כמה חבל...

agafny

New member
כמה חבל...

שדווקא מתוך ה"מחנה" של מאריה, נאמרים משפטים מעליבים ומורידים," כמו היא נראת כמו דראג" ואחר כך זה צריך לצאת לפירסומים במדיה שדווקא מנסים לפרגן לעשיה של מאריה.
לפעמים י דברים שעדיף לא להוציא החוצה, גם עם מדובר בפורום פלורליסטי.
http://www.charts.co.il/article.asp?id=3089
בעוד הם ניסו לפרגן, "מעריצים" אחרים ידעו להנחית.
ותחשבו על זה, לא שחלילה אני בא בטענות כלפי הפורום הזה ספציפית. אבל גם פה לא חסרים נשמות טובות אשר אומרות את אשר על ליבן ושוכחות שעוד אנשי תקשורת עולים לפה כדי לדלות לפעמים מידע שנחוץ להם להשלמת כתבה, אני יכול רק לקוות שכל עוד הפורום הזה עדיין חי, יהיה בו טיפה יותר סובלנות וסבלנות כלפי מאריה.

הכל שקר ושקרורים,כמו שבהישרדות

כור הזבל,מותר להתלכלך כך גם פה ובכל דבר שקשור לעולם הבידור העלוב הזה. אלו כללי המשחק. בזבל בד"כ תמצא זבל.

אני חושב שמי שאוהב את מאריה באמת, מתחבר אליה במובנים אחרים לגמרי,גם אם פנימיים יותר,ולא חייב לאהוב את כל השואו והניצנוצים למיניהם.

agafny

New member
האומנם?

האם מדובר פה בהשרדות? והאם הלבוש של מאריה מתקשר ספציפית לעולם הבידור העלוב?
ואולי אם מי שאוהב את מאריה באמת( ומתחבר אליה במובנים אחרים לגמרי) יועיל בטובו דווקא לחזק את הצדדים שהוא אוהב ואת היתרונות והיכולות, מאשר לעסוק בצדדים הפחות טובים.
כמו בכל כוס תמיד אפשר לראות את שני הצדדים. השאלה אל מה שמים דגש רחב יותר. אל החצי הכוס המלאה? או הריקה?
בשורה תחתונה, דווקא הציטוט שלך "דניאל מה" נבחר לעלות בכתבה. אז אם "עולם הבידור" הוא גם ככה עלוב ולו כללי משחק של זבל, בהחלט לא צריך להוסיף שמן למדורה.

אני יודע זו אחת הסיבות שהגבתי לך

בכל אופן לא צריך להתייפייף.

הכוונה שלי הייתה כשנמצאים בתחום שהוא לא משהו,ושהוא לא תורם לעולם כלום,ושהוא רדוד,אז להתלכלך קצת לא נחשב לדבר רע,אלה עוד חלק של אותו עולם עלוב.

וכמובן שיש כמה צדדים למטבע ויש צדדים טובים יותר וגם כתבתי את זה פה הרבה על מאריה ועל הבחירות שהיא עושה,שיש לה כל זכות לעשות את שעל ליבה. וזאת לאחר שאחרים התמרדו כנגד בחירותיה.

specialsomeone

New member
דעתי

יש פה אנשים שבאופן עיקבי מפרגנים וכותבים דברי שבח כמעט ואני אחד מהם מתוך אהבה למאריה ולמוזיקה שלה. אין משהו שאני לא אוהב, לגמרי אובססיה ואני מת עליה! לגבי השאר, (הרוב)נראה לי שהמדיה בוחרת להשתמש דווקא בדברים השליליים כדי להעצים את עצמם / דעתם כאילו שהיא באמת כל כך מנוגדת למה שרושמים פה בדר"כ... סוג של משחק.

אני מגיב על כל הכתבה ובאופן הכי חיובי כי אני באמת חושב ככה. חבל שלא משתמשים בזה..

למעלה