כמה ימי חופשה מגיעים לי

מצב
הנושא נעול.

רקפת12

New member
כמה ימי חופשה מגיעים לי../images/Emo35.gif

כמה ימי חופשה מגיעים לי

עבדתי כרואת חשבון במשך 8 שנים, חמישה ימים בשבוע, עשר שעות כל יום. כמה ימי חופשה מגיעים לי עבור כל שנה ושנה? תודה מראש על תשובתכם.

שיר ורד

New member
ראה טבלה

כמה ימי חופשה מגיעים לי

עבדתי כרואת חשבון במשך 8 שנים, חמישה ימים בשבוע, עשר שעות כל יום. כמה ימי חופשה מגיעים לי עבור כל שנה ושנה? תודה מראש על תשובתכם.
ראה טבלה
בצו הרחבה לשבוע עבודה מקוצר.

רקפת12

New member
../images/Emo26.gifשאלה נוספת../images/Emo26.gif

תודה רבה לכם!!!
זה יותר ממה שכתוב בחוק חופשה שנתית????? או שאני טועה???
שאלה נוספת

ב"צו הרחבה" הזה יש "תוספת" למטה, ולא נאמר ב"תוספת" שהיא חלה על רואי חשבון. האם משמעות הדברים שהצו הזה לא חל עלי?????

שיר ורד

New member
זה וריאציה על חוק חופשה שנתית

תודה רבה לכם!!!
זה יותר ממה שכתוב בחוק חופשה שנתית????? או שאני טועה???
צו ההרחבה ניתן על הסכם שנחתם בין ההסתדרות לבין המעסיקים לקראת המעבר לשבוע עבודה של 5 ימים. בהסכם הנ"ל חושבו ימי החופשה השנתית לפי הותק על בסיס הסכם אחר שהיה בין ההתסדרות למעסיקים, לצבירת ימי חופשה נטו לעובדים במשרה של 6 ימים בשבוע. בחוק לעומת זאת הוגדרו ימי חופשה ברוטו הכוללים סופי שבוע. על פי חישוב שעשיתי בעבר, בחלק משנות הותק ההסכם מיטיב עם העובדים ובחלק מרע לעומת המוגדר בחוק.

רקפת12

New member
סליחה...האם הצו חל על רואי חשבון???

צו ההרחבה ניתן על הסכם שנחתם בין ההסתדרות לבין המעסיקים לקראת המעבר לשבוע עבודה של 5 ימים. בהסכם הנ"ל חושבו ימי החופשה השנתית לפי הותק על בסיס הסכם אחר שהיה בין ההתסדרות למעסיקים, לצבירת ימי חופשה נטו לעובדים במשרה של 6 ימים בשבוע. בחוק לעומת זאת הוגדרו ימי חופשה ברוטו הכוללים סופי שבוע. על פי חישוב שעשיתי בעבר, בחלק משנות הותק ההסכם מיטיב עם העובדים ובחלק מרע לעומת המוגדר בחוק.
ב"צו הרחבה" הזה יש "תוספת" למטה, ולא נאמר ב"תוספת" שהיא חלה על רואי חשבון. האם משמעות הדברים שהצו הזה לא חל עלי?????

שיר ורד

New member
שאלה מענינת

שאלה מענינת
בצו מופיע ענף שירותים הקרוי שרותי משרד. יתכן ורו"ח כלול תחת ענף זה. אשמח לתגובה נוספת של גליה ו/או יוסריאן לגבי שאלה זו ברמה העקרונית. כלומר מה דין חופשה שנתית במקום עבודה שבו עובדים 5 ימים בשבוע ולא נחתם הסכם אישי או קיבוצי המעניק לעובד ימי חופשה מעל המוגדר בחוק, ומקום העבודה איננו כלול ברשימה של הענפים שצו ההרחבה חל עליהם.

רקפת12

New member
מקפיצה

שאלה מענינת
בצו מופיע ענף שירותים הקרוי שרותי משרד. יתכן ורו"ח כלול תחת ענף זה. אשמח לתגובה נוספת של גליה ו/או יוסריאן לגבי שאלה זו ברמה העקרונית. כלומר מה דין חופשה שנתית במקום עבודה שבו עובדים 5 ימים בשבוע ולא נחתם הסכם אישי או קיבוצי המעניק לעובד ימי חופשה מעל המוגדר בחוק, ומקום העבודה איננו כלול ברשימה של הענפים שצו ההרחבה חל עליהם.
מקפיצה
מק
מק
מק
מק
מק
מק
מק

שיר ורד

New member
גליה , יוסריאן מה דעתכם ?

שאלה מענינת
גליה , יוסריאן מה דעתכם ?

שיר ורד

New member
מה לגבי השאלה העקרונית?

לא נראה לי.
אני חושב שראיית חשבון אינה כלולה ב"שרותי משרד".
מה לגבי השאלה העקרונית?
מה מספר ימי החופשה המגיעים לעובד, במקום עבודה שעובדים בו 5 ימים בשבוע ואיננו שייך לאחד הענפים המופיעים בתוספת וחוזה העבודה לא כולל פרוט של מספר ימי החופשה המגיעים לעובד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה