כמה עבודות שהכנתי ונתחיל ביושבי המדף
Y YonatDascalu New member 19/9/12 #1 התרנגול הזה קנה אותי, הוא נראה כזה "הוגה" ושקוע במחשבות, שממש חסר לי איזה בועה מעל הראש שלו כדי לדעת על מה הוא חושב. חמוד חמוד חמוד חמוד!!!!
התרנגול הזה קנה אותי, הוא נראה כזה "הוגה" ושקוע במחשבות, שממש חסר לי איזה בועה מעל הראש שלו כדי לדעת על מה הוא חושב. חמוד חמוד חמוד חמוד!!!!
L Liat R New member 19/9/12 #12 איזה יופי השכנה שלי, שביקרה אותך בחוצות היוצר, לא מפסיקה להתפעל מהעבודות שלך וממך
צ ציפורן2 New member 19/9/12 #14 אהבתי פינקי מקסים. אהבתי את כולם.עליזים צבעוניים ומחייכים. מאד את החיות.בעיקר את התרנגול,הפילים,המלאכים.וכל היתר.
אהבתי פינקי מקסים. אהבתי את כולם.עליזים צבעוניים ומחייכים. מאד את החיות.בעיקר את התרנגול,הפילים,המלאכים.וכל היתר.
ה הדסה חמודה New member 20/9/12 #16 כמה חמודים כולם... ואיזה כיף להם שהם יכולים לשבת רגל על רגל ולהסתכל בנחת סביב..... לי, למשל, יש יותר מדי סיבות ( טובות, ב''ה ) לנוע.... ואין יותר מדי זמן לשבת לי ככה.... שתהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה. שנת שלום, שלווה ויצירה!
כמה חמודים כולם... ואיזה כיף להם שהם יכולים לשבת רגל על רגל ולהסתכל בנחת סביב..... לי, למשל, יש יותר מדי סיבות ( טובות, ב''ה ) לנוע.... ואין יותר מדי זמן לשבת לי ככה.... שתהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה. שנת שלום, שלווה ויצירה!