כמה נורא זה לקנות מסך מחברת מדבקה?

RozwareZ

New member
כמה נורא זה לקנות מסך מחברת מדבקה?

אני מחפש לעצמי טלוויזה חדשה עכשיו, אם להגיד את האמת לא שותף לכל ההתלהות תחת החידושים בתחום
בתכלס מחפש טלוויזיה די פשוטה וזולה, נתקלתי פה בטלוויזה של חברת PROSONIC (לא ברור לי איך עוד לא תבעו אותם על השם אבל מילא)
הבאה
על הנייר נראה טוב 37 אינץ ב1200 שקל כולל 2 כניסות HDMI וUSB

בגדול הטלווזיה לא תהיה מחוברת לממיר HD אלא רגיל, אבל אני כן מעדיף 2 כניסות HDMI בגלל שלאחת יהיה מחובר קבוע BOXEE BOX
ולשנייה מידי פעם מחשב/ אולי בעתיד ממיר HD (למרות שלא נראה לי)

האפשרויות שלי הם או ללכת על הטלווזיה הנ"ל או ללכת על מותגים מעט יותר מוכרים אך בגודל 32 אינץ ובדרך כלל ללא 2 כניסות HDMI וUSB (לעיתים)

מה לדעתכם עדיף?
חשוב לציין שיש לי בבית טלוויזית טושיבה פשוטה מאוד גם כן 32 אינץ ואני רחוק מלהגיד שענקית המסכים טושיבה ייצרה משהו איכותי בטלוויזיה הנ"ל
ולכן נשאלת השאלה מה עדיף טלווזיה זולה של החברות המוכרות או יותר "מחוכמת" של החברות מדבקה שכן גם הפשוטות של החברות המוכרות הם לא משהו בעליל

תשובות

שלום
קח בחשבון שללא קשר מי ייצר את המסך TV, כאשר המכשיר מתמודד עם תכני SD, איכות התמונה יכולה להיות מסביר עד מחריד!
וזאת בשל העובדה שהתוכן הירוד חייב חעבור עיבוד כדי להתפרש על המסך HD. וזה יותר נראה, ככל שהמסך גדל. מסך גדול - צרות גדולות.
אני הייתי מציע לך לבחון אפשרות לחסוך קצת (לעכב את הרכישה) וללכת על המסך הנכון. כי אם לא תהיה מרוצה ממה שתקבל שם,
בחברת מדבקה, גם 1,200 ש"ח הם המון כסף!
חשוב שתראה את התמונה במסך, הן ממקורות SD והן מ-HD, לפני שתחליט. ולגבי הכניסות, כן חשוב שיהיו כמה כניסות HDMI וגם כניסת USB.
בהצלחה.

RozwareZ

New member
מקבל לחלוטין מה שאתה אומר

אני גם מאוד חי לפי האימרה שמה שזול עכשיו יקר אחר כך
ולכן בדברים חשובים לי לעולם לא אחסוך, אך (וזה אך רציני) בנוגע לטלווזיה אני באמת ובקושי משתמש בזה ולכן אין לי חשיבות גדולה יותר מידי לכך
מלבד העניין שציינתי בנוגע לעדיפות לשני כניסות HDMI - גם על הUSB אני יכול לוותר שכן יהיה מחובר BOXEE שלו יש כניסת USB

לכן אני מקבל לחלוטין את מה שאתה אומר על הלחסוך ולא טוען שזה לא נכון, אך ספציפית אליי זה לא משהו שאני אעשה
באמת שאני מחפש טלווזיה פשוטה מאוד שתענה על הצרכים הפשוטים ביותר - כאמור כמו שציינתי הטושיבה הפשוטה שלי באמת שמספיקה לי (אם כי שוב לא ניתן לציין שהיא איכותית כלל כפי שאתה מצפה משם כזה אפילו שזה מוצר נחות שלהם).

לכן נשאלת השאלה שוב במצב בו אני לא מוכן להוציא מעל 1200 שקל על טלווזיה, האם עדיף בכל אופן ללכת על טלווזיה זולה של חברת מדבקה או טלווזיה זולה של חברה מוכרת אך בעלת פונקציות שפחות עולות על הדרישות שלי
כלומר כמה נורא ההבדל הוא בין שני המצבים הללו (ושוב אציין שטושיבה לדוגמא במוצרים הזולים רחוקה מלהיות טובה)

RozwareZ

New member
ועוד שאלה שנשאלת בעקבות מה שאמרת

בנוגע לגודל הטלווזיה יתכן שזה יפתור את הבעייה שלי

אם באמת טלווזיה של חברה גרועה בגודל 37 תיראה בצורה עוד יותר גרועה מטלווזיה של אותה החברה בגודל 32.
כלומר אם טלווזיה זולה עדיף לרכוש כמה שיותר קטנה (יש הגיון בדבר) אז כמובן שאעדיף ללכת על טלווזיה של חברה מוכרת בגודל 32 כי המחירים הם די אותו דבר לפר הגודל הזה

ותודה על התגובה לא אמרתי!

סדר

שלום
ראשית גודל המסך, הוא לא פונקציה של כמה צרות הוא מייצר, אלה מרחק הצפיה בו.
יש במאמרי הפורום חומר על כך. טוב תעשה אם תעיין בו.
לטובת ההשפעה, יותר קשה לעשות מסך טוב ב-50" מאשר מסך טוב ב-25".
אם כדבריך, השימוש במסך זניח וכו' - לך ותראה בעיניים את המסך שאתה רוצה. תוודא שהוא יענה לדרישות שלך:
מצבי הצפיה, המראה, החיבורים, איכות התמונה במצב תאורה דומה למה שיש לך בחדר וכו'.
תהיה קפדן - עדיף שתמצא את הבעיות בחנות לפני הרכישה מאשר בבית אחרי...
אם המסך מתאים לך, קנה.
ואם הוא לא מתאים לך, או אם תשווה לאחרים ותראה הבדל מהותי בינו למסך מותג - תחליט אחרת.

למעלה