33 ש"חכמה עולה כרטיס לרכבת מת"א לחיפה?
כמה עולה הלוך ושוב? כמה עולה כרטיס מת"א לכ"ס? כמה עולה הלוך ושוב? כמה עולה כרטיס מת"א לב"ש? כמה עולה הלוך ושוב? אלף תודות!
אתה שפוי ?!?!?!?!?33 ש"ח
33 ש"ח
לדעתי לא צריך להתבטא בצורה כזאת.אתה שפוי ?!?!?!?!?
כרטיס מחיפה לת"א ברכבת עולה פחות מ-28 ש"ח, ובטח ובטח פחות מ-33 !!!
וכדי להקל על המבקשלדעתי לא צריך להתבטא בצורה כזאת.
אפשר לכתוב פשוט שהבן אדם טעה. ובקשר לשאלה המקורית של פותח השירשור : אנחנו מאוד אוהבים לעזור כאן אחד לשני כפי שאני מרגיש כבר כמה חודשים שבהם אני משתתף כאן. אבל לפעמים נראה לי שיש אנשים שפשוט רוצים שיעשו להם את העבודה. אני לא מתכוון דווקא למבקש הנ"ל. אבל הרבה פעמים יש שאלות שבכמה הקשות על המקלדת אפשר לקבל את התשובות. ובכל מקרה : הנה כאן אפשר לבדוק את התעריפים. (וגם את לוח הזמנים). שנה טובה.
תודה רבה.וכדי להקל על המבקש
בדקתי, ומחיר הנסיעה מתל אביב לחיפה הוא 24 ש"ח. מחיר כרטיס הלוך ושוב הוא 43.5 ש"ח.
ארז: תתקשר אלי עם צאת החג !!!!!!!!!לדעתי לא צריך להתבטא בצורה כזאת.
אפשר לכתוב פשוט שהבן אדם טעה. ובקשר לשאלה המקורית של פותח השירשור : אנחנו מאוד אוהבים לעזור כאן אחד לשני כפי שאני מרגיש כבר כמה חודשים שבהם אני משתתף כאן. אבל לפעמים נראה לי שיש אנשים שפשוט רוצים שיעשו להם את העבודה. אני לא מתכוון דווקא למבקש הנ"ל. אבל הרבה פעמים יש שאלות שבכמה הקשות על המקלדת אפשר לקבל את התשובות. ובכל מקרה : הנה כאן אפשר לבדוק את התעריפים. (וגם את לוח הזמנים). שנה טובה.
בתודה וחג שמח איש יקר ארז !!!!!ארז: תתקשר אלי עם צאת החג !!!!!!!!!
במיוחד בשבילך!!!בתודה וחג שמח איש יקר ארז !!!!!
סליחה על הלכלוך שעל החלון...במיוחד בשבילך!!!
נסעתי היום עם כמה חברים לירושלים, וצילמתי כמה תמונות מהדרך... תנסה לנחש מאיזה מכונית צולמו התמונות...
תמונה זו צולמה כמובן בסוף כביש 443סליחה על הלכלוך שעל החלון...
רמות איילות זה מעל כביש גולדה מאירתמונה זו צולמה כמובן בסוף כביש 443
ממש מתחת למסגד נבי סמואל (שמאלה מהכביש) כאשר כיוון הנסיעה הינו כלפי רמות. בצילום ניתן לראות על ההר את רמות-איילות שכביש הגישה אליה הינו מיד ימינה אחרי המחסום !
--3--במיוחד בשבילך!!!
נסעתי היום עם כמה חברים לירושלים, וצילמתי כמה תמונות מהדרך... תנסה לנחש מאיזה מכונית צולמו התמונות...
תמונה זו צולמה כמובן בצומת כביש 9 ע--3--
--4--במיוחד בשבילך!!!
התמונה צולמה כמובן במנהרה השניה--4--
--5--במיוחד בשבילך!!!
זו שכונת בית-וגן על ההר. התמונה--5--
--6--במיוחד בשבילך!!!
שנה טובה לכו-לם!במיוחד בשבילך!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.