כמה כיף היה לגלוש כאן כמה ימים ללא הפרזיטים ההזויים ובמיוחד אלו עם הכיפות השחורות

אני לקחתי קורסים במשפטים להנאתי במסגרת שמיעה חופשית והידע עזר לי להבין חוזה, להוסיף ולהורד דברים עפ"י רצוני.
גם למדתי MBA וזה עזר לי להבין את כל המרכיבים בתלוש המשכורת ולהגיע לכל מספר שרשום בו ועוד ...
בכלל, כל דבר שלומדים עוזר בחיים ומי שטוען שלא, הוא |טמבל|
מרשים אכן למה לא מלמדים את זה בבית ספר אגב השאלה ההיתה מה טורם הבגרות אתה מדבר איתי על קורסים חצינוים
לא הבנתי, הצביע או לא?
הצביע
לא טענתי לרגע, שאין פרזיטים בקפלן שמתחמקים משירות צבאי ע"י קב"ן.
אז שאתם אומרים הפרזיטים החרדים תגידו גם החילנוים

מרשים אכן למה לא מלמדים את זה בבית ספר אגב השאלה ההיתה מה טורם הבגרות אתה מדבר איתי על קורסים חצינוים
לא הבנתי את המילה האחרונה שלך, הקורסים הם במסגרת תואר, זה שלקחתי אותם בנוסף זה כי רציתי ורוב מוחלט של אלו שלמדו איתי את הקורסים האלו היו סטודנטים לתואר, אם זה משפטים, ראיית חשבון ועוד.
מתי זה היה?
כנראה, שאז לא היה את הציונות הדתית של סמוטריץ' אלא היה רק את המפד"ל שבשנותיה הראשונות הייתה ברובה שייכל לצד השמאלי של המפה הפוליטית.
אז שאתם אומרים הפרזיטים החרדים תגידו גם החילנוים
אי גיוס הפרזיטים החרדים בב"ב עומד על 88% בעוד בת"א הקפלניסטית עומד על 30%, מבין את ההבדל במספרים?

Harrington

Well-known member
מנהל
מתור להעביר מאש דולקת בלבד
אבל ע"פ רוב או בכל אופן הרבה דעות, אכן אין מניעה להעביר מיהודי אחר שהדליק שלא בהיתר. הבחור כאן, ככל שהסיפור אכן התרחש, בס"ה שגה או אולי חשב שהנשאלת כלל אינה יהודיה (אם כי גם אז לא בטוח שיכול בדרך הפניה כפי שהוצגה ליהנות מאש שמודלקת במיוחד ע"פ בקשתו). קורה, שוגים. יחזור לישיבה (ככל שאכן מדובר בבחור ישיבה), ילמד, יחכים ואי"ה לא יחזור על הטעות.

certified.woke

Well-known member
אתמול הייתי בחוף הים, פנה אליי צעיר שלבושו היה בגד ים, ציצית וכמובן כיפה שחורה וביקש ממני אש בכדי שאדליק לו את הסיגרע שלו ועוד במקום שאנשים עושים ספורט (n)
הסתכלתי עליו מזועזעת ואמרתי לו חג היום, לא אסור לך להדליק אש? אמר שבחג מותר שידליקו לך אש בניגוד לשבת שאסור.
אתם מבינים, אסור לו להדליק לבד, אולם מותר שידליקו לו?
ההתפתלויות האלו הזכירו לי את רב האמן של הפורום בהתפתלויות, אתם מבינים מהיכן זה מגיע, מהחינוך הלקוי שלהם במקום ללמוד לימודי ליבה.

למען הסר ספק, גם אם הייתי רוצה להדליק לו, לא היה לי, כי אני לא מעשנת.
דיני הבערת אש ביום טוב, לזכוי הרבים...

זה באמת שאלה טובה
כי הוא לא יודע הכל...

אלוהים שם אותנו כאן בשביל לבחון את רמת התנודה הרוחנית באזור הזה ביקום.

אנשים בוחרים לפעמים בטוב ולפעמים ברע.

אלוהים בוחר תמיד בטוב ולכן הוא לא יכול לבחון בעצמו את המקום.

certified.woke

Well-known member
כי הוא לא יודע הכל...

אלוהים שם אותנו כאן בשביל לבחון את רמת התנודה הרוחנית באזור הזה ביקום.

אנשים בוחרים לפעמים בטוב ולפעמים ברע.

אלוהים בוחר תמיד בטוב ולכן הוא לא יכול לבחון בעצמו את המקום.
בכל פעם שאני רואה את המלה "תדרים", או "תנודות" (לחלופין "ויברציות"/"רטטים"), בצרוף התאר "רוחני" - אני יודע כי מדובר בתלולית גללי-פר מהבילים...

למעלה