כמה כוחות סוס יש ל306 קבריולט?

306cabriolet

New member
כמה כוחות סוס יש ל306 קבריולט?

חברה יש פה מישהו שיודע כמה כוחות סוס יש ל 306 קבריולט? למנוע 1800? ולמנוע 2000?? תודה!!!!!!!!!

306cabriolet

New member
1800 גיר רגיל או אוטומט?

וואלה תודה אחי.... אבל ה112 כ"ס למנוע 1800 הכוונה לגיר רגיל או אוטומט??

מה קשור הגיר ??

הספק של מנוע זה הספק של מנוע זה הספק של מנוע... אין קשר לגיר... אלא אם ההספק הוא הספק בגלגלים... מה שלא מוצהר בד"כ...

לא. אין.

לא בהספק המנוע (בד"כ). העניין הוא שמכוניות אוטומטיות (קונבנציונליות) "חלשות" יותר מבעלות הגיר הרגיל... וזה עקב שיטת העברת הכח הבזבזנית... המנוע, חזק באותה מידה... הרכב אולי לא... יש מבין ?

זאב 206 GTI

New member
יש ויש

1.8 אטוטמטי 103 כ"ס (8V) 1.8 ידני 112 כ"ס (16V) כמו בקסארה למה זו באמת שאלה טובה

sronis

New member
../images/Emo6.gif איזה קטע

זאב - אתה לא עונה בסלולרי!! תרים לי טלפון!! רוני

306cabriolet

New member
שווה לקנות אותה?

אז מה אתם אומרים היא טובה? אני מעוניין לקנות אחת כזאת מי שיודע אני ישמח אם יפרט למה כדאי ולמה לא תודה!!~!

sronis

New member
אם היא נלקחת לבדיקה והיא במצב טוב -

בוודאי!! רוני

taos

New member
האוטו יקר בחלקים שלו

שמעתי ממישהו שהאוטו הזה יקר לאחזקה בגלל שיש לו חלקים מיוחדים וצריך לייבא אותם במיוחד ובלה בלה כי זה מחשבים ושיט כזה

© DrorZi

New member
שמועה לא מבוססת.

אוטו שתוחזק גרוע יקר לאחזקה גם פזו שטיפלו בה יפה לא תמיד הכי זולה לאחזקה אבל מפה לקבוע שיש לו חלקים מיוחדים שיקרים לקניה, לא כל כך נראה לי.
דרור זי.

_casper

New member
תיקון.

ל-306 קבר´ עם מנוע 2.0 יש 123 כ"ס בשנים הראשונות שלפני מתיחת הפנים. זה אותו מנוע כמו ב-306XSI. אחרי מתיחת הפנים קיבלה ה-306XSI את מנוע ה-2.0 עם 135 כ"ס וכך גם הקבר´. הדגם ה"מתוח" של הקבר´ די נדיר בארץ.

זאב, אתה רציני ../images/Emo35.gif

הרי רשמת בעצמך... לאחת 8 שסתומים, ולשניה 16 שסתומים... מה הקשר של הגיר כאן להספק ???

למעלה