כמה דגים יש בים?
י יוחאי ועדיה New member 25/3/05 #5 תספרי את! יא חתיכת עצלנית! אם את רוצה לדעת תזיזי ת'תחת ותספרי בעצמך! הודעה בחסות המניאק מגת רימון
י יוחאי ועדיה New member 25/3/05 #6 תיקון../images/Emo163.gif תספור אתה יא חתיכת עצלן! אם אתה רוצה לדעת אז ת'זיז ת'תחת שלך ותספור בעצמך ההודעה בחסות המניאק הטיפש מגת רימון
תיקון../images/Emo163.gif תספור אתה יא חתיכת עצלן! אם אתה רוצה לדעת אז ת'זיז ת'תחת שלך ותספור בעצמך ההודעה בחסות המניאק הטיפש מגת רימון
י יוחאי ועדיה New member 26/3/05 #9 אני יודע אבל אני לא רוצה חתימה קבועה גם ככה אני לא כותב הרבה אני יותר קורא הודעות מאשר להגיב
ו וינטרפרש New member 26/3/05 #12 זה לא הגיוני בעקרון, אפשר לספור את מספר הדגים, התאים בגוף, טיפות המים וגרגרי החול, מכוון שהם נמצאים במקום סגור. אבל את "מספר כוכבי השמיים" אי אפשר למצוא כי היקום הוא אין סופי.
זה לא הגיוני בעקרון, אפשר לספור את מספר הדגים, התאים בגוף, טיפות המים וגרגרי החול, מכוון שהם נמצאים במקום סגור. אבל את "מספר כוכבי השמיים" אי אפשר למצוא כי היקום הוא אין סופי.
G GILADOS New member 26/3/05 #1 אממ לפי תורת המפץ הגדול היקום ממש לא אין-סופי. עדיף שתלמד על הנושא לפני שאתה אומר משהו.
G GILADOS New member 26/3/05 #1 כלום, רק תיקנתי אותך [?] אם תרצה, אני יכול להמליץ לך על ספרים בנושא כדי שתלמד יותר על הנושא ../images/Emo13.gif
כלום, רק תיקנתי אותך [?] אם תרצה, אני יכול להמליץ לך על ספרים בנושא כדי שתלמד יותר על הנושא ../images/Emo13.gif
T The source of pain New member 26/3/05 #15 אבל המפץ הגדול זה תיאוריה../images/Emo110.gif זה לא עובדה. למה אתה סתם מטעה? תפסיק לנסות לשחק אותה חכם, זה לא עובד עלינו... אנחנו יודעים מי אתה עמוק עמוק בפנים...
אבל המפץ הגדול זה תיאוריה../images/Emo110.gif זה לא עובדה. למה אתה סתם מטעה? תפסיק לנסות לשחק אותה חכם, זה לא עובד עלינו... אנחנו יודעים מי אתה עמוק עמוק בפנים...
T The source of pain New member 26/3/05 #19 אתה מפיל את עצמך, זו דיעה.../images/Emo110.gif מישהו הוכיח? לא. זכותנו להאמין במה שבא לנו, ובמקרה הזה וינטר מאמין בכך שהיקום הוא אין-סופי...
אתה מפיל את עצמך, זו דיעה.../images/Emo110.gif מישהו הוכיח? לא. זכותנו להאמין במה שבא לנו, ובמקרה הזה וינטר מאמין בכך שהיקום הוא אין-סופי...