כמה דברים קטנים בקשר לירפ"א א'

z r i z i

New member
כמה דברים קטנים בקשר לירפ"א א'

1. מישהו יהיה בירפ"א ביום ראשון במקרה? (לי יש א') 2. נותנים שם אוכל או צריך להביא?

1gal

New member
בקשר לאוכל..

כדאי שתביא איתך את אוכל כיוון שאתה לא מקבל שם.. יש שמה גם מכונות של קפה וחטיפים וישנו סיכוי שאתה תבלה שם עד סביבות 4 אחה"צ. בהצלחה!

cleaver

New member
יש שם שק"ם פיצפון

אבל תנצל את הזמן ותשחק בפלייסטיישן בהפסקות, זה מנקה את הראש...

z r i z i

New member
איזה מבאסים.

במיונים של חובלים היה אוכל! אז זה אומר שלחובלים יש יותר תקציב מטייס ?

z r i z i

New member
אממ

לפני הרבה זמן.. 10 חודשים אולי. ואת המבדקי צוות אויר עשיתי בחופש הגדול אם אני לא טועה. והייתי בן 17.5 (הגיל המינימלי לבלת ירפא) באוקטובר, ורק עכשיו הם נזכרו לשלוח לי את ההזמנה! וזה אחרי שהתקשרי לפני שבוע..

RHIB

New member
ואללה...

כי אני מחכה ומחכה ומחכה...והזימונים לא מגיעים. היה לי צו1 בנובמבר, ואני עוד לא בן 17.5

RHIB

New member
אם

אתה מתכוון לצוות אויר אז לא... אחרי כמה זמן מהצו עושים תצוות אויר?

סטארר

New member
יש לי סקופ על מבדקי צוות אוויר

משיחות שאני מבצע עם הבקו"ם כמעט כל שבועיים אז הבנתי שיש איזשהי בעיה עם שליחה של תאריכים למבדקי צוות אוויר אפילו הראשוניים ואני ממש נדפק מזה.. כבר שלחתי את המנילה שלי לפני חודש וחצי ואת הצו ראשון עשיתי בכלל ביולי ותאריך גיוס גם יש (כרגע נובמבר) ועדיין לא קיבלתי מהם זימונים למרות שיש לי נתונים מתאימים.. לא יודע מה הקטע שלהם אבל אמרו לי שתוך משהו כמו חודש זה אמור להסתדר... מי ייתן וזה באמת יהיה טוב... ד"א אני כבר בן 17.7 אז גם אני מאלה שדי דואגים.. לא נורא נקווה לטוב... אז לכולם לא לדאוג..

SoapSeller

New member
יש לי סקופ על הבקו"ם,

יש להם בעיה עם שליחה. לא משנה של מה, של הכול. אני עשיתי צו ראשון לפני שנתיים, התאריך גיוס שלי הוא לסוף יולי, ואפילו מנילה הם לא מוכנים לשלוח לי. (לא מדבר על צ"א, את זה כבר עשיתי לפני שנה)

סטארר

New member
חחח

לא נורא אחי יש לי גם חברים שנדפקו ככה.. העצה שלי שב להם על הראש... בסוף ימאס להם אז הם יקשיבו לך...

z r i z i

New member
דרך אגב

איפה זה הירפ"א ? (אפשר להסביר לי ביחס ללשכ"ג ולביתן חיל הים או בסיס מ"צ, אלה אני יודע איפה נמצאים
)

SoapSeller

New member
ירפ"א ---

מסוף תל-השומר של דן, מצד ימין בית חולים תל-השומר, אתה הולך לצד שמאל, מסתכל על הכוון של בנק-אוצר-החייל, והולך לכיוון הזה, וממשיך, וממשיך עוד קצת(הרבה). המניאקים שינו שם את הכול, פעם הדרך היתה יותר קצרה(בהרבה)

Yonch

New member
בירפ"א א' נותנים...

בעיקר למלא מלא שאלונים... לא תימצא שם אוכל (חוץ משק"ם קטן ומכונת משקאות קלים)!!! שים לב שלפני הכניסה לירפ"א (לפני הכניסה לבסיס תל השומר) יש שני מזנונים גדולים שהאוכל בהם מעולה!!! - בדוק הייתי גם בירפ"א ב'...

למעלה