כמה דיסקים של בון ג'ובי יש לכם?

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אבל אבל!

מאיפה לזזל משיגים את אלבומי הסולו שלהם?!

sharon0374

New member
אלבומי סולו

את אלבומי הסולו המקוריים שיש לי קניתי בשנים שהם יצאו אז הגיעו לארץ... blaze of glory למשל של ג'ון היה נורא פשוט למצוא ונראה לי שגם היום פשוט למצוא אותו.. את destination anywhere גם קניתי כשהוא יצא אז באותו זמן היה פשוט למצוא (היום אני לא יודעת אם יש הרבה בארץ אפשרויות לקנות) את stranger של ריצ'י קניתי גם בתקופה שהוא יצא אבל היה לי קצת יותר קשה להשיג, למזלי היתה לי חברה שאהבה את בון ג'ובי גם באותה תקופה ולאבא שלה היה חנות דיסקים אז היא ביקשה ממנו להזמין 2 דיסקים כאלו 1 לי ואחד לה... אבל הוא עלה יקר יחסית לאותה תקופה... את שאר הדיסקים (ובכלל) אפשר למצוא דרך EBAY או אמאזון ולקנות דרך האינטרנט...

sharon0374

New member
אויייייייייי ואיך שכחתי.........

טוב שכחתי את ההכי חשוב!!!! יש לי גם את הבוקסט!!!!!!!!!!!!!! 100000000 fans cant be wrong!!!! שזה האוסף של כל הבי-סיידים והדמואים שהם הוציאו.... זה 4 דיסקים ועוד דיסק DVD... איך יכולתי לשכוח זה מתנה מחבר שליייייייי - ששיחק אותה וקנה לי אותו וזה עולה המווווווווון כסף.....

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif מהמהמהמה?!!!!!!!????

יש. לך. את. הבוקסט. אעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!! מאיפה הוא השיג?!
וכמה זה עלה?
יואו, אני כ"כ חושקת בזה!

sharon0374

New member
בוקסט

הוא קנה את זה בקניון חיפה ב"צליל" אבל היה להם רק אחד כזה... וזה עלה בערך 380 שקל... אבל אני יודעת שיש עוד כמה כאלה ברחבי הארץ...

shelly bongiovi

New member
יש לי איזה 40 מקוריים...

כולל סינגלים וכולל תקליטים וכולל כמה דיסקים שיש לי פעמיים(אחד לבית והשני לאוטו) וכולל וויט לייבל או שניים! זהווווווווו אם אתם באמת רוצים ספירה מדוייקת אז אני אאלץ לדחות את זה לזמן שהקטן ישן ולהתחיל לספור. HAVE A FUCKIN' NICE DAY

למעלה