כמה זמן במקרר ???

כמה זמן במקרר ???

עשיתי אתמול מחית ירקות (גזר.בצל.קישוא.תפוח אדמה) אבל עשיתי בלי כוונה כמות ממש גדולה כמה זמן אפשר עד לשמור במקרר ולתת לאיתי לאוכל מזה ..

winterbabe

New member
אבל איך מפשירים אח"כ?

אם אני מקפיאה מנה ואח"כ מוציאה מהפריזר זה יוצא נורא צמיגי וליה מאוד לא אוהבת את זה... אני מעדיפה לתת לה אם זה במקרר עוד יומיים מאשר לתת לה את הצמיג... או אולי אני טועה במשהו?

Rossella

New member
אני מפשירה בתוך כוס עם מים חמים

כלומר, את הצנצנת עם האוכל הקפוא שמה בתוך כוס עם מים חמים לזמן-מה. המרקם יוצא בסדר גמור (כשניסיתי להפשיר במיקרו זה באמת הרס את המרקם).

inbaraviv

New member
לא רצוי להקפיא תפוח אדמה

בדיוק מהסיבה שזה הופך לצמיגי. כל הירקות האחרים שהזכרת כולל עוף אפשר להקפיא. מפשירה במקרר (או בחוץ אם לא חם מדי). במידה ושכחתי להוציא או שאני צריכה תוספת - אני מפשירה בתוך כלי עם מים רותחים.

talinana

New member
מפשירים במיקרו ואח"כ טוחנים

שוב בבלנדר סטיק. יוצא כמו חדש. אני מקפיאה מנות שמספיקות לשבועיים שלושה.

נועם@בת

New member
אני חילקתי למנות קטנות והקפאתי

חוצמזה אני אחת מאותן אמהות לא סטריליות שמוכנות להחזיק במקרר אוכל כל עוד הוא לא משנה ריח. פשוט טועמת, מריחה ומחליטה מה לעשות עם זה. נועם

דידולי

New member
את מוזמנת לבוא אליי למקרר יש כמה

דברים לא מזוהים שלא החלטתי מה לעשות איתם ואין לי אומץ לטעום. סתתתתתתםםםםם
אני מאלה שאם כתוב תאריך על מוצר נגיד לעוד יומיים שלושה אצלי הוא נזרק כבר יומיים שלושה לפני היומיים שלושה.(בדרך כלל נזרק לכיבה של בעלי) אתמול הוא אכל מילקי שטוב עד תאריך 25.5 בקיצור מעריצה אותך הלוואי והייתי פחות סטרילית

bimba

New member
דווקא מוצרי חלב מחזיקים כמה ימים

אחרי תאריך התפוגה שרשום. גם אני מאלה ש"מריחים", אלא אם כן עבר כבר די הרבה זמן, ואז אני לא לוקחת סיכונים.

נועם@בת

New member
בקצב הזה תזרקי מוצרי חלב

עו דלפני שתקני אותם. התאריך המסומן על מוצרי חלב הוא תאריך אחרון לשיווק מתוך הנחה שאחריו אפשר לאחסן את המוצר עוד כמה ימים (כמה זה מושג גמיש
). חוצמזה, מוצרי חלב רק משתבחים עם הזמן. יוגורט מתחיל להיות באמת טעים כמה שבועות אחרי הקניה, שלא נדבר על גבינות. מוצרי חלב שלא נפתחו מחזיקים מעמד במקרר המווון זמן. מילקי שטוב לשיווק עד 25.5 בהחלט טרי, טעים בריא ואכיל גם היום. בכלל, בתור מי שנושמת את האויר של בתי הזיקוק והמפרץ וגדלה על המים של הקריות את אמורה להיות מחוסנת להכל
. נועם

דידולי

New member
נועמל'ה יקרה

לגבי המוצרים והתאריך שלהם אני יודעת טוב כי הייתי עובדת בשטראוס ובחדר אוכל כל המעדנים והסלטים הם פג תוקף והם בסדר גמור אבל אצלי זה בראש. ולגבי בתי זיקוק זה כנראה לא חיסן אותי ולא יחסן אותי בחיים. ועדיין חולה חולה על הקריות לא מחליפה בחיים מקום

למעלה