כמב שאלות של הרגע האחרון

zy123

New member
כמב שאלות של הרגע האחרון

כמו שכבר דנו פה, מחר מתחילה טירונות. אם לא איכפת לכם, יש לי כמה שאלות (רובן מטומטמות, אני יודע, אבל מה לעשות?) ואשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש ל כל תשובה. - לבקו"ם כתוב שצריך להגיע על מדים, זה כולל דיסקיות בנעליים וכל זה? או ששוברים את הדיסקיות שם? בנוסף , איזה צבע חולצה מותר ללבוש מתחת למדי א' ( רק לבן או גם הזית שקיבלנו)? - תהיה להם (ולי...) בעיה אם אני מגיע אם תיק שלי ולא עם הצד בקיטבג של היום גיוס? (הוא גם יהיה בתיק). - כתבתם פה שהטירונות בזיקים, זה סגור ונכון לכולם?, כנראה שאני אצטרך לצאת בימי רשון ב-4 בבוקר
. שוב תודה למי שעונה, ונתראה מחר (ומחרתיים, ואחרי זה...).

bodas

New member
כמה תשובות

אז אני אספר לכם שאני כבר כולי ארוז ומוכן.... כמה שניסיתי לא לקחת את כל הבית - לא הצלחתי... אז אני אסבול בשבוע הראשון (בתקווה שנצא שבת ראשונה), אני אראה במה אני לא משתמש ויהיה טוב
לשאלותייך: כולל דיסקיות בנעליים וכדאי שתתחיל לעבוד על זה כי זה וואחד פרוייקט... שים לב להערות על שקית הדיסקית שקובעות כי ה"פין צריך להיות מושחל מפנים הנעל החוצה"...
מתחת למדי א' - רק לבן מתחת לב' - לבן או ירוק לא תהיה בעיה עם קיטבג חדש. לא צריך גם להביא את הקיטבג א' שקיבלת. הטירונות בזיקים - סגור. צר לי לאכזב.
בהצלחה לכולם!

People

New member
מה הקטע עם הדיסקית?

מה צריך לעשות איתה מלבד לשבור אותה ולשים בנעל? מה הקטע הקשה?

thepunk

New member
עד כמה שאני זוכר

דיסקיות - איך שאתה רוצה ... אם תבוא מוכן, סבבה. אם לא, כבר יגידו לכם לסדר את זה ביום הראשון .... אז איך שאתה רוצה. חולצה - שמעתי ממישהו שמתחת למדי א' מותר רק לבן ... אבל עזוב אותך, אתה עתודאי. כל עוד זה תקני - סבבה. אם אני לא טועה, תקני = זית, לבן, חום-בז' כזה ... ואולי עוד כמה ששכחתי תיק - תבוא עם התיק הכי נוח ... למה שיפריע למישהו? אם יגידו (ולא יגידו) "איפה הקיטבג?", תגיד "הנה כאן" ותוציא .... וגם אני חושב שבכלל כדאי לוותר על להביא אותו, אין שום צורך בו (כל כך לא נוח) מיקום - אין לי מושג, אבל אני הייתי בזיקים ומי שגר רחוק היה מגיע מאוחר יותר, פשוט מאוד. אף אחד לא קם ב-4 בבוקר.

ergo sum

New member
"אבל המפקד, אני עתודאי..."

כל מה שאתה לא מביא שקיבלת בחיול ניתן לתרץ בזה שאתה עתודאי אתה לא צריך להביא קיטבג א' או את כל הציוד המיותר שלא תשתמש בו אל תביא את כל מדי ה-א' אלא רק את מה שאתה לובש כשאתה מתיצב בבקו"מ, אין צורך ביותר מזה אם יעשו מסדר ציוד, אתה מסביר למפקד הנחמד שאתה עתודאי ואתה התחיילת באוקטובר. זה בסדר אצלנו אף אחת לא הביאה איתה שום דבר חוץ ממדי א שהיא באה איתם, דיסקית, חוגר, ות.א. ואללה, דיסקית, חוגר, כומתה, ות.א. אי אפשר להגיד שהשארת בבית כי אתה עתודאי, זה לא עובד תביא גם את הזהרון ואטמי האוזניים שקיבלת. תצטרך אותם. זהו בתכל'ס מעבר לזה, לא כדאי להביא יותר מדי, כי זה באמת בזבוז משקל ומקום מתחת למיטה וזה יותר בלגן גדול. גם אין זמן להתעסק עם כל הדברים אז מביאים דברים חיוניים בלי שטויות. דברים מומלצים: ספריי נגד יתושים פניסטיל כי הספריי לא שווה כלום מספיק תחתונים וגרביים (you can't get enough of those) שמפו + מרכך (ביחד) למרות שאתם, הבנים, לא ממש משתמשים במרכך סבון נוזלי כי זה באסה להסתבך עם המוצק שמיכת פיקה לישון עליה בתור סדין. אני לא הבאתי עוד אחת להתכסות כי היה חם אבל הרוב הביאו מברשת + משחת שיניים אלו הדברים שקפצו לי לראש עכשיו אז לפי דעתי הם הכי חשובים, כמובן שכל אחד וסדר העדיפויות שלו בהצלחה שם!

hobbiton

New member
גרים רחוק

לאלו שגרים רחוק מותר לאחר (בסביבות השעה-שעה וחצי אחרי כולם) ביום א' והם גם עוזבים ביום שישי ב-7 בבוקר (בעוד שהשאר עוזבים 8-9).

People

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לגבי הדסקיות- דחוף!

איזה אני צריך לשבור???? הדסקית ללא השם?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לא יודע אם התשובות שלי עוד רלבנטיות באישון לילה, אבל הנה: 1. מדים זה מדים. כולל הכל. דיסקיות בנעליים, גומיות במכנסיים ות.א. בכיס השמאלי של החולצה. אתה חייל - תיראה כמו חייל! הערה: הדיסקית עם השם - לצוואר, הדיסקיות עם המספרים - לנעליים. 2. צבעי חולצות: מחוץ לבסיס (מתחת למדי א') - לבנה, וגם זית (נחשב סימן לצעירות) בתוך הבסיס (מתחת למדי ב') - לבנה, זית או חומה בשטח (מתחת למדי ב') - זית, חומה או שחורה 3. אין שום בעיה אם תגיע עם התיק שלך - מה שנוח לך. לדעתי, אתה יכול אפילו לא לקחת את הקיטבג איתך - לפני שנה לא בדקו לאף אחד ציוד. זוג מדי א' נוסף בתיק - זה כל מה שאתה צריך מתוך הבוחטה שקיבלת בבקו"ם. 4. מקום הטירונות אינו סגור עד שהוא סגור. בבוקר תגיע למדור עתודה ותגלה שכתוב: "שלום טירונים יקרים, היום נוסעים לזיקים/ניצנים/מחנה 80 (מחק את המיותר)". ועד שלא תראה את זה - לא תדע לאן נוסעים. 5. לגבי היציאה ב-4 בבוקר - אל תדאג. במידה ואתה גר רחוק מהבסיס (במקרה של זיקים, מדובר במגורים באילת והערבה, או צפונית לחיפה) - תקבל היתר מיוחד להגיע לבסיס מאוחר בימי א', ולצאת מוקדם בימי ו'. במקרה אחר - תמיד תוכל להמציא משהו (וידוע מקרה של מישהו שאמר שקרית-טבעון זה בקריות, ויצא מוקדם בזכות זה). המון המון הצלחה בטירונות, ושלא תשתה לי שמה חשיש... ולדי

People

New member
אה, אוקיי- ואת הדיסקית לנעל, איך

לעזאזל אני סוגר את הפין השחור הזה????????????? (קריפטון בלי בדיחות גסות) הפין צריך לעבור את כל החור דרך הנעל או שהסגירה היא בתוך הנרתיק (בתוך החריץ שבנעל בו נמצאת הדיסקית?)??? (אוי זה נשמע נורא כחול...) ועוד משהו- בשביל מה הכיס בד הירוק לדיסקית? אני צריך לעשות איתו משהו? סליחה על הבורות ועל השעה המאוחרת- פשוט אני תמיד נזכר ברגע האחרון!!!

wiz

New member
תסגור עם אזיקון.

הרבה יותר קל ובטוח (הפינים השחורים לא מחזיקים מעמד, והדיסקיות נאבדות...). ה"כיס בד" הוא לכיסוי הדסקית (אסור ללבוש אותה מעל למדים אם רואים את השרשרת/דיסקית).

למעלה