מאוד! עכשיו, מה עושים עם זה?
למה בכלל גידלתי את זה? כי התפחתי עדשים למג'דרה ואז לא הכנתי את המג'דרה, אז החלפתי מים ושוב ושוב ואחרי חמישה ימים כשבאתי להכין את המג'דרה סופסוף, ראיתי התחלה של נביטות, אז לקחתי כמה ושתלתי באדמה, למה לא?! אבל מה עושים עם זה? לאסוף כשהן יבשות כדי להשתמש כעדשים יבשות? נשמע לי בזבוז! עדשים יבשות כבר יש לי והכמות שתצא לי מפה היא זניחה. האם מישהו יודע אם זה טעים חי (כמו חומוס ואפונה)? ואם אפאחד לא יודע, אז עוד כמה ימים אני אודיע! כי עוד מעט הם מגיעים לגודל שאפשר להתחיל לטעום. האם למישהו יש רעיון למה עושים עם עדשים ירוקים ירוקים באמת?