כמה בערך עולה מקרר מיד שניה?

תיזהר מחנויות יד שנייה.

רד כמה שרשורים למטה, להודעה של lee_1. לנו קרה סיפור דומה: התקלקל לנו המקרר בדירה, שהיה שייך לבעל הבית. הוא לא רצה להוציא כסף על חדש, אז קנה משומש באחת החנויות ליד התחנה המרכזית בת"א. אצלנו זה לקח קצת יותר זמן- המקרר החזיק חצי שנה כמעט. הייתה עליו אחריות לשנה- אבל רק כדי לבוא לראות אותו, החנות שסיפקה אותו רצתה תשלום. וזה לא כולל הובלה ושאר שטויות שהיו מנפיצים לנו באותו רגע. הוא ויתר על התענוג המפוקפק ושלח אותנו לקנות חדש (על חשבונו כמובן). זה היה בערך 1000 ש"ח, וקטנצ'יק- אבל עובד. אז יצא שלאורך שנה מצאנו את עצמנו פעמיים, כל פעם שבוע- בלי מקרר. באמת שזה דבר מאוד לא נעים שאתה לא יכול אפילו לשתות קפה בבוקר- כי אין איפה לשים חלב. שלא לדבר על כמה עולה לך לאכול בחוץ- כי אי אפשר לשמור שום מוצר מזון. בקיצור, אמר לנו אחד הטכנאים שהגיעו שמה שהם עושים בחנויות האלה זה לקנות מקררים שלא עובדים, למלא אותם בגז, ולמכור לפראייר התורן. הם עובדים זמנית- יכול להיות כמה שעות, יכול להגיע עד שנה, לא יותר. תעשה לעצמך טובה- תשקיע קצת יותר ותקנה חדש. (אפשר גם לקנות יד שנייה מאנשים פרטיים, אבל על זה אני לא יודעת כלום)

oren*

New member
הניסיון שלנו עם מקרר יד שניה מהתחנה

המרכזית - לחץ כאן עשה לעצמך טובה וקנה רק ממשפחה פרטית כשאתה בטוח שהמקרר היה בשימוש.

סבא שלי היה אומר:

"אני לא מספיק עשיר כדי לקנות דברים זולים"... לפעמים חדש זה יותר חסכוני.

למעלה