כמה מילים טובות על אלאניס!

meinhoney

New member
כמה מילים טובות על אלאניס!

המון המון מילים רעות אני קוראת כאן בזמן האחרון ממעריצים. תירגעו! זה דיסק חדש ואם אתם זוכרים לכל דיסק חדש לוקח זמן עד שהוא "מתלבש" על האוזן שלכם ואז אי אפשר בלעדיו ואז זה נגמר ועוברים לדיסק הבא! וגם אם הדיסק הנוכחי לא נראה לכם שימו אותו בצד יום יומיים ותחזרו אליו כמו גדולים כי תתגעגעו לשמוע אלאניס. ואין לכם מה לדאוג אלאניס היא לא בריטני חס וחלילה ולעולם לא תהיה! אלאניס היא מוכשרת , חכמה מקסימה ונהדרת וככה היא תהיה תמיד ואני בטוחה ש SCC הוא נהדר (עוד לא שמעתי)וגם אם לא נראה לכם עכשיו תשמעו אותו עוד עשרות אלפי פעמים ע שהוא "יתלבש" עליכם. יהיה טוב....

Not The Doctor

New member
בדיוק מה שחסר לפורום הזה...

אנשים, מותר לכם לפרגן, ומותר לכם גם לא להגיב אם דעתכם פוגעת באחרים. xox NTD.

AlanisJunkie

New member
אוקיי, הדברים כבר נאמרו..:)

ויכלו להשתרשר בקלות לאחד השרשורים. בכל אופן, ההשוואה הזאת - לטובה או לרעה לבריטני, מרתיחה אותי. למה את מוריסי אף פעם לא משווים לאמינם או לג'סטין? כך זה אמור להיות לגבי אלאניס! אני מתחיל לפחד שאם כל משפט שני של מישהו מהפורום מכיל את צמד המילים "בריטני ספירס" באמת יש משהו בהשוואה. יאללה, צאו מזה. מהיום לא להזכיר את שמה של בריטני בפורום יהיה הדבר הכי טוב שתעשו לפורום.

אני לא מבינה...

... מה יש לאנשים בפורום נגד קצת ביקורת? נכון, ההשוואה לבריטני הייתה ממש ממש לא במקום, אלאניס כל כך מעליה שבריטני לא תוכל להגיע לקרסוליה... אבל תקבלו גם דעות נגד הדיסק, לא כל מעריץ חייב לסגוד לכל דיסק שהיא מוציאה, יהיו דעות וביקורות כנגד דיסקים תמיד, תלמדו לכבד דעות כאלה גם!

Thestral

New member
צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo174.gif../images/Emo108.gif

כל דיסק לוקח זמן להתרגל אליו, וחוץ מזה אז פעם אחת בדיסק הזה היא פחות מפחדת ומנסה יותר דברים ומרחיבה את אופקי המנגינה והליריקס שלה, לפי דעתי השינוי הזה מתקבל מאוד בברכה
לפחות אצלי
אומן לא צריך להתיקע על סגנון אחד ולהמשיך איתו לנצח- ככה אלאניס היא לעולם אינה משעממת
^^

Rוית

New member
../images/Emo45.gif לשתי ההודעות שלך..

היום בכל הנסיעת רכבת שלי הדיסק פעמיים ניגן לי! והוא היה ממשיך עוד אלמלא פגשתי חברה שעצרתי את הדיסק על מנת לדבר איתה בדרך הביתה.. חבל קצת אבל זה לא מפריע לי כ"כ כי בדיוק היום חשבתי על זה - אני שומעת שירים חדשים של אלאניס! יאיי!!!

AlanisJunkie

New member
עדיין לא יצא לי להאזין לדיסק בדרך

לבסיס. מקווה לעשות זאת כשיהיה לי אותו. :)

למעלה