לפני הרבה זמן.. 10 חודשים אולי. ואת המבדקי צוות אויר עשיתי בחופש הגדול אם אני לא טועה. והייתי בן 17.5 (הגיל המינימלי לבלת ירפא) באוקטובר, ורק עכשיו הם נזכרו לשלוח לי את ההזמנה! וזה אחרי שהתקשרי לפני שבוע..
משיחות שאני מבצע עם הבקו"ם כמעט כל שבועיים אז הבנתי שיש איזשהי בעיה עם שליחה של תאריכים למבדקי צוות אוויר אפילו הראשוניים ואני ממש נדפק מזה.. כבר שלחתי את המנילה שלי לפני חודש וחצי ואת הצו ראשון עשיתי בכלל ביולי ותאריך גיוס גם יש (כרגע נובמבר) ועדיין לא קיבלתי מהם זימונים למרות שיש לי נתונים מתאימים.. לא יודע מה הקטע שלהם אבל אמרו לי שתוך משהו כמו חודש זה אמור להסתדר... מי ייתן וזה באמת יהיה טוב... ד"א אני כבר בן 17.7 אז גם אני מאלה שדי דואגים.. לא נורא נקווה לטוב... אז לכולם לא לדאוג..
יש להם בעיה עם שליחה. לא משנה של מה, של הכול. אני עשיתי צו ראשון לפני שנתיים, התאריך גיוס שלי הוא לסוף יולי, ואפילו מנילה הם לא מוכנים לשלוח לי. (לא מדבר על צ"א, את זה כבר עשיתי לפני שנה)
מסוף תל-השומר של דן, מצד ימין בית חולים תל-השומר, אתה הולך לצד שמאל, מסתכל על הכוון של בנק-אוצר-החייל, והולך לכיוון הזה, וממשיך, וממשיך עוד קצת(הרבה). המניאקים שינו שם את הכול, פעם הדרך היתה יותר קצרה(בהרבה)
בעיקר למלא מלא שאלונים... לא תימצא שם אוכל (חוץ משק"ם קטן ומכונת משקאות קלים)!!! שים לב שלפני הכניסה לירפ"א (לפני הכניסה לבסיס תל השומר) יש שני מזנונים גדולים שהאוכל בהם מעולה!!! - בדוק הייתי גם בירפ"א ב'...