כמה ארועים..

כמה ארועים..

ב"ה * ר"ג רח' אהרונסון - דליקת עץ דקל ע"י מצית אלמוני, כתוצאה מכך נפגעו מס' רכבים שחנו בסמוך. * טבריה ריכבו של ראש העיר הוצת, ונשרף כליל, מדובר בהצתה. * סמוך לנשר פרצה דליקת קוצים גדולה שאיימה להתפשט לעבר יערות הכרמל. שבעה צוותי כיבוי פעלו במקום ומנעו מהאש להגיע ליער. * תל-אביב כבר שעות עמלים כבאים ותכנאי חברת הגז על איתור דליפה - דיירים פונו, לבנתיים ללא תוצאות מיוחדות.

Shadocan

New member
ושום דבר לא הודעת על זה...

אפילו הודעה אחת לא קיבלתי היום ממך.. :((

קיבלת קיבלת.. והנה עוד דיווח.

ב"ה אין צורך להפציץ בהודעות על דליקת מכונית שנשרפה כליל. מה גם, שאם הייתי מוציא לך את זה בזמן אמת (4:00 לפנות בוקר). היית מקלל אותי, את הרגע בו נולדת, ואת .... "שיכנס וירוס למחשב שלו, אינעל ראבק מה הוא מעיר אותי בשעה כזו?" נכון שאני ער, ואני מתעדכן בשוטף, אבל מעט שיקול דעת אני מפעיל פה, לפני שאני פורץ בדיווחים. והנה דיווח נוסף: (שיצא גם הוא היום..) * חיפה: חילוץ גור חתולים שנקלע למצוקה על עץ. לכבאי חיפה אין מנוחה היום. לאחר מלחמה עיקשת בדליקה שפרצה סמוך לנשר, ואיימה להתפשט לעבר יערות הכרמל. בה ניצחו הכבאים, והאש לא הצליחה לפרוץ את מעטפת ההגנה שלהם. הם נקראו עכשיו לחילוץ גור חתולים אומלל שנקלע למצוקה וטיפס על עץ גבוה ללא יכולת לרדת. הצוות יצא למקום בסיוע מנוף גבהים, על מנת להוריד את הגור חזרה לקרקע יציבה ובטוחה.

בישוב קדים בית בוער עקב הצתה

ב"ה ערבים הדליקו במספר מוקדים שדה סמוך לישוב קדים. האש התפשטה והדליקה בית בישוב, הבית בוער כעת. כוחות כיבוי במקום. רמת-גן: אדם מאיים להתאבד באמצעות בלון גז ברח' קרסקי 11. כוחות בדרכם למקום.

משרד התשתיות סגר את חיבור הגז

ב"ה בעקבות דליפת הגז בת"א - החליט משרד התשתיות לסגור את הספקת הגז לבניין ממנו הייתה הדליפה מדובר באירוע בנחלת בנימין. כאמור נסגרה הספקת הגז לבניין.

בת-ים דליקה בחניון תת קרקעי

ב"ה בבתים ברח' בן גוריון 133 הצתת חניון תת קרקעי, כיבוי השתלטו על האש, לא דווח על נפגעים.

Shadocan

New member
אני סוגר תפלאפון בלילה... וגם אני ל

לא חושב שציפצוף קטן יכול להעיר אותי....

תומר ס

New member
לי לא מפריע לקבל הודעה באמצע הלילה

ותחשוב אם זאת הייתה הודעה על שריפה בשטח איגוד שלי הייתי יוצא גם ב-3 לפנות בוקר...

תומר ס

New member
לא עד כדי כך...

אבל חופש ורוב הזמן אין לי מה לעשות... אז לשריפה גדולה גם באמצע הלילה אני אצא.

Max M

New member
גם אצלי הפלאפון דלוק 24 שעות

ועם מודיעים לי על משהו רציני אני מגיע

צ. יגור. פליטת כדור במונית. הרוג.

ב"ה לפני דקות ספורת בצ.יגור (כביש מס' 70) נפלט כדור מנשק מסוג 'עוזי' בתוך מונית. כתוצאה מכך שני אנשים נפצעו, האחד קשה, ומאוחר יותר מת מפצעיו. והשני באורח קל. הציר נחסם לתנועה.

ככל הנראה מאבטח שנשמט לו הנשק

ב"ה וכידוע עוזי זה כמו רימון 'זרוק ושכח'. נשק לא אמין, אם כי נוח לשימוש בטווחים קצרים. שהוא יורה צרור בתוך מקום סגור, זה מהוות מכת מוות. וכאן נפלט צרור בתוך מונית. האירוע בחקירה של המשטרה.

רמת-בית-שמש: ילד נפל לבור

ב"ה ברמת בית שמש ברח' הירדן ילד נפל לבור בעומק לא ידוע. 2 צוותי כיבוי פועלים במקום על מנת לחלצו.

איציק אנחנו אף פעם לא ישנים רק נחים

למעלה