כמה עולה חודש סקי?

Fletzet Ugi

New member
כמה עולה חודש סקי?

החורף הבא עוד רחוק, אבל חישובים כלכליים כדאי להתחיל מוקדם. אחרי כמה שנים דלות ודלילות בסקי אני זומם לנסוע לחופשה ממושכת בשנה הבאה, של חודש או אפילו יותר (כשנושא המגורים ייסגר בתקווה ע"י השכרת דירה ביחד עם כמה חברים), והייתי רוצה לשמוע אם יש כאן אנשים שעשו פעם משהו דומה, וכמה, פחות או יותר, עסק כזה אמור לעלות (ברור לי שטווח המחירים האפשרי הוא רחב מאד ושיש חשיבות מסוימת לשאלה האם אני הולך על מחסן נטוש בבולגריה שבמקרה שוכן ליד גבעה או על בקתת עץ מפוארת בפסגה של אתר יוקרתי, אבל לצורך העניין אפשר להניח שהבחירות יהיו "ממוצעות", ואז אני מאמין שכן אפשר לעזור לי לקבל מושג כללי)

nex69

New member
יש אזרחות ארופאית במקרה?

אם כן אז תוכל לשלב עבודה יחד עם סקי והכל ישולם עלידי המעסיק.

ShLuMp

New member
שאלה שמעניינת גם אותי

האם באמת כל כך פשוט למצוא עבודה באתר סקי? יש לי אזרחות אירופאית (שוודית) ואם זה באמת כל כך פשוט זה נראה לי אופציה מאוד מעניינת. השאלה אם באמת יש מי שיעסיק עובד ללא ניסיון לחודש-חודשיים...

drz400e

New member
אם אני לא טועה

אז שוודיה לא חברה בשוק האירופאי המשותף , אז אני לא יודע כמה אזרחות שודית תעזור לך(אבל יכול להיות שאני טועה)

skier

New member
שנה שעברה עבד איתי ישראלי-אזרחות שוודית בצרפת

odansky

New member
שוודיה חברה בשוק

מה שכן - כמו אנגליה הם לא משתמשים ביורו אלא עדיין במטבע השוודי. בכל השאר הם חברים באיחוד. עמרUK

Salem

New member
אני לא בטוח שהם חברים בשוק המשותף../images/Emo70.gif

הם חברים באיחוד ב1995 (בדקתי מרוב שעמום), אבל אי לא בטוח שהם שייכים לשוק המשותף... לא מצאתי תיעוד

ShLuMp

New member
חברים אחושלוקי חברים

זאת לא הדאגה שלי בוא נגיד ככה. מה שאמר החבר מדוייק, פשוט בחרו שלא להשתמש ביורו. אזרחות אירופאית יש לי זאת לא הייתה השאלה שלי...

nex69

New member
עבודה באתרי סקי

אזרחות אירופית יש? שפה יש? (עדיפות לאנגלית) חפשו באתרים של מועדוני סקי או סוכנות נסיעות שמתמחים בחבילות סקי לדוגמא: SKICLUB.CO.UK LASTMINUTE.COM IGLUSKI.COM חפשו מודעות דרושים ושלחו קורות חיים. לא צריך נסיון ספציפי לעבודות כלליות כגון: נקיונות, בישול ושמרטפות אל תצפו למשכורות גבוהות, קרוב יותר לדמי כיס אבל, זו חוויה כייפית, סקי ובילויים כמו באגדות המלצה שלי, לעבוד עם ההאנגלים...אחלה חוויה ויופי של סיפורים לנכדים בהצלחה

skier

New member
אתה ממש לא מדוייק...

אני עבדתי בחצי השנה האחרונה בקלאב מד ויש לי חבר שעבד ביו סי פי איי יש אחלה משכורות יחסית לארץ והנטו גבוהה בהרבה מאנשים בעלי תארים שאני מכיר...

למעלה