כמה טוב לראות את אנסטסיה מצליחה..

TheRasmus

New member
כמה טוב לראות את אנסטסיה מצליחה..

אחרי כל מה שהיא עברה אשתקד. Left Outside Alone הפציץ השבוע את מצעדי המכירות בעולם שאליהם הוא נכנס. כניסה ישירה למקום ה1 באיטליה ובשוויץ מקום 7 בהולנד מקום 11 באוסטרליה רמז גדול למצעדים האחרים שבקרוב הוא ייכנס אליהם..

ערן1987

New member
וואו,מגניב!

למרות שלדעתי בעבר היו לה שירים טובים בה-ר-ב-ה.. אגב,איך הלך לה עם הקודמים בארה"ב? מעניין אותי לדעת כי נראה לי שהיא מצליחה רק בעולם ולא בארה"ב

TheRasmus

New member
בארה"ב היא מוכרת פחות..

אבל עדיין מוכרת! והעיקר שהיא מצליחה למכור בכל היבשות..

TheRasmus

New member
כן.. הבריטים והטעם שלהם..

אני כבר מתחיל לחשוש שIn The Shadows לא ייכנס גבוה. טוב וכצפוי ג'ורג' מייקל נכנס ל1 במצעד האלבומים!

TheRasmus

New member
אתה זוכר לאן נכנסו שאר הסינגלים שלה

במצעד הבריטי? לא זכור לי שהם נכנסו גבוה במיוחד.. לפחות האחרונים..

DukiMan

New member
הנה, מתוך everyHit

#6 - I'm Outta Love - Sep 2000 #11 - Not That Kind - Feb 2001 #28 - Cowboys And Kisses - Jun 2001 #27 - Made For Lovin' You - Aug 2001 #14 - Paid My Dues - Dec 2001 #11 - One Day In Your Life - Apr 2002 #25 - Why'd You Lie To Me - Sep 2002 #31 - You'll Never Be Alone - Dec 2002

TheRasmus

New member
אז לכן Left Outside Alone יהיה..

השיר הכי מצליח של אנסטסיה בבריטניה!

smgfan

New member
הכי יפים שלה לדעתי היו

I'm Outta Love Cowboys & Kisses Paid My Dues Boom היה חרא! בלעעעע וגם Why'd You Lie To Me שהיה חארטה

DesertRose7

New member
הזמרת הקול והמשקפיים..

שהיא כבר נגמלה מהם! אויש.. איזה קול... מצמרר!! סגנון המוזיקה שלה קצת השתנה!!! משהו קצת מוזר בשיר החדש שלה.. אבל הוא עדין שיר טוב!! אני כנראה אוהב כל דבר שאנסטסיה תוציא!

SHTRUDIDI

New member
השיר הזה אמנם קצת שונה מהקודמים

אבל הוא פשוט שיר מצויין.המילים,המוסיקה-וכמו שאמרת-הקול שלה מדהים! השיר הזה פשוט משתלב טוב מאוד עם הקול שלה.

necky

New member
מידוויקס זה המצעד הבריטי?

ואם כן אז באיזה מקומות נמצאים בלו ושוגהבייבס עכשיו?

DukiMan

New member
כן, זה מצעד המכירות הזמני

המצב כרגע, לפי המכירות של יום שני (רשימת הכניסות החדשות): #2: Darkness - Love Is Only A Feeling #4: Blue - Breathe Easy #5: Anastacia - Left Outside Alone #8: Outkast - The Way You Move #10: Sugababes - In The Middle #12: Kanye West - Through The Wire #17: The Delays - Nearer Than Heaven #20: The Divine Comedy - Come Home Billy Bird #23: Missy Elliot - I'm Really Hot #26: Travis - Love Will Come Through #35: Agnelli & Nelson - Holding On To Nothing כרגיל, השירים שאני הכי אוהב, וממליץ לכולם לשמוע, נמצאים בתחתית
(delays, divine comedy, missy elliot, agnelli & nelson)

ערן1987

New member
שוב הדאקנס במקום ה-2?

אם כן זה יהיה הסינגל ה-3 ברציפות שלהם במיקום הזה,גררר.. בלו מקום 4? לא זוכר את השיר הזה כ"כ ככה שאין תגובה אאוטקאסט 8? מדכא,אבל זה שיר פחות טוב מ-Hey Ya,אז אפשר להבין.. לפחות טופ10 לחדש של השוגהבייבס מגיע יותר מ-12,לפחות טופ10 טרוויס מתדרדרים,מה קורה להם?
הייתי בטוח שהשיר של קנייה ווסט ייכנס למקום גבוה יותר הבריטים אף פעם לא מתו על מיסי.. לא מבינים בראפ אלה,פפ!(חח,אל תשאלו)

למעלה