כמה עדכונים בעולם הסימולטורים

כמה עדכונים בעולם הסימולטורים

החלטתי לשתף במספר עדכונים ופרסומים ממערכת הפורומים של VATIL, שפשוט הרגשתי חובה לשתף גם פה. בראש ובראשונה, עדו רוזנטל שיתף ב-737-200 מעולה. חינמי- ברמה של תשלום. המודל הוא מודל של Flight1 שנזנח, הפאנל הוא המשך פיתוח של TinMouse Project של ריצ'רד פרובסט, שנזנח גם הוא. הפאנל כולל הכל, הידראוליקה מיזוג חשמל, יש מערכת CIVA INS לניווט ועוד הרבה. רמה יוצאת מן הכלל. צביעות וקיט צביעה זמינים בAVSIM. TM 737-200 Patch V1 כמו-כן, בקישורים המצורפים בסוף הודעה זו, צרפתי את כל השרשורים הקשורים. הראשון, הוא השרשור המקורי ב-VATIL, כאמור מאת עדו. השני, הינו סט של חומר לגבי ביצועים וכן לימוד הטסתו של הענתיקה (או קלאסיקה?), שפורסם ע"י תומר. השלישי, גם הוא בפירסום של תומר, הינו פרסום הוצאה של תיקונים לפאנל.

בנגקוק VTBS החדש

סינרי חינמי לשדה החדש בבנגקוק (VTBS) המחליף את קודמו (VTBD), פורסם ע"י ירדן בן דור. חינמי גם הוא, אך דורש הרשמה לאתר.

arielguelman

New member
אני לא מבין למה אני לא יכול להוריד

אותו... אני לא מבין כלום כי זה בתאילנדית.. אפשר אולי קישור ישיר להורדה?

יש להרשם לאתר.

גם לי אין מושג קלוש בשפה התאילנדית, אך מצד שמאל יש לך מעין קובייה של LOG IN. מתחת לשני שדות לכתיבת ש"מ וסיסמא, ישנו כיתוב מסויים, ושני קישורים, אחד כמעט צמוד לשדה הסיסמא, והשני מעט יותר למטה. לחץ על השני, ומלא פרטים בסיסיים של אימייל, שם משתמש וסיסמא (ולאחר מכן חזרה על הסיסמא). לאחר מכן לחץ על הכפתור למטה והרשם. מייד לאחר מכן כבר ניתן להרשם, לכן חזור לקישור שאני נתתי, מצד שמאל, שוב אותו אזור של הLOG IN, רק שהפעם הכנס לשדות ששם את הש"מ והסיסמא שמילאת בהרשמה, ולחץ על כפתור ה-LOGIN. לאחר מכן יש לך גישה מלאה להורדות, ותוכל להוריד גם את VTBS וגם את VTBD, ששניהם זמינים שם באגף ההורדות. בהצלחה!

מרג'- POSKY 753 עם הפאנל של LDS.

פרסום של מתן. אין לי מה להרחיב, מלבד להפנות לשרשור המקורי. ככתוב שם, תוסף זה עוד לא שוחרר, אלא Coming Soon.

ובהזדמנות זו,

למה שלא כולם נשרשר להודעה זו המלצות לתוספים איכותיים ומעניינים, מכל נושא שהוא, ישנים כחדשים..? כמובן שגם עדכונים וחדשות בתוספים למיניהם יתקבלו בברכה, אך בואו ניצור שרשור חדש ועדכני, בו כל אחד יקח כמה תוספים טובים שאהב, ויפרסם ויספר לכולם עליהם, תוך קישורים רלוונטיים, וכמובן- עדיפות לחינמיים + קישור להורדה. נקפיץ את הקהילה שלנו מדרגה, בכך שכל אחד ישדרג את השני, וכך ניצור רשת עצמית של שיפורים הדדיים. כל אחד מקבל המלצה מאחר, וכך לא נוכל לפספס את התוספים הטובים משום שפשוט נבצר מעיניינו שאלה קיימים. אודרופ

almogi

New member
נענה לאתגר....

התוספים המועדפים שלי (והשתדלתי לצין את הפחות מוכרים כמו AFCAD או TTOOLS). ציינתי רק תוספים חינמיים: סינרי - NL2000 - סינרי חינמי ברמה שהרבה סינרים בתשלום היו חולמים עליה. כל הולנד בכיסוי מלא - כולל כל הכבישים, ערים, שדות, landmarks...גרסא 3.0 אמורה לצאת אוטוטו ואני מחכה בקוצר רוח. תכונת עזר - EditVoicePack - שמות של כמעט כל יצרני המטוסים (no more 'experimental! (חברות התעופה בעולם (לא עוד שימוש ב tail numbers בקריאות של ATC. המשך יבוא...

רן 56

New member
NL2000 כבד בטירוף.

מומלץ לבעלי מחשבים חזקים. ואם יש לכם כזה הוא סינרי חביב ויפה. בפיינל ל 18R זהירות מהגבעה שלדעתי לא אמורה להיות שם. רן.

אצטרף גם, המלצותי:

כדבר ראשון, קבוצת פיתוח המפתחת סינריים של שדות ואזורים ברחבי איטליה, ISD Project. כל הסינריים שלהם מומלצים בהחלט, האקטואלים לנו יהיו מן הסתם שדה התעופה ברומא וכן אזור מילאנו, אך באופן כללי מומלץ להוריד כמה שיותר מהם. מדובר בסינרי מהשורה הראשונה, הספקתי להתנסות בזה של מילאנו מלפנזה, והוא כולל פירוט יוצא מן הכלל בשדה, טקסטורות פוטוראליסטיות, תנועה של מכוניות בשדה וגייטים וצוותי קרקע שנכנסים לפעולה בגייטים השונים ע"י הזנת תדר ל-NAV2. מומלץ. בנוסף, אני ממליץ על התוסף RealCDG של FS France. כמו הקודם, זהו סינרי מדהים וחינמי לאחד השדות הפעילים בעולם. טקסטורות מעולות, פירוט יוצא מן הכלל, ובהזנת תדר בגייטים מסויימים ובהתאם לסוג המטוס הגייט יעבור מתצורה של "מנוחה" לתצורה בה הוא נמצא בדיוק בגובה ובמקום הנכון למטוס שהתדר המתאים לו הוכנס ל-NAV2, ויופיעו צוותי הקרקע מסביב. עוד סינרי מעולה, הינו Heathrow Pro של חברת UK2000. הסינרי כשלעצמו הוא בתשלום של 13.5 יורו, אך הקישור המצורף הינו לדמו הזמין באבסים. גרסאת הדמו זהה לחלוטין לגרסא המלאה, מלבד העובדה שבמקומות מסויימים יופיעו כתובות "DEMO", אך אלו בהחלט אינן מפריעות. פשוט ניתן לראותן על מרכז המסלולים, וגם כך הן אינן בולטות אלא מהאוויר. בהחלט מומלץ. וכמובן, התוסף שעושה לי את הסימולטור באופן גלובאלי (ולא מקומי), הינו התוסף המחליף את קבצי טקסטורות המים המקוריות בחדשות. morewatr.zip להורדה מאבסים (מצ"ב בסוף הדף). תהנו. זוהי רק התמצית של התמצית. אני קורא לכולם להצטרף אלי ואל אלמוג להמלצות.

עוד משהו יפה שדגתי ממש היום.

קבוצת פיתוח ל-FS שמפתחת מטוסים ישנים, אזור ה-50-60, ומאפשרת הורדה חינמית שלהם. שווה לנסות, עוד לא בדקתי. את אלעל יש ברשימת הצביעות. נראה טוב.

למעלה