כמה מהגברים שלכן עונדים תכשיטים?

963אור

New member
הבעל שלי רק טבעת נשואים וזה גם

בגלל שהבטיח לי מזמןןןןןןן!!!!!!!

963אור

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo150.gif../images/Emo69.gif../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif

wildspirit

New member
טוב אז ככה ../images/Emo5.gif

כל הגברים שהכרתי עד היום לא ענדו כלום לא יכלו לסבול כלום אפילו בעלי לשעבר עשה טובה שענד טבעת אבלללללללללל החבר שלי היום עונד טבעת טרום נישואים
בשביל להרגיש שהוא איתי
(כי הוא רחוק)

wildspirit

New member
הוא בתורכיה

אבל בתקווה שבקרוב מאוד אני אצטרף אליו וכן הוא מתוק להפליא בקטע הזה הוא אומר לי אני שם שבנות אחרות יראו ולא יתחילו איתי
הוא לא מבין שבנות מחפשות את אלה עם הטבעת

4sy

New member
הגברים בבית לא עונדים תכשיטים אבל

כל הזמן מבקשים שאכין גם להם משהו....יש לכן רעיונות ולגבי טבעת נישואין אז לפני הרבה הרבה....שנים הוא ענד וזה הפריע לו בעבודה...והוא הסיר אותה וגם אני לא עונדת אותה...אבל זה כבר סיפור אחר....

basic basic

New member
החבר שלי עונד שרשרת

צמודה עם חוט שחור. אתם יודעים... עם חולצה שחורה

אפרז

New member
הבן-זוג שלי עונד טבעת נישואים

ואילו הבן שלי מתקשט בתליונים מפימו- כל יום הוא עונד תליון אחר (אחד הוא קנה בנחלת בנימין ואת השאר אני עשיתי לו, על פי דרישתו).

night mistress

New member
טבעת על האגודל..

זה בד"כ מה שמככב.. ואני לא עושה תכשיטי גברים אז קשה לי לשכנע אותם לשים שרשרת או משהו, למרות שבעיניי זה ממש יפה..

dance of life

New member
שלי לא מוכן לסבול אפילו שעון

וזה ממש מעצבן (שלא נתחיל לדבר על מה יהיה אם נתחתן...) זה מאד סקסי בעיני - גבר עם מעט תכשיטים.. איזו שרשרת יפה וטבעת... שלא לדבר על שעון.. אבל הוא לא מוכן אפילו בצחוק...

כלום../images/Emo4.gif ../images/Emo5.gif

במקרה הכי גרוע היה שרשרת עם החצי לב אצל כל אחד שהתחלנו לצאת לפני איזה 15 שנה
ושהתחתנו היה טבעת נישואים שמהר מאוד ירדה כי זה מפריע לו, והוא שם עלק פעם ב.....שיוצאים לאירוע אם הוא זוכר. בהתחלה זה היה מפריע היום לא אכפת לי (כמו שטליה אמרה ככה לא יתחילו איתו
)

למעלה