כמהה שאלות:)

WhiteDevil

New member
כמהה שאלות:)

1. ב-on *:input:*: יש לי בעיה... אני לא יכול לכתוב יותר מאון אינפוט אחד במסמך! אני צריך לפתוח חדש בשביל כל אחד,וזה לוקח לי מלא רימוטים. מישהו יודע מה אפשר לעשות? 2.יש לי פקודה אחת שאומרת היי לניקים המסומנים כשאני כותב sayhi!... הפקודה הולכת ככה:
on *:input:*: { /say There is (מספר) people on $chan that i want to tall him hi! $snick (אני רוצה הוסט אחרי כל ניק) } else (אף ניק לא מסומן) { /say there is nobody that i want to tall him hi on $chan $+ ! }​
מה שאני רוצה זה שאת הניקים שמסומנים לי בניקליסט, זה יכתוב להם את מה שכתבתי ברגע שאני יכתוב sayhi! ואחרי כל ניק יהיה כתוב את ההוסט שלו. אני גם רוצה שבהתחלה זה יכתוב לי כמה משתשמים מסומנים (2 3 וכו´). אחרי זה הפקודה השניה, "אם אף אחד לא מסומן", מה שכבר מסבך תעניינים, אני רוצה שזה יכתוב שאין אף אחד שאני רוצה להגיד לו היי. (כמובן במקור זה לא להגיד היי לאנשים אלא משהו אחר שאולי אם הכל יפעל אני יגיד לכם) תודה ענקיית למי שענה לי על השאלה הזאת!

havlaz

New member
עשית צעד, גילת שמשתמשים ב$snick

חשבת להכנס לעזרה?
/help $snick​
שם תראה ש
$snick(#,0(​
מחזיר את המספר.. ואז אתה יכול לעשות if $snick.. == 0 לא כזה מסובך, לא? וכתובות תשתמש ב$address

havlaz

New member
הא ובעיית האינפוט

למה לפתוח מלא? חשבת להשתמש ב בכמה if?

WhiteDevil

New member
ממש לא עזר לי :(

אני רוצה את הערוץ לפני הניקים, ואת המספר בשורה חדשה יענו: /say hi $snick /say total nicks = מספר

WhiteDevil

New member
טעות... בכלל לא עזרת!

זה רק כותב hi 1 אם סימנתי ניק אחד או hi 2 אם סימנתי שניים וכו´...

havlaz

New member
מה ציפת? שאני יבנה לך תפקודה?

תבנה לולאה שתשלח לכולם
/help while​
ולא הבנתי בכלל תהודעה הקודמת שלך..

למעלה