כמה מצלמות וידאו יספיקו לחתונה של 350 מוזמנים 1 או 2???
ל ליתלת New member 5/6/06 #3 אחת מספיקה עד הגג... הרבה צלמים מנסים לדחוף עוד מצלמה בשביל להוציא מכם עוד כסף. ממש ממש לא צריך... בטח לא בשביל כזו כמות של אנשים.
אחת מספיקה עד הגג... הרבה צלמים מנסים לדחוף עוד מצלמה בשביל להוציא מכם עוד כסף. ממש ממש לא צריך... בטח לא בשביל כזו כמות של אנשים.
ד דמבית New member 5/6/06 #4 אוסיף על מה שליתלת אמרה לא רק שלא צריך עוד מצלמה, זה מיותר. בדיוק הייתי לפני שבוע בחתונה שהיו בה שתי מצלמות וידאו, הצלמים ממש בלטו, כל הזמן הסתובבו בין הרגליים, הנוכחות שלהם הייתה בולטת נורא, ולדעתי זה בגלל שהם היו שניים.
אוסיף על מה שליתלת אמרה לא רק שלא צריך עוד מצלמה, זה מיותר. בדיוק הייתי לפני שבוע בחתונה שהיו בה שתי מצלמות וידאו, הצלמים ממש בלטו, כל הזמן הסתובבו בין הרגליים, הנוכחות שלהם הייתה בולטת נורא, ולדעתי זה בגלל שהם היו שניים.
ד דמבית New member 5/6/06 #6 לגמרי הם היו כל כך נחושים בדעתם לצלם כל שנייה שהם ממש דחפו אותנו כשעלינו לחבק את החתן והכלה, ואמרו שאנחנו מסתירים אותם...נו באמת
לגמרי הם היו כל כך נחושים בדעתם לצלם כל שנייה שהם ממש דחפו אותנו כשעלינו לחבק את החתן והכלה, ואמרו שאנחנו מסתירים אותם...נו באמת
ל ליתלת New member 5/6/06 #7 ויי, חצופים... התכונה הכי חשובה בצלם וידאו זה שיהיה בלתי מורגש. אחרת הם ממש מפגע תברואתי, עם המצלמה הזאת שנתקעת בפרצוף...
ויי, חצופים... התכונה הכי חשובה בצלם וידאו זה שיהיה בלתי מורגש. אחרת הם ממש מפגע תברואתי, עם המצלמה הזאת שנתקעת בפרצוף...
K KVI New member 5/6/06 #8 אם הצלמים שלי יעשו ככה... הם יקבלו מכות מהכלה! ראיתם פעם כלה מרביצה לצלמים שלה באמצע החופה?? בעזרת עקב מהנעל שלה?
אם הצלמים שלי יעשו ככה... הם יקבלו מכות מהכלה! ראיתם פעם כלה מרביצה לצלמים שלה באמצע החופה?? בעזרת עקב מהנעל שלה?
K KVI New member 5/6/06 #11 ../images/Emo6.gif אם הם מוכשרים מספיק... (ואני מקווה שכן, אחרת למה אנחנו שוכרים אותם?) הם יספיקו לצלם תוך כדי זה שאני מרביצה להם!
../images/Emo6.gif אם הם מוכשרים מספיק... (ואני מקווה שכן, אחרת למה אנחנו שוכרים אותם?) הם יספיקו לצלם תוך כדי זה שאני מרביצה להם!
ל ליתלת New member 5/6/06 #14 כן, אבל שמעתי שברוסית יש קללות עסיסיו במיוחד. זה גם תמיד נשמע הרבה יותר חזק ברוסית