כמה מוזר,,, בא לי לכתוב אבל אין לי מה,,, אז יודעים מה,,???????? לא אכתוב !
ל ליMור New member 24/8/03 #1 כמה מוזר,,,../images/Emo6.gif בא לי לכתוב אבל אין לי מה,,, אז יודעים מה,,???????? לא אכתוב !
ל ליMור New member 24/8/03 #4 נו טוב,,,,../images/Emo8.gif איך היה לכם ? אני הייתי יום קודם ונהנינו מאד,, עד ה- כמעט דום לב שחטפתי ב- ספל קפה.... המסתובבים האלו,,, מה עם קפה ואיזו עוגה יאמי כזאת,,,?????
נו טוב,,,,../images/Emo8.gif איך היה לכם ? אני הייתי יום קודם ונהנינו מאד,, עד ה- כמעט דום לב שחטפתי ב- ספל קפה.... המסתובבים האלו,,, מה עם קפה ואיזו עוגה יאמי כזאת,,,?????
N noati New member 24/8/03 #5 ../images/Emo9.gif יאללה בואי עכשיו! אני לבד עם האפרוחון שלי... ונשתולל בתוך ספל קפה
ל ליMור New member 24/8/03 #6 האמת ש,,,, הייתי באה בכיף,,, אבללללללללללללל,,,,, קבעתי עם דניאלההה אז אם בא לך להצטרף לקפה בקניון רוטשילד,, את מוזמנת בכיף עם האפרוח, וגם עם התרנגול הגדול,,,
האמת ש,,,, הייתי באה בכיף,,, אבללללללללללללל,,,,, קבעתי עם דניאלההה אז אם בא לך להצטרף לקפה בקניון רוטשילד,, את מוזמנת בכיף עם האפרוח, וגם עם התרנגול הגדול,,,
N noati New member 24/8/03 #8 אוףףףףףףף גמני הייתי באה אבל לא יכולה עכשיו.... לעומת זאת לתרנגול אפשר לקרוא בקול ואולי הוא ישמע ויבוא.... תמסרי ד"ש לדניאלוש
אוףףףףףףף גמני הייתי באה אבל לא יכולה עכשיו.... לעומת זאת לתרנגול אפשר לקרוא בקול ואולי הוא ישמע ויבוא.... תמסרי ד"ש לדניאלוש