כל שמאלן צריך להבין מי הם "אחים לנשק"

להבין זה דבר אחד
אבל תנסה להוכיח זה דבר אחר דבר קשה.

ואני מקווה בשבילך שתצליח להוכיח. כי
אחרת אתה נכנס לרשימת הביביסטים
השקרנים.
המצב שלו כ"כ גרוע שהוא משוכנע שהוא צודק.

הוא שיקר לעצמו כ"כ טוב שאין לו מושג מה אתה מדבר.

Harrington

Well-known member
מנהל
המצב שלו כ"כ גרוע שהוא משוכנע שהוא צודק.

הוא שיקר לעצמו כ"כ טוב שאין לו מושג מה אתה מדבר.
לא בדקתי אמפירית, אבל סביר להניח שרוב רובו של המחנה הלאומי "משוכנע שהוא צודק". על כך אפשר בוודאות להוסיף עוד כמה וכמה חברים ממחנה הרל"ב הנגדי. המשמעות בפשטות שמיליונים מאמינים בעמדה ש @שחר 676 כתב למעלה.

אז אפשר כמובן לצחוק ולזלזל. למעשה זה פחות או יותר כל שנותר לך ולחבריך לעשות. אבל אפשר גם להיות קצת יותר רצינים וענייניים, להבין את המספרים הללו, ולנסות להקשיב.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני פשוט לא מאמין להיתממות המגוחכת שלך.
זאת לא "היתממות מגוחכת". זאת היתממות מעושה. היתממות מהסוג שגם הכותב אותה ספק רב אם מאמין למה שהוא עצמו כותב. פשוט עניין של נרטיב שיש לקדם, שמא חו"ח חו"ש ל"ע טט'ט ר"ל הציבור בישראל שוב יבחר במחנה הלאומי ובעומד בראשו להנהיג אותו גם בבחירות הבאות. זה כל הסיפור.

evglev1

Well-known member
מנהל
איך הם יצרו קשר עם סינוואר ומה אמרו לו כדי לשכנע אותו?

כליברל נאור אני לא מעז לכתוב שטויות כמו שאתה כותב בלי
שתהיה לי הוכחה מינימאלית.
ששש................................. סוד כמוס............................. סינואר צפה בערוצי הטלוויזיה שלנו. וסוד עוד יותר כמוס. ששש........................... בכל התקופה בכלא סינואר למד עברית והבין היטב מה נאמר בעברית בערוצי הטלוויזיה שלנו.

Harrington

Well-known member
מנהל
הכלבים הללו שכנעו את חמאס שצבא ההגנה לישראל מתפרק.

איך הם יצרו קשר עם סינוואר ומה אמרו לו כדי לשכנע אותו?
במענה לאלו שתוהים כיצד הנבלות שכנעו את החמאס שצה"ל מתפרק וכו', התשובה קלה להחריד. הם, קפלן, אחים לנשק, חבורת ברקסלר ודומיה, התקשורת הישראלית והאחרים, פשוט עשו כל לאל ידם לשכנע את החברה בישראל שצה"ל מתפרק. זאת הייתה מטרתם המוצהרת, מסע השכנוע הזה. מנהיגי חמאס פשוט הקשיבו וקלטו את המסר (שבישראל פנימה דווקא הבינו שהוא בדיחה אחת גדולה, אם כי לא אחת מצחיקה במיוחד).

xyxy210

Well-known member
חרא עליהם.

הם בטיפשותכם שכנעו את סינוואר לתקוף כשתקף.

הכלבים הללו שכנעו את חמאס שצבא ההגנה לישראל מתפרק.

מעניין לי את העכוז ההתנדבות המגוחכת שלהם שכל כולה יחסי ציבור.
נענה לך בסגנונך המכובד.
"חרא עליהם." - לא חמודי כל החרא רק עליך.
"הם בטיפשותכם שכנעו את סינוואר לתקוף כשתקף." - אם הייתה לך מחצית ממנת ה משכל מהממוצע של חברי "חברים לנשק" אולי , אולי , היית נחשב לבן אנוש ולא לבהמה.
"הכלבים הללו שכנעו את חמאס שצבא ההגנה לישראל מתפרק." כלב הוא חיית מחמד חמודה ונאמנה. לך מתאים יותר להיות חזיר. כזה של פעם , ששורץ בטינופת ומרגיש שהוא בגן עדן.
"מעניין לי את העכוז ההתנדבות המגוחכת שלהם שכל כולה יחסי ציבור." כנראה שהעכוז שלך מעינ יין את החבר המתבולל שלך....ואלי של כמה חמאסניקים שעשו עליך סיבוב.

עכשו תקרא בעיון ותראה מה הוא סגנון כתיבתך. פשוט העתקתי ממספר פוסטים שלך את רוח הדברים שלך.
בהמה היית וכזה תישאר.
נ.ב חמוד של אמא , אין יותר רגוע ממני. לתשומת ליבך.

שחר 676

Well-known member
נענה לך בסגנונך המכובד.
"חרא עליהם." - לא חמודי כל החרא רק עליך.
"הם בטיפשותכם שכנעו את סינוואר לתקוף כשתקף." - אם הייתה לך מחצית ממנת ה משכל מהממוצע של חברי "חברים לנשק" אולי , אולי , היית נחשב לבן אנוש ולא לבהמה.
"הכלבים הללו שכנעו את חמאס שצבא ההגנה לישראל מתפרק." כלב הוא חיית מחמד חמודה ונאמנה. לך מתאים יותר להיות חזיר. כזה של פעם , ששורץ בטינופת ומרגיש שהוא בגן עדן.
"מעניין לי את העכוז ההתנדבות המגוחכת שלהם שכל כולה יחסי ציבור." כנראה שהעכוז שלך מעינ יין את החבר המתבולל שלך....ואלי של כמה חמאסניקים שעשו עליך סיבוב.

עכשו תקרא בעיון ותראה מה הוא סגנון כתיבתך. פשוט העתקתי ממספר פוסטים שלך את רוח הדברים שלך.
בהמה היית וכזה תישאר.
נ.ב חמוד של אמא , אין יותר רגוע ממני. לתשומת ליבך.
זהו קשיש ?
נרגעת ? :cool:

* אני טוען שמי שמנסה לחולל מרד בצה"ל בשל מניעים פוליטיים הוא חלאה משוקצת.

* אני טוען שהקריאות למרד ומסע הפרסום על התפרקות צה"ל העניק רוח גבית לחמאס וסייע להם לקבוע את עיתוי המתקפה השביעי לאוקטובר שהרי מן המפורסמות היא שאת האויב יש להכות כשהוא מצטייר כחלש.

כל אדם נורמלי היה מבין זאת אבל לא "כלבים לנשק" ולא אתה....מה שמעיד על טיפשות קולוסאלית :)

אה , עוד דבר.

* השרצים המצחינים הללו עוד העזו להתגאות שהם סייעו למאמץ המלחמתי האחרון.....זה בערך כמו אדם שבטיפשותו גרם לתאונת דרכים עם הרוגים וכעת מתגאה על שהוא סייע לחלץ את הפצועים השורדים מתאונת הדרכים שהוא עצמו גרם לה |פנים|

נערך לאחרונה ב:

1ספי11

Well-known member
זהו קשיש ?

* אני טוען שהקריאות למרד ומסע הפרסום על התפרקות צה"ל העניק רוח גבית לחמאס וסייע להם לקבוע את עיתוי המתקפה השביעי לאוקטובר שהרי מן המפורסמות היא שאת האויב יש להכות כשהוא מצטייר כחלש.

כל אדם נורמלי היה מבין זאת אבל לא "כלבים לנשק" ולא אתה....מה שמעיד על טיפשות קולוסאלית :)

אה , עוד דבר.

* השרצים המצחינים הללו עוד העזו להתגאות שהם סייעו למאמץ המלחמתי האחרון.....זה בערך כמו אדם שבטיפשותו גרם לתאונת דרכים עם הרוגים וכעת מתגאה על שהוא סייע לחלץ את הפצועים השורשים מתואמת הדרכים שהוא עצמו גרם לה |פנים|
כלבים ביביסטים שתקועים עמוק במעי של המנהיג לא יכולים להבין את המציאות.
תענוג לנהל איתך דיון.

xyxy210

Well-known member
זהו קשיש ?

רק אידיוט טוען שחברים לנשק ניסו לחולל מרד. מה לעשות , עניין כרותי אונה, של שטופי מוח.
אז אתה טוען. מה הסיבה לטענה הזו ידועה. רגשי נחיתות מול האליטות שמאכילות אותך מכף ידם.
נו באמת, שאתה תחליט מי נורמלי ומי לא ...או מי טיפש....זו כבר בעיה רפואית. לך טפל בעצמך.
אה , עוד דבר.

* השרצים המצחינים הללו עוד העזו להתגאות שהם סייעו למאמץ המלחמתי האחרון.....זה בערך כמו אדם שבטיפשותו גרם לתאונת דרכים עם הרוגים וכעת מתגאה על שהוא סייע לחלץ את הפצועים השורשים מתואמת הדרכים שהוא עצמו גרם לה |פנים|
כבר אמרתי לך , אותם "שרצים" כדבריך , מאכילים אותך.
אבל ידוע שמזרחים מסוגך היו, הווה ויהיו תמיד כפויי וטובה מחמת רגשי נחיתות איומים.
זה מה שיש.

שחר 676

Well-known member
רק אידיוט טוען שחברים לנשק ניסו לחולל מרד. מה לעשות , עניין כרותי אונה, של שטופי מוח
עד כדי כך ? :ROFLMAO:
אז אתה טוען. מה הסיבה לטענה הזו ידועה. רגשי נחיתות מול האליטות שמאכילות אותך מכף ידם.
תשובה מאד מנומקת |פנים|:ROFLMAO:
נו באמת, שאתה תחליט מי נורמלי ומי לא ...או מי טיפש....זו כבר בעיה רפואית. לך טפל בעצמך.
מה לעשות שאני צודק.

הרי רק מטומטם חסר תקנה אינו מבין אילו השלכות עלולות להתרחש מניסיון מרידה בצה"ל.

מרוב "אינטילגנציה" חבורת עזתים אנאלפבתים הביסו שוק על ירך את מטכ"ל צה"ל והנהגת השב"כ חחחחח (כולם שמאלנים עד העצם)

אולי אינכם כה חכמים כפי שהערכתם את עצמכם ? |פנים|
כבר אמרתי לך , אותם "שרצים" כדבריך , מאכילים אותך.
אבל ידוע שמזרחים מסוגך היו, הווה ויהיו תמיד כפויי וטובה מחמת רגשי נחיתות איומים.
זה מה שיש.
כן , נו.

אוהבים אותך |יעני|

ביטניקט

Well-known member
אחים לנשק התנדבו לעזור ולבנות את
ישובי העוטף לאחר ההרס שנגרם להם.
הממשלה לא היתה שם.
תמשיך לשקר לעצמך שמאלני קיצוני ולקנות כל מה שהתקשורת השמאלנית המושחתת ומהנדסת התודעה מוכרת לך. כשתתעורר זה כבר יהיה מאוחר מדי עבורך...

evglev1

Well-known member
מנהל
אחים לנשק התנדבו לעזור ולבנות את
ישובי העוטף לאחר ההרס שנגרם להם.
הממשלה לא היתה שם.
גם סטאלין נלחם מלחמת חורמה בהיטלר לאחר שעזר לו לכבוש את פולין וכבש את מערב אוקראינה והמדינות הבלטיות בתיאום עם היטלר. כך שבדיוק כמו איטליה בריה"מ הייתה בעלת ברית של היטלר שהחליפה צד באמצע מלחמה, רק שבאיטליה לשם כך היה צריך להדיח את מוסוליני ואילו סטאלין היה בעל ברית וגם אויב של היטלר.

1ספי11

Well-known member
גם סטאלין נלחם מלחמת חורמה בהיטלר לאחר שעזר לו לכבוש את פולין וכבש את מערב אוקראינה והמדינות הבלטיות בתיאום עם היטלר. כך שבדיוק כמו איטליה בריה"מ הייתה בעלת ברית של היטלר שהחליפה צד באמצע מלחמה, רק שבאיטליה לשם כך היה צריך להדיח את מוסוליני ואילו סטאלין היה בעל ברית וגם אויב של היטלר.
איך לכל רוחות אתה יוצא בהשוואות חסרות שחר חצי חולניות בין סטאלין לאחים לנשק?

למעלה