כמה כיף שבמשתלה מרשים להסתובב "מאחורי הקלעים"

Lord bigfoot

New member
מאוד! עכשיו, מה עושים עם זה?

למה בכלל גידלתי את זה? כי התפחתי עדשים למג'דרה ואז לא הכנתי את המג'דרה, אז החלפתי מים ושוב ושוב ואחרי חמישה ימים כשבאתי להכין את המג'דרה סופסוף, ראיתי התחלה של נביטות, אז לקחתי כמה ושתלתי באדמה, למה לא?! אבל מה עושים עם זה? לאסוף כשהן יבשות כדי להשתמש כעדשים יבשות? נשמע לי בזבוז! עדשים יבשות כבר יש לי והכמות שתצא לי מפה היא זניחה. האם מישהו יודע אם זה טעים חי (כמו חומוס ואפונה)? ואם אפאחד לא יודע, אז עוד כמה ימים אני אודיע! כי עוד מעט הם מגיעים לגודל שאפשר להתחיל לטעום. האם למישהו יש רעיון למה עושים עם עדשים ירוקים ירוקים באמת?
 

Rebeccan

New member
את התרמילים

צעירים - כשאין עדיין גרעינים גדולים כדאי לאדות דקות מעטות (או לבשל במי מלח, או לחלוט במים רותחים - צריך לנסות) לשלב שום כתוש או לא לזלף בלסמי או לא אבל לא לוותר על מעט מלח גס (מלח ים עדיף ) ולנשנש |בתאבון|
 

Rebeccan

New member
פעם הבאה - כדאי להנביט

ולשלב את הנבטים במרק, בסלט והכי טעים וקראנצ'י - בסנדביץ
 

הדה

New member
נו אז עכשיו אתה חייב לנו

מה עם המתכון למג'דרה? והאם היא יוצאת יותר טוב עם עדשים נבוטים?
 

Rebeccan

New member
כל הקטניות כדאי להנביט קודם

זו הגישה שלי הרבה יותר בריא קל לעיכול וכו' וכו'
 

Lord bigfoot

New member
שורת החסות, השנה הצליחו מעולה!

גם נותנות צבע יפה וגם טעימות!
 

Lord bigfoot

New member
וזה נשבר!

אחד הענפים נשבר לי, מה קרה? קודם כל הוא הראשון לפרוח (ובינתיים היחידי) ושנית הוא מוציא עוד קודקודי פריחה כלפי מעלה מהענף הראשי.
 
למעלה