : הנה כאן אפשר לבדוק את התעריפים. (וגם את לוח הזמנים). שנה טובה.
וכדי להקל על המבקש
בדקתי, ומחיר הנסיעה מתל אביב לחיפה הוא 24 ש"ח. מחיר כרטיס הלוך ושוב הוא 43.5 ש"ח.

danezeq

Member
תודה רבה.

וכדי להקל על המבקש
בדקתי, ומחיר הנסיעה מתל אביב לחיפה הוא 24 ש"ח. מחיר כרטיס הלוך ושוב הוא 43.5 ש"ח.
תודה רבה.
לא חשבתי שאפשר לבדוק באתר שלהם, מכיוון שבד"כ חברות מסתירות את עלות המוצרים שלהן, ולא מפרסמות באותו באינטרנט מהסיבה הפשוטה שהן רוצות שנדע את המחיר ברגע האחרון שכבר לא נוכל להתחרט. בכל זאת - קבל את התנצלותי

ארז: תתקשר אלי עם צאת החג !!!!!!!!!

ארז: תתקשר אלי עם צאת החג !!!!!!!!!

תמונה זו צולמה כמובן בסוף כביש 443

סליחה על הלכלוך שעל החלון...
ממש מתחת למסגד נבי סמואל (שמאלה מהכביש) כאשר כיוון הנסיעה הינו כלפי רמות. בצילום ניתן לראות על ההר את רמות-איילות שכביש הגישה אליה הינו מיד ימינה אחרי המחסום !

טוארג

New member
רמות איילות זה מעל כביש גולדה מאיר

ממש מתחת למסגד נבי סמואל (שמאלה מהכביש) כאשר כיוון הנסיעה הינו כלפי רמות. בצילום ניתן לראות על ההר את רמות-איילות שכביש הגישה אליה הינו מיד ימינה אחרי המחסום !
רמות איילות זה מעל כביש גולדה מאיר
ברחוב משעול הדקלים. זו רמות 06

מצב
הנושא נעול.
למעלה