כמה זמן לפני התפטרות צריך להודיע כמה זמן לפני התפטרות צריך להודיע למעסיק ?
צ ציון הציוני New member 2/12/05 #1 כמה זמן לפני התפטרות צריך להודיע כמה זמן לפני התפטרות צריך להודיע למעסיק ?
G g r e e n e y e s 1 New member 3/12/05 #2 זה תלוי נכתב ע"י ציון הציוני: כמה זמן לפני התפטרות צריך להודיע למעסיק ? לחץ כדי להרחיב... זה תלוי בשאלות הבאות: מתי התחלת לעבוד? האם אתה עובד במשכורת חודשית או בשכר לפי ימים/שעות?
זה תלוי נכתב ע"י ציון הציוני: כמה זמן לפני התפטרות צריך להודיע למעסיק ? לחץ כדי להרחיב... זה תלוי בשאלות הבאות: מתי התחלת לעבוד? האם אתה עובד במשכורת חודשית או בשכר לפי ימים/שעות?
צ ציון הציוני New member 3/12/05 #3 התחלתי לעבוד לפני פחות מ-10 חודשים נכתב ע"י g r e e n e y e s 1: זה תלוי בשאלות הבאות: מתי התחלת לעבוד? האם אתה עובד במשכורת חודשית או בשכר לפי ימים/שעות? לחץ כדי להרחיב... התחלתי לעבוד לפני פחות מ-10 חודשים ואני עובד בשכר לפי ימים.
התחלתי לעבוד לפני פחות מ-10 חודשים נכתב ע"י g r e e n e y e s 1: זה תלוי בשאלות הבאות: מתי התחלת לעבוד? האם אתה עובד במשכורת חודשית או בשכר לפי ימים/שעות? לחץ כדי להרחיב... התחלתי לעבוד לפני פחות מ-10 חודשים ואני עובד בשכר לפי ימים.
G g r e e n e y e s 1 New member 3/12/05 #4 תלוי כמה זז פחות נכתב ע"י ציון הציוני: התחלתי לעבוד לפני פחות מ-10 חודשים ואני עובד בשכר לפי ימים. לחץ כדי להרחיב... תלוי כמה זז פחות מעשרה חודשים. אם עבדת 10 חודשים עליך לתת הודעה מוקדמת של 10 ימים.
תלוי כמה זז פחות נכתב ע"י ציון הציוני: התחלתי לעבוד לפני פחות מ-10 חודשים ואני עובד בשכר לפי ימים. לחץ כדי להרחיב... תלוי כמה זז פחות מעשרה חודשים. אם עבדת 10 חודשים עליך לתת הודעה מוקדמת של 10 ימים.
צ ציון הציוני New member 3/12/05 #5 עבדתי 9 חודשים,האם עלי לתת הודעה נכתב ע"י g r e e n e y e s 1: תלוי כמה זז פחות מעשרה חודשים. אם עבדת 10 חודשים עליך לתת הודעה מוקדמת של 10 ימים. לחץ כדי להרחיב... עבדתי 9 חודשים,האם עלי לתת הודעה מוקדמת של 10 ימים ?
עבדתי 9 חודשים,האם עלי לתת הודעה נכתב ע"י g r e e n e y e s 1: תלוי כמה זז פחות מעשרה חודשים. אם עבדת 10 חודשים עליך לתת הודעה מוקדמת של 10 ימים. לחץ כדי להרחיב... עבדתי 9 חודשים,האם עלי לתת הודעה מוקדמת של 10 ימים ?
י יוסאריאן New member 3/12/05 #6 לא. נכתב ע"י ציון הציוני: עבדתי 9 חודשים,האם עלי לתת הודעה מוקדמת של 10 ימים ? לחץ כדי להרחיב... לא.
צ ציון הציוני New member 3/12/05 #7 זאת אומרת שאני יכול פשוט לא להגיע נכתב ע"י יוסאריאן: לא. לחץ כדי להרחיב... זאת אומרת שאני יכול פשוט לא להגיע יותר לעבודה (פשוט בלי להודיע אפילו)
זאת אומרת שאני יכול פשוט לא להגיע נכתב ע"י יוסאריאן: לא. לחץ כדי להרחיב... זאת אומרת שאני יכול פשוט לא להגיע יותר לעבודה (פשוט בלי להודיע אפילו)
י יוסאריאן New member 3/12/05 #8 לא. נכתב ע"י ציון הציוני: זאת אומרת שאני יכול פשוט לא להגיע יותר לעבודה (פשוט בלי להודיע אפילו) לחץ כדי להרחיב... לא. אתה צריך לתת הודעה מוקדמת של 9 ימים.
לא. נכתב ע"י ציון הציוני: זאת אומרת שאני יכול פשוט לא להגיע יותר לעבודה (פשוט בלי להודיע אפילו) לחץ כדי להרחיב... לא. אתה צריך לתת הודעה מוקדמת של 9 ימים.