המספרים האלה לא אומרים לי כלוםכמה מספרים סידוריים:
77968 10207 68347 28948 26690 58895 70136 43537 90537 69555 69955 58776 כמובן כולם אוטובוסים של אגד!!! הכי טוב
הצגת מספרים אקראייםהמספרים האלה לא אומרים לי כלום
באגד מזוהות המכונות ע"י מספרי הרישוי שלהן שהם לפי סדרות מיוחדות של אגד. זאת בניגוד לדן ששם מזוהות המכונות דווקא לפי המספרים הפנימיים.
זה מספרים סידורים :כי שאני אצל סבתאהצגת מספרים אקראיים
אולי תפרט יותר. ברור שאלה מספרים של אגד, אך מה בכוונתך כאשר אתה מציין אותם ?
מסקנה פשוטהזה מספרים סידורים :כי שאני אצל סבתא
שלי {בההגנה}אני רושם את המספרים,וגם שאני יורד מההסעה אני זוכר את המספר . אבל נראה לי מאוד מוזר שלדן יש רק 4 ספרות ולאגד 5 ,מדוע זה ככה?
לא בהכרחמסקנה פשוטה
לאגד יש יותר כלים מ"דן"
אני דווקא דיי בטוח בענייןלא בהכרח
דן מתחיל את המיספור מ- 100 והמיספור נמשך בסדר הגיוני. לכל סוג אוטובוסים יש קבוצת מספרים אחרת. לעומת זאת אגד מתחיל את המיספור ב- 10000 והמספרים קופצים בשבעה או שמונה מספרים בין אוטובוס לאוטובוס. חוץ מזה האוטובוסים באגד אינם ממוספרים בסדר מסויים כמו בדן.
ברור שלאגד יש יותר אוטובוסים, אבלאני דווקא דיי בטוח בעניין
ואני מאמין שאביתר יוכל לאשר או לדחות את טענותינו בנושא.... עליך לקחת בחשבון שלאגד יש גם אוטובוסים עירוניים וגם בינעירוניים בעוד דן מתמקדת בעיקר בעירוניים.
באגד אין הגיון למס' הפנימי ולאברור שלאגד יש יותר אוטובוסים, אבל
שיטת המיספור בדן הרבה יותר הגיונית מאשר באגד.
ב"קווים" בכלל לא ראיתי מספר פנימיבאגד אין הגיון למס' הפנימי ולא
משתמשים בו כמעט בכלל. שוקלים גם לבטלו ! הכל באגד עובד על-פי 3 הספרות האמצעיות של מס' הרישוי החיצוני ! כל נהג מכיר רק את מס' הרישוי החיצוני של האוטובוס שלו ולא פגשתי נהגים שיודעים את המס' הפנימי של האוטובוס שלהם כי פשוט אין לזה שום שימוש ביום-יום אלא רק בספירות מלאי או בדברים אחרים שאף אחד לא יודע מהם !![]()
מספרים פנימיים באגדבאגד אין הגיון למס' הפנימי ולא
משתמשים בו כמעט בכלל. שוקלים גם לבטלו ! הכל באגד עובד על-פי 3 הספרות האמצעיות של מס' הרישוי החיצוני ! כל נהג מכיר רק את מס' הרישוי החיצוני של האוטובוס שלו ולא פגשתי נהגים שיודעים את המס' הפנימי של האוטובוס שלהם כי פשוט אין לזה שום שימוש ביום-יום אלא רק בספירות מלאי או בדברים אחרים שאף אחד לא יודע מהם !![]()
לא אמרתי שלא משתמשים בהםמספרים פנימיים באגד
ראה תגובתי ל-MISTER K השימוש במספרים הפנימיים 1.בכרטיסי עבודה של הנהגים נרשם המספר הפנימי 2.בטכוגרף הנהג רושם את המספר הפנימי 3.סדרני העבודה משבצים את האוטובוסים לפי המספר הפנימי. נכון שהנהגים אינם מכירים את האוטובוסים על פי המספר הפנימי אלא על פי 3 הספרות האמצעיות של המספר החיצוני, אולם זו אינה ההוכחה כי לא משתמשים במספרים הפנימיים
בכרטיסי העבודה מופיע תמיד המס'מספרים פנימיים באגד
ראה תגובתי ל-MISTER K השימוש במספרים הפנימיים 1.בכרטיסי עבודה של הנהגים נרשם המספר הפנימי 2.בטכוגרף הנהג רושם את המספר הפנימי 3.סדרני העבודה משבצים את האוטובוסים לפי המספר הפנימי. נכון שהנהגים אינם מכירים את האוטובוסים על פי המספר הפנימי אלא על פי 3 הספרות האמצעיות של המספר החיצוני, אולם זו אינה ההוכחה כי לא משתמשים במספרים הפנימיים
מופיעה = מופיע, כמובן. עמכם הסליחה.בכרטיסי העבודה מופיע תמיד המס'
החיצוני באגד י-ם. אף נהג לא זוכר את המס' הפנימי ! כל מע' המיחשוב באגד מבוססת על המספרים החיצוניים ! סדרני העבודה בתלפיות ובגונן עובדים על-פי המס' החיצוני או על 3 הספרות האמצעיות בחיצוני. תנסה לשאול נהג באגד מה הפנימי שלו והוא ירים גבה מיד !!! נסה לשאול אותו מה החיצוני ותראה שהוא יודע אותו כי בו נעשה השימוש ! המס' החיצוני הוא תעודת הזהות של האוטובוס ועל-פיו אפשר לדעת הכל על האוטו כולל תאריך הפריקה בנמל ! הפנימי הוא פנימי ומוגבל במידע מטבע הדברים ! אפשר לדעת מעט ממנו - רק דברים הכרחיים ליום יום. כל גליון ההסטוריה התחבורתית של האוטו מופיעה תחת המס' החיצוני ! מס' פנימי אפשר להחליף בקלות ! מס' חיצוני לא ניתן להחלפה ! הוא נולד עם האוטו ומת איתו. פעם בנובמבר 59 החליפו חיצוניים לכל כלי הרכב בארץ. פעם החליפו חיצוני אם האוטו הפך לאוטו חבילות או גרר. היום זה אסור בתכלית האיסור ואם האוטו הופך לגרר - המס' החיצוני לא משתנה ! רק הפנימי שהוא בסה"כ סימן נזיל.
אביתר הירושלמיםבכרטיסי העבודה מופיע תמיד המס'
החיצוני באגד י-ם. אף נהג לא זוכר את המס' הפנימי ! כל מע' המיחשוב באגד מבוססת על המספרים החיצוניים ! סדרני העבודה בתלפיות ובגונן עובדים על-פי המס' החיצוני או על 3 הספרות האמצעיות בחיצוני. תנסה לשאול נהג באגד מה הפנימי שלו והוא ירים גבה מיד !!! נסה לשאול אותו מה החיצוני ותראה שהוא יודע אותו כי בו נעשה השימוש ! המס' החיצוני הוא תעודת הזהות של האוטובוס ועל-פיו אפשר לדעת הכל על האוטו כולל תאריך הפריקה בנמל ! הפנימי הוא פנימי ומוגבל במידע מטבע הדברים ! אפשר לדעת מעט ממנו - רק דברים הכרחיים ליום יום. כל גליון ההסטוריה התחבורתית של האוטו מופיעה תחת המס' החיצוני ! מס' פנימי אפשר להחליף בקלות ! מס' חיצוני לא ניתן להחלפה ! הוא נולד עם האוטו ומת איתו. פעם בנובמבר 59 החליפו חיצוניים לכל כלי הרכב בארץ. פעם החליפו חיצוני אם האוטו הפך לאוטו חבילות או גרר. היום זה אסור בתכלית האיסור ואם האוטו הופך לגרר - המס' החיצוני לא משתנה ! רק הפנימי שהוא בסה"כ סימן נזיל.
אגד הרבה יותר גדול מ-דן !מסקנה פשוטה
לאגד יש יותר כלים מ"דן"
מספרים פנימיים באגדזה מספרים סידורים :כי שאני אצל סבתא
שלי {בההגנה}אני רושם את המספרים,וגם שאני יורד מההסעה אני זוכר את המספר . אבל נראה לי מאוד מוזר שלדן יש רק 4 ספרות ולאגד 5 ,מדוע זה ככה?
מספרים פנימיים באגדמספרים פנימיים באגד
המספרים הפנימיים באגד הם למעשה בעלי 4 ספרות כשהספרה החמישית היא ספרת ביקורת. שוב אני מדגיש שבאגד, בשונה מדן, מזוהים האוטובוסים דווקא לפי מספרי הרישוי החיצוניים כשהמספרים הפנימיים משמשים לצרכים תפעוליים בלבד. לכן, יהיה עדיף אם באוטובוסים של אגד תרשום דווקא את המספר החיצוני ולא את הפנימי שלא אומר הרבה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.