כמה כיף היה לגלוש כאן כמה ימים ללא הפרזיטים ההזויים ובמיוחד אלו עם הכיפות השחורות

xyxy210

Well-known member
לא יודע אולי חצי מהדברים הטובים שקראו ב7 באקטבור סתם מקרה ששמעתי מחייל הוא היה אומר לקבל את המפתח לבית שלו בנווה שולם ב7 באקטבור הוא קיבל דיחה והוא קיבל ב 8 באקטבור אז הם החליטו לנסוע לחיפה ונצילו מ 7 באקטבור אתה לא יכול להגיד שזה לא נס.
יש לך מושג כמה מהמבקרים שבאו לבקר בקיבוץ בארי לדוגמא נרצחו בזמן חדירת החמאס ? זה גם נס ?
כל הנרצחים בנובה .....זה גם נס שהם היו במקום בזמן הארוע ?
מי שמחש נחמה בניסים שיחפש בסיפורי האגדה של חנוכה.

יש לך מושג כמה מהמבקרים שבאו לבקר בקיבוץ בארי לדוגמא נרצחו בזמן חדירת החמאס ? זה גם נס ?
כל הנרצחים בנובה .....זה גם נס שהם היו במקום בזמן הארוע ?
מי שמחש נחמה בניסים שיחפש בסיפורי האגדה של חנוכה.
עניתי כבר השם לקוח ומעניש השם רוצה לראות איך נתמדוד אם זה (לדעתי זה היה עונש על זה שרבנו אחד האם השני יותר מדי)

מי זה השם שנותן לך רצון חופשי למרות שהכל צפוי?
הכל צפוי? באמת? 7 באקטבור היה צפוי?
מה עוזר לך רצון חופשי אם אתה מקבל מכות בלי להבין למה?
שאלה אם אבא לא מעניש את ילדו שהוא מתנהג יפה? לפעמים השם רוצה לבחון האם אנחנו נשארים נאמנים לו גם כאשר הוא מעניש אותנו

1ספי11

Well-known member
הכל צפוי? באמת? 7 באקטבור היה צפוי?

שאלה אם אבא לא מעניש את ילדו שהוא מתנהג יפה? לפעמים השם רוצה לבחון האם אנחנו נשארים נאמנים לו גם כאשר הוא מעניש אותנו
אתם טוענים שהכל צפוי בעזרת השם.
אבא רע הוא זה שמעניש בלי סיבה ובלי הסבר.

1ספי11

Well-known member
לא יודע מי זה אתם... אנחנו לפחות בכל המשפחה שלי לא אומרים הכל צפוי
מי שמאמין בכוח עליון מעניק לאותו כוח יכולת לעשות הכל כשכל מה שקורה בעולם זה מרצונו של אותו כוח עליון.
שוב לדעתי האישית זה בגלל שלא הפסקנו לריב ולהפגין וגם אמרתי שהוא רוצה לבחון אותנו
למה שירצה לבחון אותנו אם הוא יודע כל.

השם לקוח ומעניש השם רוצה לראות איך נתמדוד אם זה (לדעתי זה היה עונש על זה שרבנו אחד האם השני יותר מדי)
זה ההסבר הילדותי,

אם כבר חלק מהאתגר ב 7/10 זה לגלות שנתנו להם להיכנס בכוונה בשביל אינטרסים זרים.

אלוהים רוצה לראות אם תגלה את הקנוניה.

לא צריך להיות ראש ריק כדי להבין שיש אלוקים תגיד למה שונאים אותנו בעולם בגלל שאנחנו יהודים לא בגלל שאנחנו ישראל. אגב התוגבה שלך כזו לא טיפשה שוראים שאתם השמאל לא מוכנים לקבל שזו מדינה דמוקרטית וזה שאדם מאמין במשהו זה לא הפוך אותו לטיפש
אם אתה מאמין בייצור דמיוני, זה מראה עליך משהו ושקול לילדים שמאמינים בפיית השיניים.
הפרזיטים הולכים למי שנותן להם |כסף| לרבות יאיר גולן שהצהיר בשוגג מבלי שידע שמצלמים אותו שיישב עם החרדים בממשלה.

אם אתה מאמין בייצור דמיוני, זה מראה עליך משהו ושקול לילדים שמאמינים בפיית השיניים.
זכותך לחושב כך אבל במדינה דמוקרטית להגיד למישהו שהוא טיפש בגלל שהוא חושב אחרת ממך זה ממש לא דמוקרטיה האם לדעתך אני לא יכול לעבוד באותם עובדות כמוך? כי אני טיפש? אם ראש ריק? ואגב מי אמר שאתה אמיתי אולי אנחנו בכלל במשחק מחשב מה דעתך? כי אנחנו לא יכולים לראות, אה ששכתי שאתה קונספירטור
הפרזיטים הולכים למי שנותן להם |כסף| לרבות יאיר גולן
אתה לא בעדה החרדית נכון? אתה לא יודע מה הולך שם אז מי אתה שתדבר?
שהצהיר בשוגג מבלי שידע שמצלמים אותו שיישב עם החרדים בממשלה.
ווו?

נערך לאחרונה ב:

1ספי11

Well-known member
זכותך לחושב כך אבל במדינה דמוקרטית להגיד למישהו שהוא טיפש בגלל שהוא חושב אחרת ממך זה ממש לא דמוקרטיה האם לדעתך אני לא יכול לעבוד באותם עובדות כמוך? כי אני טיפש? אם ראש ריק? ואגב מי אמר שאתה אמיתי אולי אנחנו בכלל במשחק מחשב מה דעתך? כי אנחנו לא יכולים לראות, אה ששכתי שאתה קונספירטור

אתה לא בעדה החרדית נכון? אתה לא יודע מה הולך שם אז מי אתה שתדבר?

ווו?
מה לא דמוקרטי בלהגיד למישהו טיפש? זכותו הדמוקרטית של כל אחד להגיד את דעתו .
פחות דמוקרטי זה להאשים מישהו בבגידה בגלל דעותיו.

מה לא דמוקרטי בלהגיד למישהו טיפש? זכותו הדמוקרטית של כל אחד להגיד את דעתו .
פחות דמוקרטי זה להאשים מישהו בבגידה בגלל דעותיו.
טכנית אתה צודק אבל אתם טוענים שהימין כל הזמן עושה קרוע את האם ואז מגיע אנשים שאומרים חבדנקים רק בגלל שמה שהם מאמינים טיפשים מפגרים אז מי קורע את העם?

למעלה