GuY היחידה
New member
כמה דברים בקשר להכנת בצק פיצה
אני מכין בצק פיצה על בסיס מתכון מלימודים שקיבלנו (בסיסי)
מצאתי את אותו המתכון בגרסה שונה קצת.
יש לי כמה שאלות :
איך אני גורם לבצק להיות קריספי ודק האם רידוד יתר או שיש דרך בין שילוב קמחים משפר אפיה שיצא ככה ?
במתכון שאני מכין ובזה שנתקלתי אין תוספת משפר אפיה במה זה ישתנה אם הוסיף ? ובאיזה יחס לכמויות הנילוות ?
תודה רבה
דרך אגב בהמשך לאחת ההודעות הקודמות שלי בקשר למחמצת....
ראיתי שיש מספר דרכים להכנת מחמצת...
מצאתי אחת באינטרנט ללא צימוקים אלא על בסיס של מים וקמח בכמויות מסוימות וכך זה חוזר על עצמו עד שמתקבלת מחמצת.וגם ברגע שהיא מוכנה כל פעם שמשתמשים בה פשוט מחזירים את היחס שהתחלנו בו על מנת לשמר אותה....האם זאת דרך יותר נוחה מאשר צימוקים ויתר דרכים אחרות....
אני מכין בצק פיצה על בסיס מתכון מלימודים שקיבלנו (בסיסי)
מצאתי את אותו המתכון בגרסה שונה קצת.
יש לי כמה שאלות :
איך אני גורם לבצק להיות קריספי ודק האם רידוד יתר או שיש דרך בין שילוב קמחים משפר אפיה שיצא ככה ?
במתכון שאני מכין ובזה שנתקלתי אין תוספת משפר אפיה במה זה ישתנה אם הוסיף ? ובאיזה יחס לכמויות הנילוות ?
תודה רבה
דרך אגב בהמשך לאחת ההודעות הקודמות שלי בקשר למחמצת....
ראיתי שיש מספר דרכים להכנת מחמצת...
מצאתי אחת באינטרנט ללא צימוקים אלא על בסיס של מים וקמח בכמויות מסוימות וכך זה חוזר על עצמו עד שמתקבלת מחמצת.וגם ברגע שהיא מוכנה כל פעם שמשתמשים בה פשוט מחזירים את היחס שהתחלנו בו על מנת לשמר אותה....האם זאת דרך יותר נוחה מאשר צימוקים ויתר דרכים אחרות....